-
Sąsiad
ello,
tak sie zastanawiam lepszy klimat jest na jakiejs mecie czy w akademiku, sam mieszkam z zajebista ekipa na raclawickiej w mieszkaniu i nie wiem czy akademik jest w stanie przebic klimatem i mozliwosciami jakas chate - hmm?? -
Anonim
Według mnie zdecydowanie akademik- za mniejszą kasę masz znośne warunki, mnóstwo ludzi i imprez na masę ( chyba że pujdziesz do hermesa nie daj Boże). W aku kwitnie życie studenckie, jest niesamowity przeplyw informacji i wyczesane klimaty. Dla mnie prawdziwe studjowanie to akademik- przynajmniej na pierwszych latach...
to taka jest moja opinia
pozdro 600 -
Anonim
chyba, że Sabinki... bo w Hermesie atmosfera wśród 1roczniaków jest chujowa... -
Anonim
klimat lepszy w akademiku... warunki do studiowania sa jednak lepsze w mieszkaniu... no i w akademcu trudno o odrobine intymnosci <chyba ze zmowisz sie ze wspolokatorem zeby w danej godz nie zagladal do pokoju>
w kazdym razie ja bym sabinek nie zamienila na nic innego... zajebisci ludzie zajebiste imprezy... ogrom informacji na temat danych wykladowcow i przedmiotow wymiana notatek... nic dodac nic ujac:P -
-
Anonim
odrobina intymności :P:P... a dla mnie to wszyscy mogą być w pokoju :D:D:D:D -
Sąsiad
ok spoko ale w akademiku wlasnie nie ma raczej czegosc takiego jak prywatnosc i jesli o mnie chodzi to nie mialbym sie gdzie w akademiku pomiescic z moimi gratami :D:D:D niestety, ale szacun dla wszystkich ktorzy zyja w akademcach! -
Anonim
na początku też tak myślałem, ale potem przychodzi taki moment, że zaczynasz to wszystko mieć głęboko gdzieś... -
Katrin ♥
-
Anonim
-
Katrin ♥