Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • o7.maciek

tak, wiem, wywyższamy się, jestesmy egoistami, nie bedziecie nas lubić, ale taki temat na Gronie naszym szkolnym powstać musiał i tyle.

więc klaso moja, mimo, iż wspolnej nauki zostało juz niewiele, to w tym wlasnie miejscu wszelkie informacje wewnątrzklasowe proszę umieszczać.
  • o7.maciek

pierwsza to propozycja, która wyszła od Magdy R. po spędzeniu z nią upojnej nocy ( tak, też Cię Marcin lubię ), mianowicie piwko klasowe jakoś w piątek/sobotę.

kto sie pisze i gdzie sie mozemy spotkać ?
  • o7.siwy

Pomysl miod! Trzeba tylko wymyslec miejscowke (moze Academus ?? ). Pytajcie siebie na wzajem, zeby sie rozeszlo. Ja osobiscie wybralbym sobote.
  • o7.Jac znow nadaje

No jak milo, ja jestem za sobota bo nie bede muszal wstawac. Trza sie pozadnie napic na koniec ferii.
  • Anonim

Wiem że nie jest to może najlepsze miejsce na to, ale jeśli chodzi o impreze to mam pewność że Jacek to przeczyta, a mam do niego przekaz (bo maili nie odczytuje): "Stary podaj mi swoj numer GG! dzięki".
    Sorrki wszystkich za taką zmianę tematu, ale to jest chyba jedyna możliwość kontaktu z nim:P
  • Tanhojerówna

ja jestem za, ale nie zdecydowanie;))) zeby pozniej niektorzy <tak, tak, Damianku;))) > nie twierdzili, ze nie dotrzymuje slowa :***
  • Madzia

Te upojne 15 sekund trudno nazwać całą nocą...
  • o7.maciek

przepraszam za moje głupie żarty na forum.
    już sie nie powtórzy.

• o7.maciek

przepraszam za moje głupie żarty na forum.
    już sie nie powtórzy.

• Madzia

Te upojne 15 sekund trudno nazwać całą nocą...
  • Madzia

Z mojej strony to jedynie wyraz sympatii.....
  • miszka

sorry, ale to nie jest grono "sex i nie tylko" tylko grono II LO

pozdro
  • Anonim

michał, to jest to samo...:)
  • miszka

hmm, no coz, jak zakladalem to grono to myslalem o innym jego zastosowaniu:)
  • Anonim

no to wprowadzamy zakaz rozmów o seksie pod groźbą kastracji/sterylizacji???
  • o7.maciek

ludzie, do jasnej anielki, to byl zart tylko maly a wy juz zaczynacie klocic sie o seksie..
    nikt tu w tym temacie sie nie wypowiada.
  • miszka

wiesz, glodnemu chleb na mysli :P
  • Tanhojerówna

Kotar, jaka Ty sobie sexowna fotke wstawiles... nieposkromiony zdobywca gor, co???; ))) a tak a propos grona III F- to jest pojecie szerokie i przez kazdego moze byc inaczej rozumiane; )))
    Magda, jestes kochana; )))))
    buziaki
  • Anonim

Aniu ty na swojej fotce też wyglądasz baaardzo sexi:))))))))))))))))))))
  • kachna

no i ja szybko można zboczyć z tematu... :P a była mowa chyba o jakimś piwku... :D
| |

Grono II LO

Liceum Ogólnokształcące nr II

• do

Grona tematyczne:

Dołącz grono

Fotki

Miejsca grona (0)