-
Michalis
IIIrok sciezka nowogrecka - zniknal newgreek we wtorek 9:45-11:15, jest za to w poniedzialek 13:15- 14:45.
Zajecia prof. Kalinowskiej od przyszlego tygodnia - to dla wszytskich:)
Pozdrawiam,
Michalis. -
Maryśka
-
Michalis
a ze czytam Tablice pod redakcja Pani Bogusi:):)
jutro lacina, a grrrrrr:/
BuziKizi!!
M. -
Anonim
smoochas dla michala, za inicjatywe.
w czwartek nie ma mnie na dziejach śródziemnomorza, bo bierzemy z mamą 7 tygodniowego syjamskiego kotka i mała szara kulka przyjeżdża koło 14.
-
-
Anonim
napisałam maila do mgr Oleszczak (w imieniu gr początkującej) żeby nam zrobiła kserówki na środę. -
Le petit
-
Michalis
-
Anonim
-
Le petit
za to ja jestem z fil.klas.
moze i wstyd, ale ja tej Pani nie kojarze. -
Le petit
>les rythmes digitales napisała:
>bo wy nie jesteście z pierwszego roku...
>to nasz od łaciny.
Poza tym Majkul jest na kazdym roku w OBcie.
Prawda Michalis? -
Maryśka
-
Michalis
-
Anonim
Dla wszystkich zainteresowanych - na oba obtowe maile poszla "Theogonia" Hezjoda. Milej lektury :P -
Jejku, Radek - jesteś Wielki :D Dzięki!! Normalnie z jakieś 15 min temu myslałam skad to [...] wytrzasnąć w końcu.. A mówisz, ze Ty taki zły jesteś; ) A wcale nie :D
-
Jejku, Radek - jesteś Wielki :D Dzięki!! Normalnie z jakieś 15 min temu myslałam skad to [...] wytrzasnąć w końcu.. A mówisz, ze Ty taki zły jesteś; ) A wcale nie :D
-
Widzisz..aż mi się z wrazenia wypowiedź zdublowała.. Ja za to wysyłam -to znaczy za chwilę to zrobię -ale będzie -liste lektur i podr. do Styki w zał. w Wordzie, bo słyszałam, że wielu osobom się to nie chce otwierać na stronie OBTy :)
-
...eres color...eres calor...
Jej, jacy w OBTcie dobrzy ludzie!!! Unbelievable po prostu; p co te studia robią z człowiekiem...; > -
Gabriela Rogowska
Wszystkim OBTowiczom przypominam, że
we wtorek 24.10.2006 o godz.20.00
w klubie Remont
odbędą się OTRZĘSINY !!!
Bilety do nabycia w chodzących kasach OBTY, czyli u mnie i Daniela, za jedyne 5zł; )
więc uprasza się, żeby nie organizować wyceczek do Szanownego Sekretariatu z pytaniami, czy są bilety, bo tam ich nie ma! Są u nas;-) -
umcia mowi pfffffff!
-
umcia mowi pfffffff!
- Przeglądaj grona w kategorii Szkoły i Edukacja
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa - Śródmieście
- Załóż własne grono tematyczne