I LO w Puławach [657]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Iff

który rocznik i jaka klasa??

ja jestem rocznik 84 (matura 2003) biol-chem z niemieckim, wychowawczyni piekosiowa znana tez jako budyń :)
  • aimer

tu rocznik '85,klasa biol-chem z niemieckim;)wychowawczyni "słynna" Panecka;)oj jak mi jej brak;)))))))))
    <<peace>>
  • aimer

tu rocznik '85,klasa biol-chem z niemieckim;)wychowawczyni "słynna" Panecka;)oj jak mi jej brak;)))))))))
    <<peace>>
  • Anonim

no rocznik 87, matura planowo 06. klasyczny mat-fiz z sorka suchodolska, wrobel, orlowska i sonta za wychowawczynie
  • Haushinka

rocznik 85 :) aaaaaaaale klasa 4 dw b!:) matura 2005:) hehe w trakcie:)
  • Haushinka

oj, wychowawca- p. G. Gola-Berbecka; - D
  • Anonim

'85 - human - sor Panek
  • Nikilicious

Rocznik '82 klasa niby ogolna (miala byc z rozszerzonym angielskim) wych. sorka Szefa... yeah
  • Anonim

rocznik 82', matura nie pamietam. klasa sora browarnego. kochany chlopak :-)
  • Emnilda

85, dw A, johny ceremuga, matura-właśnie zdaję:)
  • Anonim

Rocznik '84 - matura 2003 :), klasa ogólna z rozszerzonym niemieckim :), wychowawca sor Iwanowski...:P
  • Anonim

'01 - mgr M. Suchodolska
  • Ann :)

rocznik 81... matura 2000... wychowawca...hmmm .... od kogo by tu zacząc... najpierw miała nas józefczakow znana jako lamperia...niestety załamke miała z nasza klasa i wziął nas ksiądz na wychowanie...hehehehe....ale tez rady nie dał... wiec byliśmy niechcianą klasą przez pół roku no i w efekcie wzięła nas smolarkowa ... generalnie tez nas nie chciała ale wyjścia nie miała..to tyle jeśli chodzi o mnie...
  • Anonim

mat-fiz'83 z marysia s matura 2002 wychowawczyni sorka kowalczyk
  • osama

DW B, rocznik 84, wychowafczyni- Kuflewska, najmilsza i dla mnie najbardziej wyrafinowana w sfojej perfidii polonistka w naszej szkole! Ja ja bede wspominal bardzo dlugo, ale ona mnie chyba tez :) :) :)
  • Luulek

Rocznik 85 a klasa DW B;)))
    Wychowawczyni nasza kochana szorka Grażynka;))
    Obecnie maturki:)))
    jeszcze tylko dwa ustne i ide na duuuzio piwa:D
  • N.

Rocznik '85!!! klasa DW B :D
    wychowawczyni: G.Gola - Berbecka :)))
    matura - TERAZ
    i tak jak Tobiaszowi i Hau pozostaly mi 2 egzaminy usnte :) drodzy gronowicze prosze trzymac za nas kciuki w czwartek rano i w poniedzialek; )
    a po maturze? R E L A K S !!! :) i duuuzo ksiazek ^_^
  • Haushinka

mnie czeka jedna ksiazka pt '1000 deserow' hyhy... do tego druty, wloczka, papier, klej, brokat, no i mam nadzieje szycie szycie i jeszcze raz szycie...:) a po drodze oczywiscie imprezowanie!:) ha!
  • Grono.Net

rocznik 1984, matura 2003, profil:human- sorka mariolka oczywiscie jako pseudowychowawca
  • Anonim

rocznik '84 i pastucha jako wychowawczyni poza tym sucha na matmie, wrobel na fizyce, sylwestrowicz na chemii = totalny odlot:)
| |

Po prostu zajebista szkoła!!! http://czart.pulawy.pl/ http://gBlack.org - czarne google!!!

I Liceum Ogólnokształcące im. ks. A.J. Czartoryskiego

• do

Grona tematyczne:

Dołącz grono

Fotki