I L.O. w Wołominie [1206]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

Mi szanowna pani Lewicka (już od dawna nie uczyw naszym LO), polonistka, postawiła w jednym semestrze 11 lach...z czego z samego Pana Tadeusza miałem ich 6. Co ja na to poradzę, że Mickiewicza nie trawię???
  • -=Wi$niowY=-

pierwszy semstr 1 klasy i drugi też...w pierwszym razem miałem około 14 lasek,a w całej pierwszej klasie uzbierało się ponad 20...hehe zwyczajem już było że przynosiło siędo domu karteczke z 3-4 zagrożeniami;)...a najlepszy był Nadaj -postawieCi WIśnia zagrożenie...a tak byś się pomęczył...i musiałem sięmęczyc mimo że z fizyki żadnej albo ew. jedna laskę miałem;)
  • illimitato

O Frelu... pamietam Twoje zmagania, pamiętam...; )
  • Anonim

no 20 lach na semestr to jeszcze ujdzie. Mój rekord to 34 (i 5 zagrożeń w 3. klasie). Pamiętam jak kiedyś w październiku, miesiąc po rozpoczęciu roku szkolnego, Majerowa na chemii postawiła mi 3 lachy na jednej lekcji...a że miałem już jakąś lachę z chemii, to od razu, miesiąc po rozpoczęciu roku szkolnego, wystawiła mi skubana zagrożenie... ale mimo to miło ją wspominam.
  • Anonim

eeetam wy to cienizna jestescie... :) nie ma to jak nasz slynny kapciak i zmiana profilu klasy - hehe - mi sie upieklo ale fakt faktem to tez mialem z 5 zagrozen w 3 kalsie i ok 30 paru lach :):):)
  • -=Wi$niowY=-

ale najlepeij było jak kocowa postawiła mi lachęna koniec 1 sem w 3 klasie. Alem się wściekł na nią!!!poprawiać jej się mnie nie chciało..a ja przez całe feria zakuwałem...no, ale jak teraz patrzę na to, to mi sie śmiać chce;)
  • Michał Łoś

Nie wiem jak bylo wcześniej, ale teraz u Kocowej nie trzeba poprawiac semestru; ) tak w zeszłym jak i w tym miałem na semestr sztuke i kiedy ją pytałem to odpowiadała ze nie trzeba :D całe szczescie dla mnie :).
  • kapciak

bo ba łosie jest teraz sezon ochronny jak to kiedys Staniszewska powiedziała:P
  • Michał Łoś

Hehe; ) Staniszewska jest teraz moją wychowawczynią :P a Ciebie znam z widzenia, kiedy chodziłes do tego liceum, heheh ja wtedy byłem w gimnazjum na dole :P.
  • -=Wi$niowY=-

to dziękuj Bogu, że tak nieźle trafiłeś:)
  • kapciak

łosiu, ja nawet kiedys bylem u was na lekcji wychowawczej i na lekcji geografii:P mialem hospitacje w szkole...
  • Michał Łoś

Dziękuje i to codziennie :D bo bez kitu lepiej nie moglem trafic :). Pamietam jak byłeś i jesli mnie pamiec nie myli to siedziałes z tyłu chyba i cos tam notowałes (ale moge sie mylic :P).
  • Verges

nom Kapciak dobrze hospituje :P

nawet na klasowce nam chcial pomoc.. ale Malinka przechwycila kartke; P

ale nie martw sie Kapciu... nie oddala nam juz tych kartkowek nigdy :P
  • Anonim

Łosiek zazdroszcze ci Staniszewskiej mzoe chcesz sie ze mna wymienic na Kozlowska :P
  • kapciak

tylko nie kapciu!!! wrr. kapciak, albo mike, michał itd:P nie oddala bo pewnie porownala moj klucz odpowiedzi ze swoim i postanowila, ze lepiej to juz tak zostawic;)
  • -=Wi$niowY=-

tiaa...zrozumiała, że jej zestaw był...dużo bardziej odległy od prawdy niż myślała;)
  • Michał Łoś

Zabuś ja sie nie chce z Toba zamieniac :P ale wolalbym zebys tutaj przyjechała; ) i znow bys latala po korytarzu do gory nogami :D.
  • -=Wi$niowY=-

do góry nogami??cholera nie pamiętam która to;P...
  • Anonim

hehe do gory nogami i nie tylko ..... piekne czasy :D najbardziej przekonal sie o tym Nadaj heh :) Łosiek do wakacji juz niedlugo i przyjezdzam :D nio tak ludzie mnie nie pamietaja wlasciwie to sie niedziwie... bo z moim wzrostem :P
  • Michał Łoś

No cóz, jakbys sie rozjerzal to mozebys zauwazył taka małą Zzieleniałą Żabowatą Żabę, którą niesie gościu, który ma ponad 190 cm :P.A to prawda - czesto wpadalismy na Nadaja; ).A tak właściwie to Ciebie, Wiśniowy, tez pamietam z naszej budy :P.
| |

Grono skupiające uczniów, absolwentów i nauczycieli z I Liceum Ogólnokształcącego im. Wacław...

I Liceum Ogólnokształcace

• do

Grona tematyczne:

Dołącz grono

Fotki

Miejsca grona (0)