II LO we Wrocławiu [390]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

hehehe - to żeby nie było że nie przejawiam aktywności na gronie; >
    ot taki sobie absurdalny wątek żeby tak miło nie było
    bless

btw. dwójkowicze ktokolwiek słyszał ktokolwiek wie - nowe Natural Dread Killaaa oraz teledysk biba? jak przyjmujecie tę strawe?
  • maciekban

teledysku zem nie widzial
  • o7.Jac znow nadaje

Jesteś obrośniętym cipolizem, masz grzyba na penisie!! Gdy byłeś mały, to zapaliła ci się kołyska i twój stary gasił ją łopatą!! Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki wpływające na twój wygląd, jestem zmuszony orzec, iż wyglądasz jak niewydymany w pupę ciupag co śmierdzi gównem!!! Generalizując, jestem zmuszony stwierdzić, iż wyglądasz mi na parszywego, ładowanego w gardziel kapucyna!!! Wyglądasz, jakbyś spierdolił z wiadra podczas skrobanki... na dodatek jesteś kujonem, a twój ojciec zrobił cię na próbę!! Taki ryj jak twój to można użyć do ogrzybiania, ty cienki jak zupa więzienna ciporyjcu z Mongolii!! Aż wierzyć się nie chce, że po świecie chodzą takie zjeby jak ty, ty napalony salcesonie w gumiakach! Jesteś nieoświeconym przez gówniaka, nieokiełznanym czopkiem ze śmietniska!! Szczerze mówiąc, jestem zmuszony rzec, iż wyglądasz mi na tłustego, zgniłego ipsacjonistę w gumofilcu!!! Jesteś używanym w pupę, nieokiełznanym kalafiorem z Gałkowa Wielkiego!!!

A ja tak mysle

______________________________ _______

Teledysk no co tu duzo mowic dla mnie taki no jak reklama Lecha;)

troche amatorsko:D(no ale jak sie kasy nie wylozy to tak byc musi)
  • o7.maciek

najwyzyszy czas : D

a moje zdanie co do teledysku znasz to sie nie powtarzam. cala plytka jest super, jestem po 2 przesluchaniach pelnych i bedzie jeszcze duzo, duzo wiecej.
  • o7.maciek

jacek, widze, ze kobiety Ci potrzeba : ]
  • o7.Jac znow nadaje

A ty nie miales gdzies jechac(moze bys w koncu wyjechal, a nie mi tu kazania, szukalem lasek w biukini dziadzie i nie znalazlem;D)
  • o7.lil

hahah caly klimat grzybowa w tym watku :D Jacus a co Ty robiles w chill outcie wczoraj? :>
  • o7.Jac znow nadaje

Zasadniczo siedzialem i pilem:D

A na serio to pilem z moim bratem(a no i sie z fotela zsuwalem:D)
  • o7.Jac znow nadaje

A no i jeszcze trzymalem stolik za noge, bo go wszyscy chcieli wywrocic
  • chemicalduck.blogspot.com

Plyty nie slyszalem jeszcze , ale klip biedny na maxa...
    Motyw ukradziony z pharcyde "drop" bieda bieda bieda........Jak tak mozna taki dobry kawalek a tak zjebany klip...Fakatycznie kto ma kase ten ma wladze...
  • miszka

klip daje rade, jak na poczatek:]
  • Anonim

etam Kaczor czepiasz sie - jak tak patrzeć to każdy klip jest kalką innego - pharcyde też tego nie wymyślił ten patent już wcześniej stosowali filmowcy i spece od reklamy chociażby więc nihil novi ..
  • chemicalduck.blogspot.com

ale wiesz teraz prawie kazdy robi taki klip nie potrafie ci podac przykladu bo nie pamietam ale to juz nie pirwszy raz ten motyw widze
    a tak po dluzszym przygladaniu stwierdzam ze jednak nie taki zly tan klip malo $$ wiadomo ale nawet daje rade
  • Anonim

ja sobie własnie ściagam ten teledysk..
    może później opiszę wrazenia :P

jeśli chodzi o muzykę NDK to jest ok.
    wtorkowy koncercik w drodze do mekki był przekozacki [oczywiście pomijając fakt ze jedyne wolne miejsce było na podłodze koło kibla, wszystko śmierdziało fajkami i potem i było maksymalnie duszno i gorąco]
  • o7.lil

ja mam inne zdanie - byl na maksa chujowy i mielismy najlepsza loze :D (niektorzy mieli 3 :P)
  • maciekban

..bez nazwisk :P :D
  • Anonim

no wiesz. mi tam się podobało. ale to moze dlatego że w sumie pierwszy raz wogóle słyszałam ndk.

• zasad

Widzialem i sluchalem zajebista sprawa
  • zibszfit

teledysk fajny, moze przede wszystkim dlatego,ze w dobrze znanych miejsach :-)
    a piosenka? gdyby wyciac wokal natty, to bardzo przyzwoita :-)
  • o7.maciek

tak po dluzszej przerwie to mysle ze teledysk jest po prostu źle sklejony. często ruchy ekipy nie wspólgrają z muzyką. poza tym dziwne jest to, że jak np. nawija paker to nie jest on w jakiś sposób wyszczególniony spośrod calej grupy która skacze i wariuje.
| |

Grono II LO

Liceum Ogólnokształcące nr II

• do

Grona tematyczne:

Dołącz grono

Fotki

Miejsca grona (0)