-
Rikissa
-
Anonim
-
Rikissa
Chodziło mi o stronę której adres podawała na początku. Tą gdzie miały się pojawiać ilustracje do zajęć itp -
Anonim
-
-
Rikissa
To może pamiętasz jak mniej więcej wyglądał egzamin?; P Bo tak się składa że mam go jutro i dopiero się z tym obudziłam :] -
Anonim
Hmm my nie mielismy egzaminu (a przynajmniej wiekszosc z nas) - zaliczalismy przez referaty i tescik na semestr. Ale z opowiesci wiem, ze to bylo opowiadanie o obrazkach. Trudniejsze niz to, co bylo na semestr. Ale ponoc wszyscy zdawali. -
Suiram
strona o ktora bylo pytanie wczesniej to: speculum.ibi.uw.edu.pl
uzytkownik: student
haslo: speculum
na tej stronie NIE MA jednak materialow (dokladnie sa ale tylko z pierwszych zajec)
stad wiec mega pilna mega prozba czy ktos zdjecia posiada i jest w stanie je udostepnic ???????? -
Anonim
Hmm rozumiem że nie chodzi o tę stronę http://picasaweb.google.com/obta.cs bo jest Wasza i już ją znacie? Ale zważywszy że nikomu nigdy nie podawała zdjęć, to to jest aż nadto -- spróbujcie iść na żywioł;) -
Suiram
no akurat nie poczuwam sie w zaden sposob do tej strony i nie znalem jej wczesniej bo ten wyklad jest dla mnie ogunem :P a co do pojscia na zywiol to rownie dobrze moglbym pojsc na zywiol na egzamin z fizyki kwantowej lub inżynerii genetycznej -
Anonim
a, nie wiedziałam, że jesteś z oguna :) no to pewnie strona się przyda. a w ogóle to powodzenia wszystkim. -
Bezwstydnica
a ja mam pytanie, czy na ten wykład trzeba chodzić, czy jest jakaś lista bo chciałam wziąć lektorat w tym czasie? -
Kiedyś sprawdzała listę, teraz nie wiem, jak jest. No i jednak wypada się tam pojawić, bo później są problemy z ogarnięciem.
-
graló
potwierdzam. Lepiej chodzić, inaczej mogą być problemy. No i notujcie :]
- Przeglądaj grona w kategorii Szkoły i Edukacja
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa - Śródmieście
- Załóż własne grono tematyczne