IBI AL Studia Śródziemnomorskie/ Filologia Nowogrecka [184]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Barba

droczy Pirszoroczni,

czy dr R. podał już być może zakres tegorocznego egzaminu? czy wiecie już może kiedy i gdzie się odbędzie i w jakiej formie?

proszę, niech ktoś da mi znać jak już będzie wiadomo.

i poproszę o kontakt do dra R. na prv - telefon i mail (bo nie wiem czy "bambomurzyn..." jest używany...)

pozdrawiam serdelecznie
  • br

co do zakresu materialowego to sie nie wypowiadam
    ale jesli chodzi o termin egzaminu
    - 9 czerwca sala 28 od g. 11.30
  • Vill

Odnośnie zakresu mogę Ci napisać tyle: Platon, Arystoteles, Hobbes, Nietzsche, Freud, Kartezjusz, Montaigne, Foucalt, Hegel, Marks, sofiści, Rousseau, Jung, Comte, Hume, Barkley, ale może jeszcze kogoś zapytaj, bo ja akurat nie chodzę tam na wykłady.
  • Barba

no właśnie z tym spytaniem kogoś innego mam zasadniczy problem;/ mam zakres lektur z zeszłego roku - ale czy to wystarczy?
  • izia k

Basiu moim zdaniem wystarczy,że mu powiesz,że jesteś tak naprawdę z naszego roku i chciałabyś zdawać ten sam egzamin z tych samych lektur. I wydaje mi się,że to taki człowiek,że bez problemu się zgodzi. Dziewczyny zdawały to już na I roku (a potem reszta na III - i mu powiedzieliśmy, że chcemy te same lektury i zasady) i nawet nie dyskutował;)
| |

Studia śródziemnomorskie w IBI AL OBTA PSH MSH Sekretariat Dydaktyczny UW. I wszystko jasne

Uniwersytet Warszawski

• do
Grona tematyczne:

Fotki

Miejsca grona (1)