-
wojtas_~
czym rozni sie opona od murzyna?
jak sie na nia zalozy łancuch to nie rapuje.
;] -
wojtas_~
-
rozwal
-
wojtas_~
-
-
FK Opętana
-
kaktus
jak ktos chce to znam setki kawalow z serii "przychodzi baba do lekarza" ale chyba nie chcielibyscie byc poddani takiej torturze:P -
ramagotka
-
Czogal
Ech... Kto by tego nie pamietal. W ogole, on to znalazl, bo jakos nie chwalil sie tym... Pozdrawiam -
Anonim
pamietacie komiksy z Paszkiem? mam kilka na kompie jeszcze, ale jaja... to byly czasy... :) zaluje tylko, ze gdzies zgubilam jego karykature mojego autorstwa, taka ladna pamiatka po LO by byla :P -
ramagotka
ale chyba ktos ma tego ksero, napewno to kserowalas, tak mi sie wydaje, w sumie w tedy to Paszko z czasowkomiksow to niemalze Chuck byl:P -
Anonim
no, zywa legenda... ja nie mam ani oryginalu ani kserowek, chyba gdzies zgubilam, a szkoda. moze ktos z klasy menadzerskiej to ma? -
indianka
DOROTA wyślij mi komiksy!!! Ja nie mam.
Ładnie się rozbijami na gronie II LO :)
A ktoś pamięta jak uszczypnęłam pewnego pana w pupę? Przepraszam, on powiedział w tyłek. Kto przy tym w ogóle był? (a potem nie miałam wzorowego... jakoś nie mogę o tym zapomnieć) -
Anonim
och, przestan to wypominac :P ale pupcia byla niczego sobie, co? kupilysmy ci w koncu to wino czy nie? tak zaklad... jaaaaa... to byly czasy :) -
naMACALNE zainteresowanie sztuką
tak sobie myslę, ciekawa jestem, jaka by była reakcja Janickiego, jakby któras z nads uszczypnęła go w tyłek tudzież pupcie
-
just mary/me wants!!!
-
indianka
Nie dostałam wina. A wspominac bede do konca zycia;) bo kiedy znowu bede miala okazje uszczpnac wychowawce?
Łeee, teknie za liceum, przynajmniej mozna bylo bezkarnie wagarowac...