IBI AL Studia Śródziemnomorskie/ Filologia Nowogrecka [184]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • br

wiecej Profesor nie podal - prosze sie bezposrednio konkatkowac z Profem mailowo
  • ...eres color...eres calor...

Czy prof. Styka pojawi się w IBI we wrześniu tylko jeden raz, jedynie 4 września?...
  • br

PROF STYKA BEDZIE 4 WRZESANIA, POTEM 17 NA EGZAMINIE WSTEPNYM, POTEM 28 NA ROZPOCZECIU ROKU A POTEM JUZ 2 PAZDZIERNIKA
  • ...eres color...eres calor...

Dziękuję bardzo, Pani Bogusiu!!! :)
  • graló

>br napisała:
    >w sprawie grekow najlepiej pisac do dra kordosa
    >a dr miziolek jest generalnie codziennie w IBI - prosze
    >wczesniej wyslac maila
    >
    >STUDENCI SA ZOBOWIAZANI DO ZLOZENIA DOKUMENTOW DO ZALICZENIA
    >ROKU DO 15 WRZESNIA
    >MOZNA PRZEDLUZYC TERMIN DO 25 WRZESNIA ALE TRZEBA ZLOZYC W
    >SEKSRETARCIE PODANIE PODPISANE PRZEZ KIEROWNIKA STUDIOW -
    >TAKIE PODANIE TRZEBA ZLOZYC PRZED KONCEM SESJI - A TO
    >OZNACZA, ZE W PRZYPADKU PROFA STYKI JEDYNY TEMIN ZDOBYCIA
    >PODPISU TO 5 WRZESNIA

Pani Bogusiu, mam wpisaną ocenę z j.nowogreckiego w usosie, za to nie mam jej jeszcze w indeksie. Czy w związku z tym, jeśli nie uda mi się do 15 września zdobyć wpisu, powinienem wypełniać i drukować to podanie o przedłużenie terminu(nie wiem kiedy można spotkać Greków, dr Kordos nie odpisał mi jeszcze na maila)? Czy może da się to ominąć i spokojnie zaliczyć rok? Tak w ogóle to mowa o podaniu nr 11, tj. "na dowolny temat, bez dołączania zaświadczenia o zaliczeniach"?
  • br

jali nie ma oceny indeksie a jest w usosie to mozna spokojnie zlozyc dokumnety do sekretariatu - prosze tylko zaznaczyc, ze trzeba uzupelnic wpis
    podanie jest ze strony http://www.cs.obta.uw.edu.pl
  • Kinga Kopańska

Czy Prof. Kalinowska będzie może miała jeszcze dyżur w przyszły czwartek?
  • br

obawaim sie, ze nie
    byla wczoraj ...
    prosze mailowac bezposrednio do pani profesor
  • Kinga Kopańska

a czy ktoś ma może mail do Prof. Kalinowskiej, gdyż ten ze strony ibi nie działa :(
  • Anonim

mariakalin [at] wp.pl :)
  • Kinga Kopańska

dziekuje!
  • Kinga Kopańska

tylko, że ten też nie działa :(:(
  • Anonim

ale jak to "nie działa"? zwraca Ci maile czy pani prof. nie odpisuje..? taki mail jest w USOSie i z takiego dostawaliśmy podczas roku informacje, więc nie wiem już, jak Ci pomóc...
  • Kinga Kopańska

zwraca mi wszystkie maile... chyba pod 4 różne adresy wysyłałam :(
  • Anonim

To dziiiwne... jeśli nie próbowałaś jeszcze tego, to zobacz: markalin [at] uni.torun.pl , znalazłam na stronie UMK. A może to Twoja poczta protestuje? W każdym razie powodzenia...
| |

Studia śródziemnomorskie w IBI AL OBTA PSH MSH Sekretariat Dydaktyczny UW. I wszystko jasne

Uniwersytet Warszawski

• do
Grona tematyczne:

Fotki

Miejsca grona (1)