Instytut Historyczny UW [879]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Skorpion

Janiszewski albo Stebnicka.
  • marek

ale poważnie ? juz mnie Janiszewskim straszyli:)
  • Skorpion

Patrzcie kurwa jaki spryciula. Rzepka, Stepien, ew Wolicki.
  • Anonim

A gdzie jest spis tematów prac rocznych? o_0
  • marek

storna IH , aktualnosci
  • Skorpion

>marek napisał
    >storna IH , aktualnosci

Nie ma co sie spinac, 80% z was i tak nie zda.
  • Maciek K

>Skorpion napisał
    >>marek napisał
    >>storna IH , aktualnosci
    >
    >Nie ma co sie spinac, 80% z was i tak nie zda.

bardzo śmieszne i co podiarałeś się??
  • Skorpion

Przede wszystkim prawdziwe klozecie.
  • Moses the Prophet

>Maciek K napisał
    >>Skorpion napisał
    >>>marek napisał
    >>>storna IH , aktualnosci
    >>
    >>Nie ma co sie spinac, 80% z was i tak nie zda.
    >
    >bardzo śmieszne i co podiarałeś się??

Dla nas owszem, bardzo śmieszne. Z resztą, przyzwyczajcie się. To tradycja, że starsze roczniki widząc młodych adeptów starożytności przepowiadają im rychły koniec przygody w IH. Za rok będziecie robić to samo nowemu pierwszemu rokowi, a raczej będą to robić ci, którzy przetrwają, czyli jak Skorpion napisał, jakieś 20% z Was.
  • Maciek K

w pazdzierniku bylo nas ok 180 osob z czego na przedmioty obowiazkowe dla II roku jest zapisanych ok 100 osob
    100 ze 180 to 55 procent ludzi ktorzy przeszli dalej odpadlo 45 procent a nie 80
    jak masz tak pisac ludziom z pierwszego roku ktorzy chca sie czegos dowiedziec na forum to nie pisz wcale
  • Anonim

Można być na drugim roku nie zdając uprzednio pierwszego(swoją drogą, to nie grzech). Może ujmij to w swoich wyliczeniach. Poza tym: Janisz to bóg, niech się wpisują miasta, które popierają!
  • Maciek K

>Grzegorz Lipski napisał
    >Można być na drugim roku nie zdając uprzednio
    >pierwszego(swoją drogą, to nie grzech). Może ujmij to w
    >swoich wyliczeniach. Poza tym: Janisz to bóg, niech się
    >wpisują miasta, które popierają!

dobra nie wazne ile zdalo ile nie
    ludzie tu pisza zeby sie dowiedziec czegos konkretnego na temat egzaminu a nie zeby ciagle czytac i tak nie zdacie i tak odpadniecie to juz wszyscy wiedza
  • Anonim

Ja swego czasu zdałem u Wiśniewskiego, co zdecydowanie polecam. Egzamin długi, nawet bardzo, ale po dobrym przygotowaniu są spore szanse zaliczenia. Tak mi się wydaje.

Zaczęcie przygotowań w okolicach początku drugiego semestru nie jest złym pomysłem, niezależnie od tego, u kogo się zdaje.
  • Maciek K

>Grzegorz Lipski napisał
    >Ja swego czasu zdałem u Wiśniewskiego, co zdecydowanie
    >polecam. Egzamin długi, nawet bardzo, ale po dobrym
    >przygotowaniu są spore szanse zaliczenia. Tak mi się
    >wydaje.
    >
    >Zaczęcie przygotowań w okolicach początku drugiego
    >semestru nie jest złym pomysłem, niezależnie od tego, u
    >kogo się zdaje.

I takie odpowiedzi sa pomocne
    mozna mozna
  • Adax

Na pracę mogę polecić prof. Ziółkowskiego (jeśli w tym roku też przyjmuje). Tematy bez rewelacji, ale coś ciekawego można wygrzebać, nawet pozwala wprowadzać pewne zmiany. Terminów nie pilnuje, problemów nie robi, a co najważniejsze - nie słyszy się na początku, że chciałby widzieć studenta 3 razy, można wpadać co tydzień z problemami - zawsze pomoże, pogada, wytłumaczy!
  • Skorpion

Mi nie chodzilo liczbe ludzi,ktorzy zostaja,ttylko o liczbe ludzi ktorzy zaliczaja. na moim roku,calosc 1 roku zaliczylo wlasnie 20%.Serio serio.
  • MartyN

czy jest ktoś w stanie wypowiedzieć się jak wygląda egzamin z historii ZSRR..?
| |

Witam wszystkich przyszłych i obecnych historyków, absolwentów, studentów, kandydatów i przyjac...

Wydział Historyczny, Instytut Historyczny

• do
Grona tematyczne:

Dołącz grono

Fotki

Miejsca grona (3)