-
o7.maciek
tak, wiem, wywyższamy się, jestesmy egoistami, nie bedziecie nas lubić, ale taki temat na Gronie naszym szkolnym powstać musiał i tyle.
więc klaso moja, mimo, iż wspolnej nauki zostało juz niewiele, to w tym wlasnie miejscu wszelkie informacje wewnątrzklasowe proszę umieszczać. -
o7.maciek
pierwsza to propozycja, która wyszła od Magdy R. po spędzeniu z nią upojnej nocy ( tak, też Cię Marcin lubię ), mianowicie piwko klasowe jakoś w piątek/sobotę.
kto sie pisze i gdzie sie mozemy spotkać ? -
o7.siwy
Pomysl miod! Trzeba tylko wymyslec miejscowke (moze Academus ?? ). Pytajcie siebie na wzajem, zeby sie rozeszlo. Ja osobiscie wybralbym sobote. -
o7.Jac znow nadaje
No jak milo, ja jestem za sobota bo nie bede muszal wstawac. Trza sie pozadnie napic na koniec ferii.
-
-
Anonim
Wiem że nie jest to może najlepsze miejsce na to, ale jeśli chodzi o impreze to mam pewność że Jacek to przeczyta, a mam do niego przekaz (bo maili nie odczytuje): "Stary podaj mi swoj numer GG! dzięki".
Sorrki wszystkich za taką zmianę tematu, ale to jest chyba jedyna możliwość kontaktu z nim:P
-
Tanhojerówna
ja jestem za, ale nie zdecydowanie;))) zeby pozniej niektorzy <tak, tak, Damianku;))) > nie twierdzili, ze nie dotrzymuje slowa :*** -
Madzia
-
o7.maciek
-
o7.maciek
-
Madzia
-
Madzia
-
miszka
sorry, ale to nie jest grono "sex i nie tylko" tylko grono II LO
pozdro -
Anonim
-
miszka
hmm, no coz, jak zakladalem to grono to myslalem o innym jego zastosowaniu:) -
Anonim
no to wprowadzamy zakaz rozmów o seksie pod groźbą kastracji/sterylizacji??? -
o7.maciek
ludzie, do jasnej anielki, to byl zart tylko maly a wy juz zaczynacie klocic sie o seksie..
nikt tu w tym temacie sie nie wypowiada. -
miszka
-
Tanhojerówna
Kotar, jaka Ty sobie sexowna fotke wstawiles... nieposkromiony zdobywca gor, co???; ))) a tak a propos grona III F- to jest pojecie szerokie i przez kazdego moze byc inaczej rozumiane; )))
Magda, jestes kochana; )))))
buziaki -
Anonim
Aniu ty na swojej fotce też wyglądasz baaardzo sexi:)))))))))))))))))))) -
kachna
no i ja szybko można zboczyć z tematu... :P a była mowa chyba o jakimś piwku... :D