-
Barba
droczy Pirszoroczni,
czy dr R. podał już być może zakres tegorocznego egzaminu? czy wiecie już może kiedy i gdzie się odbędzie i w jakiej formie?
proszę, niech ktoś da mi znać jak już będzie wiadomo.
i poproszę o kontakt do dra R. na prv - telefon i mail (bo nie wiem czy "bambomurzyn..." jest używany...)
pozdrawiam serdelecznie -
br
co do zakresu materialowego to sie nie wypowiadam
ale jesli chodzi o termin egzaminu
- 9 czerwca sala 28 od g. 11.30 -
Vill
Odnośnie zakresu mogę Ci napisać tyle: Platon, Arystoteles, Hobbes, Nietzsche, Freud, Kartezjusz, Montaigne, Foucalt, Hegel, Marks, sofiści, Rousseau, Jung, Comte, Hume, Barkley, ale może jeszcze kogoś zapytaj, bo ja akurat nie chodzę tam na wykłady. -
Barba
no właśnie z tym spytaniem kogoś innego mam zasadniczy problem;/ mam zakres lektur z zeszłego roku - ale czy to wystarczy? -
-
izia k
Basiu moim zdaniem wystarczy,że mu powiesz,że jesteś tak naprawdę z naszego roku i chciałabyś zdawać ten sam egzamin z tych samych lektur. I wydaje mi się,że to taki człowiek,że bez problemu się zgodzi. Dziewczyny zdawały to już na I roku (a potem reszta na III - i mu powiedzieliśmy, że chcemy te same lektury i zasady) i nawet nie dyskutował;)
- Przeglądaj grona w kategorii Szkoły i Edukacja
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa - Śródmieście
- Załóż własne grono tematyczne