-
Anonim
Przyjaciele mam do was wszystkich zapytanie: czy pomozecie mi w stworzeniu portalu maturzysty 2006/nie jakiejs komercyjnej szmiry tylko porządnej wszechnicy wiedzy/
Potrzebuje wszelakie materiały typu: prace na ustną z J.polskiego,testy z angielskiego niemieckiego,zadania,bibliogra fie itp
Jeśli ktos bylbym tak dobry i zacny to prosilbym o kontakt i ewentualne przeslanie materiałow na: solas@wheelart.pl
link do projektu stronki: http://www.wheelart.pl/matura/1.jpg
Pozdrawiam
\Solas
Liczę na wasza bezinteresowność i dobrą wolę -
o7.maciek
znaczy co ja mam:
* matury probne z kilku wojewodztw z biologii, chemii, fizyki - gdansk, warszawa, krakow, wroclaw, z 2002 fizyke.
* z polskiego mam jakies pierdoły typu cytaty, streszczenia lektur ( od miszki )
gdzies na gornach maturalnych krążyło bardzo duzo przydatncyh linkow, polecam sprawdzic.
jak dobrze jest mieć to w dupie -
o7.maciek
ale kurde solas no Ci powiem, ze zawiodlem sie bedac na stronie wheel artu. nie dosc, ze nie otwierają sie newsy, wszystko jest under construction, to cala oprawa graficzna jest szczerze mowiac... srednia i malo przejrzysta. nie chce w zaden sposob urazic Twej dumu webmastera czy cos, ale warto by z tym ruszyc skoro juz dzisiaj jest rozpoczecie oficjalnej dzialalnosci grupy.
pozdr -
Anonim
-
-
o7.maciek
-
miszka
a ja kaca nie mam i oprawa graficzna jest calkiem spoko:)
a co do materialow to mam pare matur z wosu no i slynne m3 z polaka (+ pelno opracowan) -
Anonim
a ja za to Solas Cie podziwiam że chce Ci sie grzebać w tym gównie maturalnym skoro to już za nami. Społeczniku Ty; )
...też kaca mam -
Anonim
a co do strony Wheelartu to podobałaby mi się bardziej gdyby tło też było niebieskie. Jakoś nielubie takich ramek naśrodku strony z zaasady.. -
Anonim
jesli macie materialy przelijcie mi na maila: solas@wheelart.pl
a co do designu hmm mnie on juz osobiscie zmęczył/zbyt wiele razy sie w niego wpatrywalem/
Kielan! spokojnie on się zmieni i to w krotce/
zamierzamy wydac serie swoich gadzetow/od plakatow/ulotek/zaproszen/pocz towek/banerow/ wlepek/do www/
bedą to cacka stylowe; ) ,i mam nadzieje rozpoznawalne na miescie :P
Teraz szukamy designerow/grafikow ktorzy by sie podjeli rywalizacji w mini przetargu przez nas organizowanym,są chętni?/ -
o7.Jac znow nadaje