II LO we Wrocławiu [390]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • o7.siwy

piszcie cos tu jak chcecie jak nie chcecie to nie piszcie...
    ja tam sobie temat zalozylem bo robie juz wszystko zeby sie odreagowac. wkurwienie siega granic mojej wrodzonej wytrzymalosci a po srodki wspomagajace jak stafik i wodka na razie siegac nie chce...

to co te pojeby do entej potegi wymyslily to jest kurwa maks! ja nie mowie zebym byl fizycznym orlem, ale kazda probna poszla o niebo lepiej.

W ogole nie bylo nic schematycznego co sie w zadaniach pojawialo zwykle... polowe dzialow z fizyki pomineli i to akurat tych na ktore zawsze byl najwiekszy nacisk... i kto to do cholery wymyslil zeby obliczen z fizyki bylo za 15 pkt a reszta to teoria ?? debile...

najpierw wprowadzily losie nowa mature a dopiero teraz beda wprowadzac system nauczania do niej.... taka prawda, ze zaden nauczyciel nie wiedzial co to jest nowa matura, a Ci ktorzy cos tam pieprzyli jak ona bedzie wygladac grubo mineli sie z prawda... oj gruuuuuuuubo
  • Łuksex

Dobrze prawi, przyznam że humanistyczne na próbnej były trudniejsze, a w realu ścisłe okazały sie gorsze. Tak mie sięzdaje, choć znampołowę prawdy, czerpiąc z opinii jedynie. Jutro Wos i obaczymy jaki on.
  • Anonim

Ja zaczynam miec wrażenie ze Ministerstwo Edukacji pragnie aby kilkadziesiat procent młodziezy w tym roku nie zdało matury - moze ma to byc sposob na usprawiedliwienie zajebistego poziomu bezrobocia w Polsce - nie mają wyksztalcenia to nie maja pracy.....

Osoby ktore ukladaja pytania maturalne albo nie wiedza jaki poziom obowiazuje w szkole i jaki poziom reprezentuja maturzysci, albo ma to po prostu szczerze w dupie... Poniewaz smieszne jest ukladanie pytan z fizyki dwa razy trudniejszych w porównaniu do matury probnej w sytuacji gdy na probnej podstawowej srednia w Polsce nie osiagnela poziomu zdawalnosci i z jej rozwiazaniem w wyznaczonym czasie mieli problem nawet wykladowcy polibudy....

Jedno jest jednak pewne, jeżeli panowie z MENiS nie pierdolna sie w swoje zakute łby i ich małe móżdzki nie nabiora wreszcie energii kinetycznej, ktora zamieni sie na prace wyjscia myśli z ich mózgów - wielkosci orzeszka ziemnego to za kilka lat w Polsce 50% osób bedzie konczyc swoja edukacje na poziomie szkoły średniej....
  • Anonim

no widze ze wqrwienie ogarnia wszystkich.BOOOMBA. ja dzwonie dao mojego guru - andriejia leppera i kurwa robimy zajebisty strajk i kurwa jeszcze wieksza blokade.
    zakorkujemy te pierdolona stolice raz na zawsze , a na koniec spalimy , a na ziemie wysypiemy sol , by nic tam nie roslo

mnie matura z historii barzdzo zniesmaczyla.obstawiam , ze wos jutro mnie rozjebie na maxa

EGHM....... CHUJ CI W DUPE REFORMO PIERDOLONA.GOWNO MNIE OBCHODZI TRAMWAJ W WARSZAWIE .BO WE WROCLAWIU MIESZKAM.CHUJ MNIE OBCHODZI LINIA KOLEJOWA , BO I TAK SA DROGIE BILETY.
    gowno mnie obchodzi znaczek i kon , oraz konstytucja od napoleona.po co mam ja znac skoro wlasnej nas nie uczycie , a potem wielkie zdziwienia , ze najebani chodzimy i gowno nas obchodzi to co sie dzieje.
    wielkie CHCWD w cale OKE
    pzdr.
    p.s.
    i'll be back
  • o7.Jac znow nadaje

A matma byla spox:)

CO do fizy, to juz dawno powinni zmienic matury na bardziej teoretyczne(co to jest, ze czlowiek nie wie co pisze, ale wie, ze tak musi byc bo tak bylo w schemacie:), nie mozna fizyki traktowc na zasadzie prawd objawionych).

Inna sprawa jest to, ze nikt nie powiedzial, ze bedzie taka zmiana, tzn. z zadan na teorie, a to jest juz natomiast nie fair(rzadamy krwi grrrrrr).

Ogolnie to spox teraz wiem czego musze sie nauczyc a styczen:)
  • Anonim

a ja mam dzisiaj woOs - hha ha ha ha
  • o7.siwy

Oj taak i ta inna sprawa Jacek to wlasnie najwazniejsza sprawa... ze nikt nam nie powiedzial... tak jakby kazali sie dziecku kazali nauczyc czytac a na klasowce by musialo pisac...
  • o7.Jac znow nadaje

A pamitajmy, ze wszyscy mieli rowne szanse:)
  • o7.lil

co za obrazowe porownania :D nie martw sie Siwy ja tez zjebalam mature; )
  • o7.siwy

z najnowszych doniesien wynika, ze sami nauczyciele mieli nielada problem z rozwiazaniem rozszerzenia z fizyki... a jak juz to zrobili to przy burzy mozgu zmiescili sie w czasie... no tylko kurwa zajebac to cale pierdolone w dupe OKE... czy oni do CH wafla nie wiedza czego sie ludzie w liceum ucza ?? pojebalo ich z ta matura... jedna zajebiscie prosta a inna przejebana...
  • Anonim

spalmy głowna siedzibe oke i cke. ...
  • o7.siwy

a potem sami sie spalmy; ]
  • Anonim

albo z lasera mozna zajebac,tylko to siwy musi bo moj statek nie ma takich upgradow
| |

Grono II LO

Liceum Ogólnokształcące nr II

• do

Grona tematyczne:

Dołącz grono

Fotki

Miejsca grona (0)