IBI AL Studia Śródziemnomorskie/ Filologia Nowogrecka [184]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

Ja tak waśnie myślałam, żeby bezpośrednio po, więc pewnie ok. 13 byśmy się mogli umówić (a kto chce może przyjść wcześniej, żeby Wam zrobić doping;)). I też nie uważam, że to wyczerpuje możliwości spotkań, ja jestem cały lipiec w Warszawie, także spokojnie Basiu! :)
    Napiszę maila do osób niegronowych.
  • Nugae, czyt. Krotochwile

Ja również przez prawie cały lipiec jestem (a na pewno do 24) - więc spotykać się możemy. Jeszcze będę towarzyszył Margot na obronie i trzymał za Nią mocno kciuki (chociaż sam mam obrone, jak się dowiedziałem, 17...); ).
    Tak więc okazji do fetowania będzie troszkę - terminy obron plus inne okoliczności przyrody :)
    pozdr.
  • Anonim

No nie, czyli jednak zdaję sama? Może ktoś się jednak skusi na 24? Ale dzięki za wsparcie :D

A wracając do pierwotnego tematu tego wątku: dziś trzymamy kciuki za Pawła i Izę, którzy za pół godziny idą na ostateczne starcie. Na pewno wszystko się pięknie uda :)
  • br

bedzie dobrze
    o 13 powinno byc po wszystkim
    i pierwsze 3 licencjaty cs w roku 2008/09 bedziemy mieli za soba
    trzymamy kciuki - wszyscy:)
  • Anonim

Dzwoniłam właśnie do prof. Borowskiej i mam bardzo dobrą wiadomość - wszyscy, którzy pisali czwartkowy egzamin zdali!
  • br

Ci, ktorzy wiedza ze o nich mowa niech w zwiazku z ta sprawa zglosza sie we wtorek po indeksy:)

ser, jes ser!
  • br

taaaa

No i zgłosiliśmy się. Tym samym ogłaszam, że dla lipcowych licencjatów zakończyły się boje z Grecją nowożytną :)
| |

Studia śródziemnomorskie w IBI AL OBTA PSH MSH Sekretariat Dydaktyczny UW. I wszystko jasne

Uniwersytet Warszawski

• do
Grona tematyczne:

Fotki

Miejsca grona (1)