-
Jako, ze zbliża się sesja to teraz pewnie bardziej niż w każdym innym okresie ktoś będzie potrzebował maila do kogoś z kadry etc a przerzucanie po kilkadziesiąt stron różnych tematów raczej nie jest wygodne, więc jeden osobny temat na maile niech będzie:)
http://www.obta.uw.edu.pl/obta/inde...
Na tej stronie kontakt do większości wykładowców, jednak nie wszystkie maile tam są czy też nie wiem jak jest z aktualnością, ale lepiej tam zajrzeć zanim sie zacznie szukać gdzie indziej:)
To i ja mam od razu pytanie i prośbę: ma ktoś może maile do następujących osób:
-dr Joanny Partyki
-dr Iriny Tatarowej ?
Będę wdzięczna :) -
Hmm, no zapomniałam, ze jest jeszcze usos i tam też są maile do wykładowców, choć też nie zawsze, te 2 akurat, o które pytałam - były, więc jakby komuś były w przyszłości potrzebne to też podam:
partyka@ibl.waw.pl
irina@obta.uw.edu.pl -
br
w usosie jest wiekszosc maili wykladowcow
jelsi jakiegos nie ma - prosze o sygnal
byc moze ja go mam - i wtedy wstawie na grono -
kasss
Dzien dobry, ja o mailu, wiec zdecydowalam sie napisac tutaj. Niestety prof. Styki nie było w OBTA 6. lutego. Napisałam do prof. maila w sprawie umowy erasmusowej (konkretnie potwierdzenie warunków zaliczania przedstawionych przez prof. Klocha), ale prof. milczy. 20. 02 wyjeżdzam do Włoch, a wczesniej musze uregulowac wszystkie podobne sprawy w BWZ, czego nie moge zrobic bez decyzji prof. Czy jest jakis inny sposob, zeby sie z nim skontaktowac? Moze inny adres email (uzylam tego ze strony OBTA)? Bardzo prosilabym o jakas rade. Juz nie wiem, co robic... Pozdrawiam,
Kasia.
-
-
Anonim
Znalazłam taki na stronie UJ, może z niego odpowie? jstyka@vela.filg.uj.edu.pl -
kasss
o. dziekuje bardzo. w ostatecznosci skorzystam z tego adresu, ale nie chcialabym prof. poganiac. Chociaz wlasciwie jestem pod sciana... Licze, ze moze Pani Bogusia cos zaradzi, moze jest jakis tajny sposob skontaktowania sie. Chociaz mozliwe, ze prof. jest po prostu na urlopie i chce miec spokoj...:| W kazdym razie bardzo dziekuje. -
br
profesor mial podobno pwoiedziec, ze moze bedzie w najblizszy piatek
ale nie pwoiedzial tego oficjalnie - trzeba pisac - innego wyjscia nie widze - i dzownic w piatek - moze faktycznie profesor sie pojawi -
kasss
Dziekuje za informację :). Napisze na email UJ na wszelki wypadek i zadzwonie w piatek przed poludniem.
Pozdrawiam! -
Anonim
-
...eres color...eres calor...
-
Anonim
-
Anonim
-
Anonim
-
br
-
Iz
a do pani od hiszpanskiego? wstyd mi, bo nawet nie wiem jak sie nazywa:P na imie ma chyba magda:) ma ktos maila? -
br
chodzi o magdalene brykczysnka ??
jesli tak - to sprawdze maila w pracy i wstawie na grono -
Iz
mysle ze moze chodzic o nia:) dziekuje pani bogusiu, jestem bardzo wdzieczna! zeby sie upewnic, ze to wlasnie ta pani, to moge powiedziec, ze ma zajecia hiszp na poziomie podst we wtorki i piatki o osmej w sali na filologii klasycznej:)
czekam na maila i pozdrawiam! -
br
-
Iz
-
br
nie ma za co:)
pytanie z serii glupich - czemu egzamin z hiszpanskiego macie dopiero 17 czerwca ?? - czy nie dalo sie dogadac na wczesneijszy termin - jelsi odpowiedz nie jest prosta - prosze pisac na maila - moz emnie sie uda cos zalatwic ale musze znac powody takiego terminu ...
- Przeglądaj grona w kategorii Szkoły i Edukacja
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa - Śródmieście
- Załóż własne grono tematyczne