Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • wojtas_~

czym rozni sie opona od murzyna?
    jak sie na nia zalozy łancuch to nie rapuje.

;]
  • wojtas_~

ajć, poprawnosc polityczna... :|

mialo byc 'afroamerykanina'; ]
  • rozwal

juz sie nie tlumacz hehe; ]
  • wojtas_~

no, taki 'dowcip rodzinny' :D
  • FK Opętana

paskudny jeden,ledwo sie tu pojawil,az juz zamet sieje;p
  • kaktus

jak ktos chce to znam setki kawalow z serii "przychodzi baba do lekarza" ale chyba nie chcielibyscie byc poddani takiej torturze:P
  • ramagotka

a czy ktos z dawnej 3f pamieta jak paszko szukal joke?
  • Czogal

Ech... Kto by tego nie pamietal. W ogole, on to znalazl, bo jakos nie chwalil sie tym... Pozdrawiam
  • Anonim

pamietacie komiksy z Paszkiem? mam kilka na kompie jeszcze, ale jaja... to byly czasy... :) zaluje tylko, ze gdzies zgubilam jego karykature mojego autorstwa, taka ladna pamiatka po LO by byla :P
  • ramagotka

ale chyba ktos ma tego ksero, napewno to kserowalas, tak mi sie wydaje, w sumie w tedy to Paszko z czasowkomiksow to niemalze Chuck byl:P
  • Anonim

no, zywa legenda... ja nie mam ani oryginalu ani kserowek, chyba gdzies zgubilam, a szkoda. moze ktos z klasy menadzerskiej to ma?
  • indianka

DOROTA wyślij mi komiksy!!! Ja nie mam.
    Ładnie się rozbijami na gronie II LO :)

A ktoś pamięta jak uszczypnęłam pewnego pana w pupę? Przepraszam, on powiedział w tyłek. Kto przy tym w ogóle był? (a potem nie miałam wzorowego... jakoś nie mogę o tym zapomnieć)
  • Anonim

och, przestan to wypominac :P ale pupcia byla niczego sobie, co? kupilysmy ci w koncu to wino czy nie? tak zaklad... jaaaaa... to byly czasy :)
  • naMACALNE zainteresowanie sztuką

tak sobie myslę, ciekawa jestem, jaka by była reakcja Janickiego, jakby któras z nads uszczypnęła go w tyłek tudzież pupcie
  • just mary/me wants!!!

o nie! Janickiego!prosze Was dziewczeta :P
  • indianka

Nie dostałam wina. A wspominac bede do konca zycia;) bo kiedy znowu bede miala okazje uszczpnac wychowawce?
    Łeee, teknie za liceum, przynajmniej mozna bylo bezkarnie wagarowac...
| |

...the true story of civil war; ]]

II Liceum Ogólnokształcące im. Mieszka I w Szczecinie

• do

Grona tematyczne:

Dołącz grono

Fotki

Miejsca grona (0)