I L.O. w Wołominie [1206]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • illimitato

Spotkałem dziś żelazną Beatę... i wiecie co mi powiedziała... że jednak nasze roczniki były zdolne i uczone (Frelu, nawet Ty i Twój Pan Tadeusz.. heheh). Lewicka mówiła mi, że ma klasy, gdzie dziennie potrafi postawić 30 pał...
    A i jakieś studia podyplomowe z WOKu sobie zrobiła...
    Generalnie narzeka, że jakieś debile ma w klasie i czuje się jak w podstawówce;)
    I wiecie co... z perspektywy czasu wydała mi się taką spokojną i łagodną kobietą... I kto by pomyślał, że jeszcze kilka lat temy waliła pięścią w biurko i krzyczała...... ech...
  • KaTreSte

wiesz jak bedziesz kiedys miał dzieci to może zrozumiesz co jej sie stało.
    a tak przy okazji to Ci juz w LO mówiłam ze roczniki po reformie są pokrzywdzone przez system i przez to niedouczone i jakby to powiedziec nie wychowane z nami było jeszcze inaczej
  • illimitato

no Kasku, chyba jednak nie... kiedy nas uczyła też miała dziecko... a mimo to potrafiłą się ostro wściec... hehe
    Zawsze twierdziłem, że to miła babka... tylko troche nerwowa;) Ale teraz chyba zmieniła podejście... mniej wymaga to i czasem ktoś ją mile rozczaruje
  • -=Wi$niowY=-

ja wiedziałem, że tak będzie..kadra zatęskni za nami;P
  • KaTreSte

jak teraz uczą debili to tęsknią za geniuszami; )
    a swoją drogą moze i masz rację przemek ale inaczej sie rozmawia z obecnym uczniem a inaczej z byłym oni dopiero muszą udowodnić ze potrafią sami sie uczyć a my juz to udowodniliśmy
    po za tym nie wiesz czy to pierwsze dziecko nie było spokojne a to moze jest diabłem wcielonym???
    doszło jej obowiązków i to zgasiło jej temperament poprostu nie ma juz siły sie wściekać;)
  • -=Wi$niowY=-

i terasz śnia po nocach o dawnych czasach;)jak mieli pięknie;) chyba poza Kazaną, która jest hepi z powodu stanowiska i nie jej do szczęścia nie jest potrzebne...że tak powiem jej morale wzrosło...bleee;P
  • illimitato

no nie wiem... 2. dziecko Lewickiej widziałem jak ledwo chodziło... ale znając telent pedagogiczny mamusi wychowane modelowo... może starsze się zapsuło... podstawówka, wiadomo;)
    hehehe
  • KaTreSte

nie wnikam ale fakt jest faktem "chwal szefa swego bo możesz miec gorszego" tu sie sprawdzi bo to w końcu oni pracowali dla nas a nie my dla nich to nasi rodzice im płacili; ) hehehe
  • -=Wi$niowY=-

hehe...to prawda:)...już wiem czego mi brakuje na studiach;)...naszej kadry...kurde...takie oryginalności...że nigdzie drugich takich nie znajdziesz...oryginalni i z tego powodu, że należy im sieszacunek(Stanczak) i ... ... śmiechowo-obciachowi(Szczerba; itp;)pzdr
  • illimitato

O nie, Wisniowy... u mnie połowa Wydziału to takie modele, że Szczerba ze Stańczakiem mogą się schować...
  • -=Wi$niowY=-

ee..to fajnie masz...u mnie jakby poszukał to też by coś się znalazło..
  • Anonim

Dawno mnie tu nie było. A więc spotkałeś Przemek żelazną Beatkę...ehhh aż się łezka w oku kręci...nikt mi z taką pasją nie stawiał lach z Pana Tadeusza. Kurde, lubię tą kobitę. Trochę brakuje mi jej fryzury afro (które gdy było nastroszone świadczyło o złym humorze pani L. ). Ale widać kobieta trzyma poziom...30 lach dziennie to jest to!!
    A jak już jesteśmy przy oryginalnej kadrze...Przemek ma racje. Na UW to chyba same takie świry uczą...Szczerba czy Nadaj to wymiękają.
  • Anonim

Dawno mnie tu nie było. A więc spotkałeś Przemek żelazną Beatkę...ehhh aż się łezka w oku kręci...nikt mi z taką pasją nie stawiał lach z Pana Tadeusza. Kurde, lubię tą kobitę. Trochę brakuje mi jej fryzury afro (które gdy było nastroszone świadczyło o złym humorze pani L. ). Ale widać kobieta trzyma poziom...30 lach dziennie to jest to!!
    A jak już jesteśmy przy oryginalnej kadrze...Przemek ma racje. Na UW to chyba same takie świry uczą...Szczerba czy Nadaj to wymiękają.
| |

Grono skupiające uczniów, absolwentów i nauczycieli z I Liceum Ogólnokształcącego im. Wacław...

I Liceum Ogólnokształcace

• do

Grona tematyczne:

Dołącz grono

Fotki

Miejsca grona (0)