I ROK SGH [228]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Sąsiad

ello,

tak sie zastanawiam lepszy klimat jest na jakiejs mecie czy w akademiku, sam mieszkam z zajebista ekipa na raclawickiej w mieszkaniu i nie wiem czy akademik jest w stanie przebic klimatem i mozliwosciami jakas chate - hmm??
  • Anonim

Według mnie zdecydowanie akademik- za mniejszą kasę masz znośne warunki, mnóstwo ludzi i imprez na masę ( chyba że pujdziesz do hermesa nie daj Boże). W aku kwitnie życie studenckie, jest niesamowity przeplyw informacji i wyczesane klimaty. Dla mnie prawdziwe studjowanie to akademik- przynajmniej na pierwszych latach...
    to taka jest moja opinia
    pozdro 600
  • Anonim

chyba, że Sabinki... bo w Hermesie atmosfera wśród 1roczniaków jest chujowa...
  • Anonim

klimat lepszy w akademiku... warunki do studiowania sa jednak lepsze w mieszkaniu... no i w akademcu trudno o odrobine intymnosci <chyba ze zmowisz sie ze wspolokatorem zeby w danej godz nie zagladal do pokoju>

w kazdym razie ja bym sabinek nie zamienila na nic innego... zajebisci ludzie zajebiste imprezy... ogrom informacji na temat danych wykladowcow i przedmiotow wymiana notatek... nic dodac nic ujac:P
  • Anonim

odrobina intymności :P:P... a dla mnie to wszyscy mogą być w pokoju :D:D:D:D
  • Sąsiad

ok spoko ale w akademiku wlasnie nie ma raczej czegosc takiego jak prywatnosc i jesli o mnie chodzi to nie mialbym sie gdzie w akademiku pomiescic z moimi gratami :D:D:D niestety, ale szacun dla wszystkich ktorzy zyja w akademcach!
  • Anonim

na początku też tak myślałem, ale potem przychodzi taki moment, że zaczynasz to wszystko mieć głęboko gdzieś...
  • Katrin ♥

Sabinki górą!!!!!!
  • Anonim

kolezanka z sabinek... nie kojarze... a ktore pietro?
  • Katrin ♥

Bylo drugie, teraz pierwsze ...staczam sie, czy jak?
| |

Grono skupiające dwa roczniki SGH, roczniki 2004/2005 & 2005/2006.

Fotki

Miejsca grona (0)