IBI AL Studia Śródziemnomorskie/ Filologia Nowogrecka [184]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

zauważyłam pewną niezwykle dziwną i jakże zdumiewającą prawidłowość.dotyczy ona języka hiszpańskiego,który do tej pory nie miał w ogóle swojego tematu...
    czyżby nikt z nas,grupy hiszpańskiej nie miał problemów i pytań...
    swój własny temat ma właściwie każdy przedmiot, a największą ilość wpisów mają właśnie języki...a przecież co chwila mamy jakieś kolokwia, wypracowania no i zaliczenie już w środę...
    zasługa Naszej Pani chyba.
  • Nugae, czyt. Krotochwile

o w mordę!
    Zalka w środę... ja Cię sunę...
  • Anonim

przesada, no naprawdę.
    trudniejsze już nie mogło chyba być.

jak na A2 to chyba mogło. Oby na ustnych był chillout, bo nadrobić straty z pisemnego to będzie wielki wyczyn (w moim wypadku)
  • Rhiannon

..i tak wszyscy zginiemy.
  • Anonim

...jakaż to optymistyczna perspektywa, doprawdy... :]

• Lento violento

podemos hablar mucho en espanol hasta el examen oral y todo van a estar estupendo!!!!!!!!!:) dentro de dos semanas
    estaran(?) vacaciones!!!! el punto que es mas estupido es "mi plato preferido"... como describir "kebab" en espanol???? que mala suerte que yo tengo el fiebre, gripe i el katarro muy grande hoy! Pero tenemos que no tener miedo!!!
    recorden - płaskowyż = el ALTIPLANO!!!:)
    esta es la palabra mas importante en nuestro curso!:)
  • Gabriela Rogowska

?Pero que puedo hacer yo, cuando manana voy a tener un examen en seniora Tomaszuk y no puedo estudiar espanol ahora...?
    !caramba!
    pero...
    !ENDEREZAD LA CARA! [prostujmy twarze]
    !Vivir para ver!
    Hasta luego!
  • Anonim

Yo tambien voy a tener un examen de semiothica logika, este no va a estar facil, pero yo tengo toda la noche para preparar...

a Lepper miał wczoraj urodziny
  • Anonim

w dupie z Lepperem
  • Lento violento

Ten Boruc to przystojniak...ale tak w ostatniej minucie kiedy już... już prawie..eh...z facetami to tak bywa:)
  • Car

no i... nie dał rady. to psychika Aniu. dokładnie - tak to bywa...
    a co do wyglądu - wygląda jak... boruc :|
  • Anonim

ja myślę że mecz był kupiony i już
  • dani

może wrocmy do hiszpanskiego...

Znalazlem fajny NOWY jezyk, moze wprowadzimy nauke tegoz jezyka w OPCIE? podejrzewam, ze bylibysmy pierwsza tego rodzaju placowka na swiecie..:)

http://pl.wikipedia.org/wiki/Spangl...

Nawet nazwa pasuje do OPTY, taka glupia...;p
  • Lento violento

spanglish jest git - "paipa"- to brzmi dumnie:)
    Ej ale Boruc lepszy niż Dudek , umówmy sie! A przegrali bo Doda nie śpiewała Hymnu, to chyba jasne.
  • Lento violento

jesus sanches! Santa Maria de los buenos aires! - suniesz Pawle tak na forum!? Que pene!
  • Lento violento

znaczy się !Que pena! miało być:):):)
  • Lento violento

tak się troche nie w pore zorientowalam o tym ale bynajmniej nic nie umknie mojej uwadze!
  • Anonim

właśnie zdałam sobie sprawę , że właściwie to nie wiadomo czego się na ten hiszpański uczyć...jakieś mało konkretne to wszystko.
| |

Studia śródziemnomorskie w IBI AL OBTA PSH MSH Sekretariat Dydaktyczny UW. I wszystko jasne

Uniwersytet Warszawski

• do
Grona tematyczne:

Fotki

Miejsca grona (1)