-
br
Witam wszystkich po wakacyjnej przerwie-
od dzis Sekretariat pracuje w godzinach
pon/czw - 9-12
wt/pt 12-15
na maile bede odpowiadac sukcesywnie - mam ich niemal 200 do przejrzenia
w pilnych sprawach prosze pisac na gg - 10 88 457
przed urlopem wyslalam administratorowi strony cs informacje na strone - poki co ich nie wstawil - ale prosze zagladac na strone - w najblizszym czasie powinny sie pojawiac rozne informacje -
hmmmm
pani Bogusiu a czy moze wiadomo kiedy będzie dostępny we wrzesniu prof, Styka i prof. Kloch?
z gory dziekuje na bezcenne info. -
br
prof. styka raczej nie bedzie w tym tygodniu - obstawiam srode w przyszlym tygodniu - jesli bede wiedziec dokaldnie zaraz to napisze na gronie
co do prof. klocha - to bywal przed wakacjami we wtorki i ptarki okolo 12/ 13 - prosze napisac maila - jest na stronie ibi
napisalam do pracownkow ibi, zeby podali swoje dyzyry w czasie sesji - jak bede otrzymywac odpowiedzi - bede je tu umieszczac -
br
Osoby, które chciałyby podejść do zaliczeń z języka włoskiego i interpretacji z literatury rzymskiej, zapraszam w poniedziałek, 8 września, o godz. 11.00 do IBI. Wyniki będą w środę, 10 września, o godz. 11.00.
Jeżeli ktoś z Państwa potrzebuje wpisu lub konsultacji, jestem do dyspozycji w tych dniach, w godz. 11.00-13.00.
Katarzyna Marciniak
-
-
br
czwartki 12.00-14.00, tj. 4 i 11 wrzesnia.
to odnosnie Dr hab. Roberta Sucharskiego:) -
...eres color...eres calor...
to ja jeszcze raz zapytałabym o mgr Ariadnę Lewańską, Pani Bogusiu; > -
br
sprostowanie
Dr Sucharski - 3 i 10 zamiast 11
godziny te same
odnosnie pani lewanskiej - prosze pisac na maila - niestety nie mam zadnych wiesci -
br
goraca prosba do pierwszakow
prosze pilnie zakaldac studenckie adresy mailowe
w przyszlym tygodniu zaczniemy na nie wysylac wazne informacje -
br
5 września od 15 do 16.30 i 8 wrzesnia tez
od 15 do 16.30.
Dr Czetwertynska -
br
prof salwa prosi o kontakt mailowy
i indywidualnie umawianie sie na wpisy i zaliczenia -
br
czarna lista pierwszakow, ktorzy nie maja adresu mailowego -
Antoniuk Aleksandra
CirmirakisTomasz
CzerniawskaLinda
GawlikowskaMaria
KopańskaKinga
SapijaMateusz
WegnerJoanna
-
br
Kochani Studenci,
przypominam, ze w niedziele sa dni otwarte dla kandydatow na przyszly rok akademicki.
Nikogo nie zmuszam, nie wyznaczam dyzurow ale byloby milo gdyby w niedziele o 9.30 przed ibi czekaly przynajmniej 2/3 osoby, ktore gotowe bylyby potem opowiadac o naszym wydziale.
Dni trwaja do 16. Jak zwykle mozliwa jest rotacja.
-
Gabriela Rogowska
Z przykrością muszę stwierdzić, że nie będzie mnie w Warszawie, ale dołączam się do apelu Pani Bogusi -
ja również uprzedzam, że mnie nie będzie, ale będę Wam wysyłać promienie słońca z Rzymu; ) -
-
Anonim
Hmm ja nie wykluczam, że się pojawię, jednak jestem dostępny tylko przed południem - w sensie góra do 12-13. Kto mnie potem zastąpi? :] -
>She's Only Happy In The Sun napisała:
>Ty to się zawsze musisz pochwalić wszem i wobec :P
nie, Conchita, ja się tylko usprawiedliwiam, żeby nie było; p zawsze jak są dni otwarte akurat coś już mam zaplanowane, jeszcze nie byłam ani razu, aż głupio się przyznać... mam nadzieję, że wiosną będzie inaczej; > -
br
BARDZO DZIEKUJE TYM WSZYSTKIM ZE STUDIOW SRODZIEMNMORSKICH, KTORZY PRZYSZLI NA DZIEN OTWARTY I DZIELNIE PROPAGOWALI NASZ WYDZIAL
JESZCZE RAZ - BARDZO DZIEKUJE -
br
PANI MARTA LAU PROSZONA JEST O PILNE ZGLOSZENIE SIE DO SERETARIATU DYDAKTYCZNEGO -
br
starsze lata to wiedza - a pierwszoroczni wiedziec powinni
pracownicy sekretariatu maja zycie poza praca
i od 16 zaczyna sie czas swiety bez pracy
czesto wiec trzeba bedzie poczekac na odpowiedz do nastepnego dnia - lub jesli ktos wyslal wiadomsoc w piatek po 16 - prosze oczekiwac odpowiedzi najwczesniej w poniedzialek
czasem - wyjatkowo - udzielam sie sluzbowo na gronie po godzinach pracy - co idac obecnie:)
wiec - cierpliwosci
- Przeglądaj grona w kategorii Szkoły i Edukacja
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa - Śródmieście
- Załóż własne grono tematyczne