-
todo esto
ludzie,
trwają poszukiwania osoby, która wygłosi Cokolwiek na najbliższych zajęciach. bądź co bądź sytuacja ostatnia była chyba mało komfortowa dla obu stron i wiele wskazuje na to, że może się powtórzyć. w takim wypadku po prostu lepiej byłoby zadzwonić do profesora i powiedzieć, że nikt nie ma referatu i żeby przed 17 nie fatygował się na kampus, bo nie ma po co.
tak też więc w im. profesora pytam czy ktoś chce w najbliższym terminie coś zaprezentować, bo może robię się małostkowy z wiekiem, ale szkoda trochę tych zajęć.
no i łączę grzeczności. -
auricomaga kokon metalizowany
ja niestety nie dam rady na przyszły tydzień ale chętnie zgłoszę gotowość do wystąpienia 12 grudnia. może być?
pozdrawiam
(też łączę grzeczności:) -
todo esto
to ja się rzucam i zrobię jakąś listę. 12. grudnia zaklepany więc.
kto na 28. listopada, 5. i 19. (są wtedy zajęcia?)? -
ja czekam ąz mi film przyjdzie poczta, i musze troche poczytac. ee styczen:P?
-
-
todo esto
dobra, a co to za film?
a ja ciągle czekam na kogoś na najbliższą środę... -
-
Anonim
mój boże, niech ktoś coś zrobi, bo żal Wiesława będzie, a to taki dobry człowiek. chcecie by znów dostał depresji, czuł się stary i zbędny.
Ja w tym tygodniu mam mega zapierdolone w pracy i naprawdę nie mogę, a nie chciałbym odczytywać zaszłorocznych kotletów. -
todo esto
zeszłoroczne nie byłyby takie złe, nie?
ja częściowo opierałem się na tym, co już tam kiedyś było wygłoszone, jednak pod nieco innym kątem.
o Jezu, przecież nie odpalę jakiegoś 'bergmana' znowu i nie będę go komentował na bieżąco, co się dzieje na ścianie... -
todo esto
-
dla tych co ich dziś nie było-12 nie będzie seminarium (tylko nie jestem pewna czy chodzi wyłącznie o seminarium czy o wszystkie zajęcia tego dnia w ihs..) -
todo esto
do tego dorzucę, że do końca roku mamy już referaty i przyjmuję zgłoszenia na styczeń. -
Bardzo przepraszam wszystkich seminarzystów ale niestety nie będę mogła wygłosić zapowiadanego na tę środę (19.12) referatu.. Sam referat jest prawie gotowy ale ja..no cóż.. ja dostałam dziś z powodu choroby zwolnienie od lekarza na cały ten tydzień. Gdybym nawet odważyła sie złamać lekarski nakaz leżenia w łóżku i nie ruszania sie z domu to i tak dużo by z mojego referatu nie wyszło bo ledwo co mówię.. Jeśli tylko nikt nie będzie bardzo protestował to proponuję przełożenie tego na pierwsze zajęcia w styczniu.
Będę też bardzo wdzięczna za poinformowanie o tym fakcie Profesora Juszczaka i przeproszenie go w moim imieniu za całe to zamieszanie
pozdrawiam -
Bibi
bedzie chyba miło, jak sama go o tym poinformujesz, Graziella bez problemu poda Ci do niego numer domowy. zdrówka i dzieki za info. -
todo esto
w najbliższą środę, 9. stycznia, Agnieszka, tak? wszystko w porządku, tak ma teraz być?
kto chętny na następny tydzień? -
-
-
Pan Profesor pytał mnie dziś czy ktoś ma za tydzień referata. Jeśli ktoś ma, dobrze by było powiadomić o tym Profesora i całą resztę (jeśli nikt nie ma to tym bardziej!)
pzdr
-
todo esto
-
D*U*P*E*K
-
todo esto