-
AAL
Akademia Artes Liberales ogłasza nabór na dwuletnie studia drugiego stopnia.
Studiowanie w ramach AAL daje możliwość realizacji zajęć w dziewięciu najlepszych polskich uniwersytetach oraz współpracy z opiekunami naukowymi z różnych ośrodków akademickich.
Akademia przeznaczona jest dla najlepszych studentów kierunków społeczno – humanistycznych, którzy nie chcą ograniczać się do pracy na jednej uczelni, pragną natomiast poznawać wybitnych polskich profesorów oraz kolegów z innych ośrodków akademickich.
Ze studiowaniem w AAL wiąże się otrzymywanie specjalnego stypendium.
Zainteresowanych naborem studentów pierwszego roku magisterskich studiów uzupełniających oraz czwartego roku jednolitych studiów magisterskich zapraszamy do zapoznania się ze szczegółowymi informacjami na stornie http://www.aal.edu.pl -
Sandra
Witam.Mam takie pytanie: ile mniej więcej trzeb amiec pkt z nowej matury, aby się dostać na ten kierunek?Z góry dziękuję za odpowiedz i przepraszam jesli ten temat gdzies juz jest.Pozdrawiam. -
-
Katia
Ale o czym mówimy? O międzyuczelnianych AAL? To na studia drugiego stopnia przyjmują na podstawie matury?! Mógł mi to ktoś powiedzieć dwa i pół roku temu, odpuściłabym sobie ten żmudny pierwszy stopień...
damn it... -
-
Raczej na 2 stopnia nie przyjmują na podstawie matury nigdzie, chyba, ze pomyliłoby się im z dyplomem...;)
Pewnie koleżance chodziło o licencjat;) -
AAL
wydaje mi się że niczego nie pomyliłem i napisałem dość jednoznacznie że oferta kierowana jest do:
>studentów pierwszego roku magisterskich studiów uzupełniających oraz czwartego roku jednolitych studiów magisterskich... -
AAL
btw obecnie trwa rekrutacja dla studentów pierwszego i drugiego roku pierwszego poziomu.
http://www.aal.edu.pl/ -
>AAL napisał
>wydaje mi się że niczego nie pomyliłem i napisałem
>dość jednoznacznie że oferta kierowana jest do:
>>studentów pierwszego roku magisterskich studiów
>uzupełniających oraz czwartego roku jednolitych studiów
>magisterskich...
Och!
- Przeglądaj grona w kategorii Szkoły i Edukacja
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa - Śródmieście
- Załóż własne grono tematyczne