-
Skorpion
-
marek
-
Skorpion
-
Anonim
-
-
marek
-
Skorpion
>marek napisał
>storna IH , aktualnosci
Nie ma co sie spinac, 80% z was i tak nie zda. -
Maciek K
>Skorpion napisał
>>marek napisał
>>storna IH , aktualnosci
>
>Nie ma co sie spinac, 80% z was i tak nie zda.
bardzo śmieszne i co podiarałeś się?? -
Skorpion
-
Moses the Prophet
>Maciek K napisał
>>Skorpion napisał
>>>marek napisał
>>>storna IH , aktualnosci
>>
>>Nie ma co sie spinac, 80% z was i tak nie zda.
>
>bardzo śmieszne i co podiarałeś się??
Dla nas owszem, bardzo śmieszne. Z resztą, przyzwyczajcie się. To tradycja, że starsze roczniki widząc młodych adeptów starożytności przepowiadają im rychły koniec przygody w IH. Za rok będziecie robić to samo nowemu pierwszemu rokowi, a raczej będą to robić ci, którzy przetrwają, czyli jak Skorpion napisał, jakieś 20% z Was. -
Maciek K
w pazdzierniku bylo nas ok 180 osob z czego na przedmioty obowiazkowe dla II roku jest zapisanych ok 100 osob
100 ze 180 to 55 procent ludzi ktorzy przeszli dalej odpadlo 45 procent a nie 80
jak masz tak pisac ludziom z pierwszego roku ktorzy chca sie czegos dowiedziec na forum to nie pisz wcale -
Anonim
Można być na drugim roku nie zdając uprzednio pierwszego(swoją drogą, to nie grzech). Może ujmij to w swoich wyliczeniach. Poza tym: Janisz to bóg, niech się wpisują miasta, które popierają! -
Maciek K
>Grzegorz Lipski napisał
>Można być na drugim roku nie zdając uprzednio
>pierwszego(swoją drogą, to nie grzech). Może ujmij to w
>swoich wyliczeniach. Poza tym: Janisz to bóg, niech się
>wpisują miasta, które popierają!
dobra nie wazne ile zdalo ile nie
ludzie tu pisza zeby sie dowiedziec czegos konkretnego na temat egzaminu a nie zeby ciagle czytac i tak nie zdacie i tak odpadniecie to juz wszyscy wiedza -
Anonim
Ja swego czasu zdałem u Wiśniewskiego, co zdecydowanie polecam. Egzamin długi, nawet bardzo, ale po dobrym przygotowaniu są spore szanse zaliczenia. Tak mi się wydaje.
Zaczęcie przygotowań w okolicach początku drugiego semestru nie jest złym pomysłem, niezależnie od tego, u kogo się zdaje. -
Maciek K
>Grzegorz Lipski napisał
>Ja swego czasu zdałem u Wiśniewskiego, co zdecydowanie
>polecam. Egzamin długi, nawet bardzo, ale po dobrym
>przygotowaniu są spore szanse zaliczenia. Tak mi się
>wydaje.
>
>Zaczęcie przygotowań w okolicach początku drugiego
>semestru nie jest złym pomysłem, niezależnie od tego, u
>kogo się zdaje.
I takie odpowiedzi sa pomocne
mozna mozna -
Adax
Na pracę mogę polecić prof. Ziółkowskiego (jeśli w tym roku też przyjmuje). Tematy bez rewelacji, ale coś ciekawego można wygrzebać, nawet pozwala wprowadzać pewne zmiany. Terminów nie pilnuje, problemów nie robi, a co najważniejsze - nie słyszy się na początku, że chciałby widzieć studenta 3 razy, można wpadać co tydzień z problemami - zawsze pomoże, pogada, wytłumaczy! -
Skorpion
Mi nie chodzilo liczbe ludzi,ktorzy zostaja,ttylko o liczbe ludzi ktorzy zaliczaja. na moim roku,calosc 1 roku zaliczylo wlasnie 20%.Serio serio. -
MartyN
czy jest ktoś w stanie wypowiedzieć się jak wygląda egzamin z historii ZSRR..?
|
|
Witam wszystkich przyszłych i obecnych historyków, absolwentów, studentów, kandydatów i przyjac...
Wydział Historyczny, Instytut Historyczny
Grona tematyczne:
Miejsca grona (3)
-
Klub Muzyczny Red Star Aleja Wilanowska 361, Warszawa
-
RETRO Kolejowa 8/10, Warszawa
-
Uniwersytet Warszawski Krakowskie Przedmieście, Warsaw
- Dodaj miejsce