IBI AL Studia Śródziemnomorskie/ Filologia Nowogrecka [184]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • br

Witam wszystkich po wakacyjnej przerwie-
    od dzis Sekretariat pracuje w godzinach
    pon/czw - 9-12
    wt/pt 12-15

na maile bede odpowiadac sukcesywnie - mam ich niemal 200 do przejrzenia

w pilnych sprawach prosze pisac na gg - 10 88 457

przed urlopem wyslalam administratorowi strony cs informacje na strone - poki co ich nie wstawil - ale prosze zagladac na strone - w najblizszym czasie powinny sie pojawiac rozne informacje
  • hmmmm

pani Bogusiu a czy moze wiadomo kiedy będzie dostępny we wrzesniu prof, Styka i prof. Kloch?

z gory dziekuje na bezcenne info.
  • br

prof. styka raczej nie bedzie w tym tygodniu - obstawiam srode w przyszlym tygodniu - jesli bede wiedziec dokaldnie zaraz to napisze na gronie

co do prof. klocha - to bywal przed wakacjami we wtorki i ptarki okolo 12/ 13 - prosze napisac maila - jest na stronie ibi

napisalam do pracownkow ibi, zeby podali swoje dyzyry w czasie sesji - jak bede otrzymywac odpowiedzi - bede je tu umieszczac
  • br

Osoby, które chciałyby podejść do zaliczeń z języka włoskiego i interpretacji z literatury rzymskiej, zapraszam w poniedziałek, 8 września, o godz. 11.00 do IBI. Wyniki będą w środę, 10 września, o godz. 11.00.
    Jeżeli ktoś z Państwa potrzebuje wpisu lub konsultacji, jestem do dyspozycji w tych dniach, w godz. 11.00-13.00.

Katarzyna Marciniak
  • br

czwartki 12.00-14.00, tj. 4 i 11 wrzesnia.

to odnosnie Dr hab. Roberta Sucharskiego:)
  • ...eres color...eres calor...

to ja jeszcze raz zapytałabym o mgr Ariadnę Lewańską, Pani Bogusiu; >
  • br

sprostowanie
    Dr Sucharski - 3 i 10 zamiast 11
    godziny te same

odnosnie pani lewanskiej - prosze pisac na maila - niestety nie mam zadnych wiesci
  • br

goraca prosba do pierwszakow
    prosze pilnie zakaldac studenckie adresy mailowe
    w przyszlym tygodniu zaczniemy na nie wysylac wazne informacje
  • br

5 września od 15 do 16.30 i 8 wrzesnia tez
    od 15 do 16.30.

Dr Czetwertynska
  • br

prof salwa prosi o kontakt mailowy
    i indywidualnie umawianie sie na wpisy i zaliczenia
  • br

czarna lista pierwszakow, ktorzy nie maja adresu mailowego -

Antoniuk Aleksandra

CirmirakisTomasz

CzerniawskaLinda

GawlikowskaMaria

KopańskaKinga

SapijaMateusz

WegnerJoanna

• br

Kochani Studenci,
    przypominam, ze w niedziele sa dni otwarte dla kandydatow na przyszly rok akademicki.
    Nikogo nie zmuszam, nie wyznaczam dyzurow ale byloby milo gdyby w niedziele o 9.30 przed ibi czekaly przynajmniej 2/3 osoby, ktore gotowe bylyby potem opowiadac o naszym wydziale.
    Dni trwaja do 16. Jak zwykle mozliwa jest rotacja.

• Gabriela Rogowska

Z przykrością muszę stwierdzić, że nie będzie mnie w Warszawie, ale dołączam się do apelu Pani Bogusi

ja również uprzedzam, że mnie nie będzie, ale będę Wam wysyłać promienie słońca z Rzymu; )
  • She's Only Happy In The Sun

Ty to się zawsze musisz pochwalić wszem i wobec :P
  • Anonim

Hmm ja nie wykluczam, że się pojawię, jednak jestem dostępny tylko przed południem - w sensie góra do 12-13. Kto mnie potem zastąpi? :]

>She's Only Happy In The Sun napisała:
    >Ty to się zawsze musisz pochwalić wszem i wobec :P

nie, Conchita, ja się tylko usprawiedliwiam, żeby nie było; p zawsze jak są dni otwarte akurat coś już mam zaplanowane, jeszcze nie byłam ani razu, aż głupio się przyznać... mam nadzieję, że wiosną będzie inaczej; >
  • br

BARDZO DZIEKUJE TYM WSZYSTKIM ZE STUDIOW SRODZIEMNMORSKICH, KTORZY PRZYSZLI NA DZIEN OTWARTY I DZIELNIE PROPAGOWALI NASZ WYDZIAL
    JESZCZE RAZ - BARDZO DZIEKUJE
  • br

PANI MARTA LAU PROSZONA JEST O PILNE ZGLOSZENIE SIE DO SERETARIATU DYDAKTYCZNEGO
  • br

starsze lata to wiedza - a pierwszoroczni wiedziec powinni
    pracownicy sekretariatu maja zycie poza praca
    i od 16 zaczyna sie czas swiety bez pracy

czesto wiec trzeba bedzie poczekac na odpowiedz do nastepnego dnia - lub jesli ktos wyslal wiadomsoc w piatek po 16 - prosze oczekiwac odpowiedzi najwczesniej w poniedzialek

czasem - wyjatkowo - udzielam sie sluzbowo na gronie po godzinach pracy - co idac obecnie:)
    wiec - cierpliwosci
| |

Studia śródziemnomorskie w IBI AL OBTA PSH MSH Sekretariat Dydaktyczny UW. I wszystko jasne

Uniwersytet Warszawski

• do
Grona tematyczne:

Fotki

Miejsca grona (1)