-
pudzwon
-
o7.maciek
-
pudzwon
-
Tanhojerówna
-
-
miszka
-
uchowaj
nie wiem czy slyszeliscie, no bo mi powiedziala iwaszuk, ze na rekolekcjach bylajakas wielka checa, ktos miotal kurzymi stopami w tlum ludzi w aluli:| czy to nie dziwne, no bo patrzcie, rekolekcje, swieto chrzescijanskie, a tu jebs, kurze stopy na ludzi spadaja:/ to moze jacys satanisci byli? -
o7.maciek
ja myślę, że to jacyś islamscy ekstremiści byli, jestem pewien prawie w stu procentach.
widać było po ich karnacji i ubiorze. -
uchowaj
eh, to moze byc wazna informacja.
zeznasz to przed sadem?
bo ponoc policja sie rozpytuje o sprawcow. -
uchowaj
zeznasz to przed sadem?
uchowaj
zeznasz to przed sadem?
Anonim
ZACZNIJMY OD TEGO ,ZE OSOBY KTORE SA NA REKOLEKCJACH PRZYCHODZA Z WLASNEJ WOLI I DLA BOGA.NIE SA PO TO ABY COS ROZPIERDALAC I NISZCZYC TYLKO ABY NP.POMODLIC SIE O MATURE.
I W PEWNYM MOMENCIE - SIEDZAC NA OSTATNIM MIEJSCU - WIDZE JAK LECA SOBIE KURZE NOZKI.ODWRACAM GLOWE I WIDZE JAK PIERWSZY Z TROJKI DEBILI UDZIEKA.POBIEGLEM ZA NIM.W DRODZE ZORIENTOWALEM SIE ZE TO NIE KTO INNY TYLKO ***.NIE IWIM GDZIE DOGONIL DRUGIEGO Z TROJKI DEBILI I GLUPICH GNOJKOW .WIDZE NAGLE JAK WSIADAJ DO AUTA MARKI TRABANT.GDYBY NIE FAKT ,ZE WIEM KTO TO BYL I INNI TEZ JUZ WIEDZA TO ZAMIAST SNIEZKI - ZASRANY KIEROWCO - MIALBYS W TYM ZASRANYM AUCIE MOJEGO BUTA NA WLASNEJ MORDZIA A NIE TYLKO NIEWINNA SNIEZYNKE.OCZYWISCIE GDYBY TAM LEZALA CAGLA BADZ INNY KAMIEN TO DOSTALABY TWOJA ZASRANA SZYBA NEDZNY GNOJKU I KOLEGAMI.KONCZAC CHCE DODAC ,ZE JESTESIE GRUPA DEBILI I IDIOTOW ROBIAC TAKIE COS.JA OSOBISCIE NIE INGEROWALEM W WASZE POGLADY ANI TEZ NIE NARUSZALEM SPOKOJU WASZEJ WIARY - JEZELI TAKOWA POSIADACIE.MAM NADZIEJE ZE SWINSKA NOZKA JAKA WAM ZOSTAWILEM NA KLAMCE OD DOM(K)U BEDZIE ZJEDZONA PRZEZ WAS , ALBO POWIESZONA NA SCIANIE JAKO PROSBA ABY AK NIE ROBIC.NASTEPNY TAKI WYCZYN BEDZIE KARANY.MOGLEM POWIEDZIEC ,ZE TO ***.*** I *** ZE SWOIM ZASRANYM AUTEM ,ALE PO CO.PO CO MIALEM ISC I DONOSIC NA TROJKE PRZYJEBOW Z WLASNEJ PARAFII.JAK TO SIE MOWI - NIE SRA SIE WE WLASNE GNIAZDO.TAK WIEC PROSZE O POPRAWE ,BO NASTEPNYM RAZEM SKASUJE WAM TRABANTA Z ULICY C......O Z POD NUMERU ODWROTNEGO DO JEDNEJ Z TRZECH CYFR SYMBOLIZUJACEJ SZATANA.
PZDR.
p.s.
