IBI AL Studia Śródziemnomorskie/ Filologia Nowogrecka [184]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Rikissa

Czy ktoś ma adres strony z sylabusem do tych zajęć? Pilne!
  • Anonim

• Rikissa

Chodziło mi o stronę której adres podawała na początku. Tą gdzie miały się pojawiać ilustracje do zajęć itp
  • Anonim

Hm. A tego to nie wiem. Ostatnio te zajecia mialem w zeszłym roku.
  • Rikissa

To może pamiętasz jak mniej więcej wyglądał egzamin?; P Bo tak się składa że mam go jutro i dopiero się z tym obudziłam :]
  • Anonim

Hmm my nie mielismy egzaminu (a przynajmniej wiekszosc z nas) - zaliczalismy przez referaty i tescik na semestr. Ale z opowiesci wiem, ze to bylo opowiadanie o obrazkach. Trudniejsze niz to, co bylo na semestr. Ale ponoc wszyscy zdawali.
  • Suiram

strona o ktora bylo pytanie wczesniej to: speculum.ibi.uw.edu.pl
    uzytkownik: student
    haslo: speculum

na tej stronie NIE MA jednak materialow (dokladnie sa ale tylko z pierwszych zajec)

stad wiec mega pilna mega prozba czy ktos zdjecia posiada i jest w stanie je udostepnic ????????
  • Anonim

Hmm rozumiem że nie chodzi o tę stronę http://picasaweb.google.com/obta.cs bo jest Wasza i już ją znacie? Ale zważywszy że nikomu nigdy nie podawała zdjęć, to to jest aż nadto -- spróbujcie iść na żywioł;)
  • Suiram

no akurat nie poczuwam sie w zaden sposob do tej strony i nie znalem jej wczesniej bo ten wyklad jest dla mnie ogunem :P a co do pojscia na zywiol to rownie dobrze moglbym pojsc na zywiol na egzamin z fizyki kwantowej lub inżynerii genetycznej
  • Anonim

a, nie wiedziałam, że jesteś z oguna :) no to pewnie strona się przyda. a w ogóle to powodzenia wszystkim.
  • Bezwstydnica

a ja mam pytanie, czy na ten wykład trzeba chodzić, czy jest jakaś lista bo chciałam wziąć lektorat w tym czasie?
  • Nugae, czyt. Krotochwile

Kiedyś sprawdzała listę, teraz nie wiem, jak jest. No i jednak wypada się tam pojawić, bo później są problemy z ogarnięciem.
  • graló

potwierdzam. Lepiej chodzić, inaczej mogą być problemy. No i notujcie :]
| |

Studia śródziemnomorskie w IBI AL OBTA PSH MSH Sekretariat Dydaktyczny UW. I wszystko jasne

Uniwersytet Warszawski

• do
Grona tematyczne:

Fotki

Miejsca grona (1)