-
Anonim
zauważyłam pewną niezwykle dziwną i jakże zdumiewającą prawidłowość.dotyczy ona języka hiszpańskiego,który do tej pory nie miał w ogóle swojego tematu...
czyżby nikt z nas,grupy hiszpańskiej nie miał problemów i pytań...
swój własny temat ma właściwie każdy przedmiot, a największą ilość wpisów mają właśnie języki...a przecież co chwila mamy jakieś kolokwia, wypracowania no i zaliczenie już w środę...
zasługa Naszej Pani chyba. -
-
Anonim
-
jak na A2 to chyba mogło. Oby na ustnych był chillout, bo nadrobić straty z pisemnego to będzie wielki wyczyn (w moim wypadku)
-
-
Rhiannon
-
Anonim
-
Lento violento
podemos hablar mucho en espanol hasta el examen oral y todo van a estar estupendo!!!!!!!!!:) dentro de dos semanas
estaran(?) vacaciones!!!! el punto que es mas estupido es "mi plato preferido"... como describir "kebab" en espanol???? que mala suerte que yo tengo el fiebre, gripe i el katarro muy grande hoy! Pero tenemos que no tener miedo!!!
recorden - płaskowyż = el ALTIPLANO!!!:)
esta es la palabra mas importante en nuestro curso!:) -
Gabriela Rogowska
?Pero que puedo hacer yo, cuando manana voy a tener un examen en seniora Tomaszuk y no puedo estudiar espanol ahora...?
!caramba!
pero...
!ENDEREZAD LA CARA! [prostujmy twarze]
!Vivir para ver!
Hasta luego! -
Anonim
Yo tambien voy a tener un examen de semiothica logika, este no va a estar facil, pero yo tengo toda la noche para preparar... -
-
Anonim
-
Lento violento
Ten Boruc to przystojniak...ale tak w ostatniej minucie kiedy już... już prawie..eh...z facetami to tak bywa:) -
Car
no i... nie dał rady. to psychika Aniu. dokładnie - tak to bywa...
a co do wyglądu - wygląda jak... boruc :| -
Anonim
-
dani
może wrocmy do hiszpanskiego...
Znalazlem fajny NOWY jezyk, moze wprowadzimy nauke tegoz jezyka w OPCIE? podejrzewam, ze bylibysmy pierwsza tego rodzaju placowka na swiecie..:)
http://pl.wikipedia.org/wiki/Spangl...
Nawet nazwa pasuje do OPTY, taka glupia...;p -
Lento violento
spanglish jest git - "paipa"- to brzmi dumnie:)
Ej ale Boruc lepszy niż Dudek , umówmy sie! A przegrali bo Doda nie śpiewała Hymnu, to chyba jasne. -
Lento violento
jesus sanches! Santa Maria de los buenos aires! - suniesz Pawle tak na forum!? Que pene! -
Lento violento
-
Lento violento
tak się troche nie w pore zorientowalam o tym ale bynajmniej nic nie umknie mojej uwadze! -
Anonim
właśnie zdałam sobie sprawę , że właściwie to nie wiadomo czego się na ten hiszpański uczyć...jakieś mało konkretne to wszystko.
- Przeglądaj grona w kategorii Szkoły i Edukacja
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa - Śródmieście
- Załóż własne grono tematyczne