REKOLEKCJE BYLY FAJNE I MOGLISCIE PRZYJSC WIELCY BUNTOWNICY I ANTYKLERYKALNI PARTYZANCI.ALE JAK TO JEST W JEDNEJ PIOSENCE MOJEGO ULUBIONEGO ZESPOLU H-H ( grammatik) -".... NAWET NAJTWARDSI MAJĄ CHWILĘ KIEDY POTRZEBUJĄ KLĘKNĄĆ"
PAMIETAJCIE O TYM KIEDY WSZYSTKKO WAM SIE ZACZNIE ROZPIERDALAC I WSZYSTKO INNE ZAWIEDZIE.
PZDR II -
Anonim
i tak sie zastanawiam - czy to ze moge zniszyc wam cos co nalezy do was jest sensowne.czy jak nastepnym razem cos sie stanie to czy jakis odwet mi cos da.NIE.niestety nie.tak wiec prosze jedynie o nie orbienie takich idiotyzmow.
P.S.
to wszystko co mam do powiedzenia na ten temat i jak ktos pyta to wlasnie w tym momencie jestem juz spokojny i opanowany.z kompa leci everlast i jest milo i przyjemnie.auta i tak bym nie ruszyl teraz , bo PODOBNO jest fajne i nawet fajnie sie nim jedzie . a co do nozki swinskiej to mialy byc kurze ale akurat w sklepie nie bylo wiec jedna ale dobra powinna starczyc.
pzdr -
pudzwon
heh,
yo
1. troche dystansu ziom
2. nie groź mi
3. nadinterpretujesz, nie wiem moze masz kompleks, TO NIE BYŁ zaden antyklerykalny występ, po prostu nie było w co innego rzucać :] fakt ja nie lubie kościoła do tego faktycznie jestem debilem ale nie mam zamiaru ani ochoty jakis kretyńskich manifestow uskuteczniac, taaa
4. my to robimy, bo nas to, nie zgadniesz....bawi, wierze ze pewnie tez sie usmiechnąłes wieszając noge wieprza (plugawego jak wiadomo) na klamce, i uwierz, mnie to tez rozbawiło, przynajmniej jakas riposta.
wiec generalnie jak bardzo urazilismy twoje chrzescijansjkie ego to przepraszam, nie przejmuj sie to nie twoja wina.
ps. ja tez jestem wierzacy, ale staram sie nie dac zaslepic, ale wierze ze nie jestes głupi tylko za duzo ogladasz tv, ot, taki znak czasów, wszyscy sie doszukują jakis ideologii we wszystkim.
kurzych łapek nie dostałes bo od kiedy jesmy w EU juz nie wolno sprzedawac bo to odpad produkcyjny, trzeba miec wtyki na miescie
p.p.s ja tez zakoncze cytatemn z mojego ulbionego wykonawcy hh ( gurala )
ZNOW COS NIE TAK PRZYJEBAŁEM??? JAK ZWYKLE NIE CHCIAŁEM:]
i jeszcze raz wiecej dystansu zycze joł
aha, no i jeszcze mimo wszystko, szacunek za nie bycie konfidentem choc i tak w sumie w pizdzie to mam.
pozdro, jakis dziwny wkret na filozoficzne wynurzenia mi sie wlacza w tym tygodniu -
Anonim
1. nie jestem twoim ziomem
2. powiedzialem ,ze pierdole jakies rozpierdolki etc.
3.to moja przypadlosc ze czasmi nadinterpretowuje jakies fakty.
4.nie mam kompleksow
5.jak nie lubisz kosciola - tez nie zgadzam sie czsami z nim - to ty sobie daj na wstrzymanie.jak nie miales w co rzucic to mogles powiesic sobie jako breloczek w aucie
6.mnie tez bawi duzo sprawek , ale jak cos jest niesmaczne i glupie , a do tego wqrwia kogos ( wiara,religia ,kosciol to delikatne tematy ) to staram sie tego nie robic.STARAM.wy zrobiliscie to specjalnie.
