III LO Sowińskiego [2476]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Simon

Wszystko odbedzie się dnia 23 czerwca (Czwartek 20:00) w KLUBIE LIVE. Impreza organizowana jest z okazji zakończenia tego koszmaru który was gnębił przez cały rok-szkoły!!! KAZDY LICEALISTA WCHODZI bez problemu ( niepełnoletni nie potrzebują zadnych głupich karteczek od rodziców wystarczy wasza legitymacja, no chyba ze nie bedziecie w stanie samozielnie wejść :P, a gorącym czternastkom podziekujemy) Oczywiscie HAPPY HOUR-piwko przez pierwsze dwie godziny imprezy leje sie taniej! Im bedize wiecej ludzi tym lepsza zabawa wiec zabierzcie wszystkich ziomków.
    Wstep tylko 10 zeta!!

Muza: Haus, R'N'B, Hip-Hop, Reagee oraz goscinny secik Drum 'n' Bass.

WYPOWIEDZCIE SIE: co sadzicie o pomyśle, czy zamierzacie przyjść.

Simon & Boro
  • kasia b.

a bilety trzeba kupic wczesniej czy przed wejsciem..??; )
  • Simon

NORMALNIE PRZED WEJSCIEM JAK NA ZWYKLA IMPREZKE. PLAKACIKI U WAS POWIESIMY NIEDLUGO A INFO I KONTAKT DO MNIE OSOBISTY W WASZEJ SZKOLE MOZE DAC PEZIUCH, AV ORAZ ASIA (TA OD AV; P)
  • Pezik

no i elegancko, czekam na impreze. pozdro
  • Nazwa ekranowa

Oczywiście ze się pojawię:). Mam tylko pytanko czy to jest jakoś oficjalnie organizowane pod szyldem naszej szkoły czy poprostu na koniec roku? Czekam z niecierpliwością:P
  • √ιק Królowa √ιק

a czy beda Ci mili Panowie ochroniarze co zawsze ??? :P
  • ...

hmm to tam niezle bedzie ludu, bo w koperniku mowia ze to kopernik organizuje.
  • Simon

Ogolnie na koniec roku. Zbierzcie jak najwiecej ludzi z kopernika to bedziecie sie czuc jak u siebie. Proste; p a co do ochrony to sie nie martwcie. O ile nikt nie bedzie sie chwial jak leci to powpuszczamy wszystkich
  • Nazwa ekranowa

Spoko:). A co do ochroniarzy z Live- straszne pały:P
  • Simon

wejdzcie na tego linka: http://www.wsswola.neostrada.pl/wss...
  • Anonim

Ja sie oczywiście pojawie :P
  • TiGrAn

też jestem z wo(L)i załatw mi plakaty to porozwieszam po szkole. Pozdrawiam
  • Anonim

dobr impreza sie szykuje:D
  • Simon

.
  • Gorecki

dnb? to ladnie:> ostatnio jak bylem na imprezie gdzie typ zaczal grac dnb po house`ach 80% ludzi opuscilo klub w ciagu 5 minut wiec radze w line-upie na samym koncu drumiarza ustawic heheeh;)
  • lilson :)

a LIVE jest do dupy, ale milej zabawy; )
  • Gorecki

^ dokladnie:P
  • Grono.Net

a do której jest ta impreza?
  • Simon

Impreza jest az dotad dokad ludzie beda sie bawic. Trudno powiedziec o ktorej sie skonczy
| |

ZASADY WYPOWIADANIA SIE NA FORUM: 1) Zakładając temat sprawdź, czy nie ma już takich tematów ...

Liceum Ogólnokształcące nr 3 im. Generała Sowińskiego

• do

Grona tematyczne:

Dołącz grono

Fotki

Miejsca grona (3)