Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • autochtonka

Niestety czasem ułożenie nawet 6 zestawów nie wystarcza, ja mam właśnie tak, że dostałam inny zestaw niż te sześć które ułożyłam
  • aPlahisa

dziwne, co opowiadacie. mi akurat wylosował to, co chciałam a ustawiłam 5 czy 6 zestawów.
    to pewnik, że będzie możliwość zrobienia metodologii w drugim semestrze??... byłoby to cudowne
    żadna grupa metodologii, na którą jestem zarejestrowana mi nie pasuje. pewnie w tym momencie nie można już przeskoczyć na hist. historiografii.. ? co z P. Kingą? kto się teraz w tym wszystkim babra?
    uszy go góry Aniu, Maxie - były takie 3 semestry w mojej "karierze", kiedy o miejsca w wymarzonych grupach grałam na giełdzie. i zawsze się udawało :)
  • Anonim

ja też ułożyłem 6 zestawów i dostałem pierwszy a zestawy zrobiłem pare dni przed zamknięciem USOSa wiec chyba zasada kto pierwszy ten lepszy tutaj nie działa. A co do metod i hist. hist. moze częśc osob zarejestrowała się na oba zajęcia...bo w obu grupach na metodologii jest po ponad 30 osob...
  • Ania

W piątek wysłałam maila do pani Napiórkowskiej, która teraz zajmuje się USOS-em, opisujący moją sytuację. Dziś otrzymałam odpowiedź, że prześle wiadomość Profesor Choińskiej...ciekawe czy to coś da? zapytałam sięw tym mailu, czy zalki z seminariów liczyły się w rankingach jako trójki.
  • Ania

>Majkel napisał
    >ja też ułożyłem 6 zestawów i dostałem pierwszy a
    >zestawy zrobiłem pare dni przed zamknięciem USOSa wiec
    >chyba zasada kto pierwszy ten lepszy tutaj nie działa. A co
    >do metod i hist. hist. moze częśc osob zarejestrowała
    >się na oba zajęcia...bo w obu grupach na metodologii jest
    >po ponad 30 osob...

Ja robiłam ostatnie zmiany w zestawach dzień przed zamknięciem rejstracji do grup...
  • Anonim

Ja mam jednocześnie powszechną i metodologię. Akurat tej grupy z powszechnej nie wskazałem w żadnym zestawie. Żyć nie umierać :))))
  • aPlahisa

hej, wiecie może kto aktualnie zajmuje sie sprawami USOSa w IH?
    mam nietypową sprawę.... zapomniałam wylogować się z wykładu w USOSie, w ogóle na niego nie chodziłam, zorientowałam się za późno.
    nie wiem czy da się go jakoś skasować z mojej siatki? wiem, że nie da się zwrócić żetonów.
| |

Witam wszystkich przyszłych i obecnych historyków, absolwentów, studentów, kandydatów i przyjac...

Wydział Historyczny, Instytut Historyczny

• do
Grona tematyczne:

Dołącz grono

Fotki

Miejsca grona (3)