7.wieszanie nogi u was na klamce bylo ,no srednie bo chcialem dac wam osobicie ale nikogo nie bylo ( bylem 2 razy wiec klamka byla ostatecznoscia
8.nie napisalem o tym , ze akurat mnie to srednio urazilo, ale akurat lubie bardzo mojego ksiedza ( bez podtextow) i widok jego po calej akcji mnie troche wqrwil.akurat ten ksiadz jest ok. i zrobilo mi sie jego szkoda.jak kogos lubisz , a ten ktos sie stara i ktos lub cos to spierdoli to wqrwiasz sie razem z nim.
9.to fajno ,ze jestes wierzacy.akurat nie doszukuje sie ideologi , ale mam powody dla ktorych akurat Boga i to nie przez telewizje.telewizja (polska) zazwyczaj klamie i to jest fakt.
10.babka widac w sklepie nic nie wie o EUUEUEUEUEUUEEUEU bo powiedziala ,ze wlanise nie moja , ale moze potem bedzie.
11.szkoda mi bylo tego typa ktory jest na maxa spoko ksiedzem
pzdr -
uchowaj
ej, wkret, to jednak pani iwaszuk miala racje, to sie naprawde wydarzylo, myslalem ze koloryzje - jak zawsze, a tu jebs:| itstru:| doh:/ -
pudzwon
1. taaa
2.no wlasnie, i tu jest twoj problem, co innego mowisz a co innego robisz, pierdolisz to, ale cegłami rzucac chciales
3. niedobrze, pracuj nad soba
4. gud for ju
5. nie rozumiesz, specjalnie to rzucilismy łapkami, niespecjalnie urazilismy czyjes uczucia
6. znow nie rozumiesz - to nie był 'atak' na kosciol, nie musze sobie dawac na wstrzymanie, bo nie mam czego wstrzymywac, koscioła nie lubie i mam go w pizdzie, romantyczne wystapniea sobie darowuje
7. heh, nastepnym razem zadzwon
8. przepros tego ksiedza od nas naprawde jak sie czuje uraazony, wytlumacz mu ze to tylko glupie zarty
9. tutaj to nie wiem o co ci chodzi
"o fajno ,ze jestes wierzacy.akurat nie doszukuje sie ideologi , ale mam powody dla ktorych akurat Boga i to nie przez telewizje"
co to jest?
10. ona nie wiem, ale pewnie ziom co jej nozki dowozi wie
11. mi tez, naprawde
pozdro prosze pana:] -
Anonim
1.no dokladnie
2.pierdole to,bo srednio mnie urazilo.tlumaczylem co z kamieniem
3.ja moge ,ale nie wiadomo jak z toba
4.milo
5.no ok,wiec pisze ze chujowo.
6.mozesz miec w pizdzie ,ale niektorych twoja pizda nie obchodzi ( lekki egoizm)
7.dzwonilem jednym i drugim .ktorys dziala (nie pamietam)
8.cwany byles by rzucac wiec badz cwany i sam sie przejdz.racja - glupie
9.---------
10.no skoro sa zakazane ( jak pisales) to nie moze jej dowozic
11.watpie ,ale ok
pzdr
p.s. prosze pana ????
raczej nie.
pzdr 2 -
Yagunio wiesz!
nie kłócić mi sie tu bo zaprawde powiadam przyjdzie stara gwardia czyli roczniki 83-84 i zrobimy porzadek za winklem z dyrektorem borońską i wszystkimi którzy sie NAM przeciwstawią albowiem to K.F.W. i A.S.N. czyli nic innego jak A.D.D. które niegdy nie przeminie stanowiło podstawe każdej akcji jaka sie działa na terenie naszej szkoły wiec SPOKÓJ MI TUTAJ !!!!!
pozdro dla kaczan & rodzina od 7
Człowiek wódka
-
maciekban
-
Anonim
hahahahaha myślałem że pierdolne jak to wszystko przeczytałem. Kaczanesku musisz nauczyć sie nie reagować na pewne fakty nawet jeśli Ci przeszkadzają - nie są wymierzone bezpośrednio w Ciebie? wbijaj w to. Poza tym reagujesz zbyt żywiołowo i podchodzisz do wszystkiego zbyt serio niż jest to tego warte
a dowcip prima sort hahahaha