Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Selekcjonerka

Pytanie do I roku: czy Wam też po kliknięciu zakładki "przedmioty w rejestracji" nie wyświetla się starożytna, a ci, którzy już wcześniej zarejestrowali się na ćwiczenia z tejże w koszyku owych zajęć nie mają? :/
  • Anonim

Cześć Aga:]!Tak,ja tez miałam problemy z rejestracją:/...Okazalo sie,że jeśli jesteś juz zapisana do kogos na ćwiczenia i chcesz to zmienić,to musisz się wyrejestrowac w sekretarjacie d/s USOS (pok.13-byłam tam juz chyba ze 3 razy:p...).Ale nie wiem czy czasem tej kobiety od USOSu ma nie być przez najbliższe 2 dni...:(
    Powodzenia tym niemniej:]!
  • Anonim

Racja, nie ma tej pani przez dwa dni... akurat wtedy, gdy jest potrzebna :-)
  • Selekcjonerka

Aaaa... Super. A mówili nam, iż będzie wprost przeciwnie - ci, co się nie zgłoszą (poprzez listę) mieli się rejestrować.

Ciekawe, gdzie w końcu wyląduję - taka adrenalinka na nuuudne (bo wolne od IH-u; ) ) zimowe wieczory. :P (Aelia - a propos - trza coś zrobić z tą godziną... Tylko jak w tych zagłębiach oporu biurokratycznego??)

[A co do pani z sekretariatu: Mamy poznaniacki wątek, póki co :D; ) Wsadźmy więc tę panią za kratkę regencyjną, toć się już nigdzie nie ruszy. :] ]
  • Rock n Rolla

Mała sadystka. = )
    To co duże kocury lubią najbardziej... Grrrrrrrrrrrr. = )
  • Selekcjonerka

Wynika to z masochizmu, czy również z sadyzmu dużych kocurów? :D
  • Dexter

Jestem tak skacowany że nawet nie chce mi się kontynuować tematu; )
  • Andrzej

niezwykle cenna uwaga, duzo wnoszaca do tematu.

gratulujemy kaca.
  • Dexter

To była cięzka bitwa , wielu bochaterów poloegło ...
  • Anonim

USOS jak USOS - Umie Skutecznie Obrzydzić Studia; p
  • Anonim

Aga> My nie musimy się rejestrować (ci, którzy się wpisali na listę), a co do godziny to proponuję się o to zatroszczyć na pierwszysch zajęciach. Najpierw zapytać się co o tym myśli dr. Wiśniewski, bo cała nasza grupa z pewnością woli zajęcia wcześniej.
  • polidaktyl

Wcześniej? My mamy do 20 i nie marudzimy; ] a wy wcześniej :P burżuje
  • anet...

wie ktos może kiedy sa wyniki rejestracji do grup????

na stronie ih oczywiście jest podana data ze 25 lutego...ale oni jak zwykle maja burdel i sami nie wiedza...a zajecia zaczynaja sie 20 lutego to co...mamy o 5 dni dłuższe ferie skoro nie znamy swych grup?...żenada...
  • Komar Pafnucy

Ostateczne wyniki będą 25-go bo wtedy kończy się giełda. Ale przecież żeby skorzystać z giełdy musisz wiedzieć który zestaw wybrał system, prawda? Jeśli zdołałaś wejść do USOS'u żeby się zarejestrować to chyba możesz też tam wejść zaraz po zakończeniu rejestracji i sprawdzić co wylosował komputer? Ja problemu nie widzę. :)
  • anet...

w sumie tak...tylko nie rozumiem po jaka chlere szanowna pani wojcik w 5 roznych miejscach podaje sprzeczne informacje i robi zmyłki.......
  • michaił bachtin

Jakie zmyłki? O co Ci, dziewczyno, chodzi? W całym instytucie rozwieszone są kartki co jak kiedy, w internecie też, więc nie rozumiem problemu (:
  • anet...

tak ale pare dni temu byly jeszcze w necie calkiem inne terminy...dobra nie wazne juz.......
  • Anonim

ej koniec rejestracji i nie mam swojego planu .( raczej tego jak mnie wylosowali) a wy?
  • Komar Pafnucy

Ja też. Znowu coś spieprzyli znając życie...
  • Komar Pafnucy

"AWARIA! Listy grup w poniedziałek 12.02. br

Szanowni Państwo,

W związku z awarią mechanizmu przydziału do grup,
    jesteśmy w stanie przedstawić listy grup dopiero w poniedziałek 12 lutego br. ok. 12-ej.
    Przepraszamy za niedogodności!"

Tia...
    Szkoda, że 12.02 to niedziela...; )
| |

Witam wszystkich przyszłych i obecnych historyków, absolwentów, studentów, kandydatów i przyjac...

Wydział Historyczny, Instytut Historyczny

• do
Grona tematyczne:

Dołącz grono

Fotki

Miejsca grona (3)