IHS [481]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

no to witamy na III roku :) ..... tych na 2 1/2 tez; )
  • kle

i nie mogę się powstrzymać przed zacytowaniem proroczych słów Bożenki wypowiedzianych w podobnych okolicznościach dokładnie rok temu:

"nie mów hop przed zachodem słońca... moja droga, nie każdy znajduje w sobie podstawy do konstytuowania tego rodzaju tożsamości " nawet połowicznej; )
  • mała mi

a je nie moge sie powstrzymac tylko przed : kurwa....
  • Anonim

ma ktos pozyczyc 1600zł?; p
  • Anonim

Czołem, czy prawdą jest, że nie będzie kina skandynawskiego z prof. Juszczakiem? :(
  • kle

Prawdą jest.
  • Anonim

dzięki :-). pozdrawiam
  • Justyna

sylwia z sekretariatu [*]
  • Anonim

>mała mi wrote:
    >a je nie moge sie powstrzymac tylko przed : kurwa....

...dobrze powiedziane...krótko i treściwie....moge sie podpisac pod tym!
  • Karola

>kle napisała:
    >Prawdą jest.

*Sylwia twierdzi* że będzie w letnim.
  • Anonim

byłoby miło :-)
  • Karola

Nie tyle *byłoby miło*, tylko MUSI BYĆ, bo ja na nic innego nie mam zamiaru się zapisywac. A jednocześnie celuję w absolutorium w terminie <cfaniak>.
  • Wu

Witam starszy rocznik, z wielkim szacunkiem, ze doszedl juz tak daleko. Jako mloda i nieswiadoma reprezentantka rocznika, ktory jeszcze nie wie co go czeka na II roku, chcialabym zapytac o wyglad egzaminu u prof. Chrościckiego, dr Sulewskiej oraz prof. Wyrobisza (o ile funkcjonował już w poprzednich latach przedmiot "Hiszpania w Europie").

Z wątków na Waszym forum udało mi się doczytać, że u prof. Chrościckiego nie ma slajdowiska oraz że trzeba wymieniać jakieś zbiory - czy mogę prosić o troszkę dokładniejsze info?

Będę BARDZO WDZIĘCZNA i zobowiązana.
  • mała mi

czy ktos kto chodzi na arci fakultet może powiedziec czy sprawdza się tam listę?
  • kle

Chroscicki: jest skryp, ktory wyglada przerazajaco, ale jezeli ktos nie pala checia by blyszczec na koktajl party wystarczy, ze sie nauczy dziel obcych w zbiorach polskich. Co roku, Pan Żolw daje pytanie: wymien dziela np. hiszpanskie w zbiorach polskich z XVII w. (odp.: kto, co, kiedy, jakie muzeum = 10 pkt.) 20 przykladow= 200pkt = 5+; ).
    Sulewska: Slajdowisko i pytania, ktorych odp. zazwyczaj polega na wymienianiu artystow lub dziel: np: wymien malarzy ok: 1600 itp.
  • *

ja chce błyszczeć na koktajlach! skąd wziąć ten skrypt?
  • Anonim

Czy w piątek omawiamy temat ad. Wł. Strzemińskiego?
  • Justyna

tak, strzeminski.
  • Pati

jak dotąd nie sprawdzała listy, ale jest nas mało, więc wydaje mi się, że ona widzi i pamięta...
  • Anonim

Czołem. Dla zainteresowanych- tekst na środowe ćwiczenia- na poczcie yahoo. :-) Dotyczy klasycyzmu- przepraszam za błąd, podpisałam akademizm... :-O
| |

Grono miłośnikow Mody na Sukces All art is quite useless- Oscar Wilde

Uniwersytet Warszawski

• do
Grona tematyczne:

Fotki

Miejsca grona (1)