-
Simon
Wszystko odbedzie się dnia 23 czerwca (Czwartek 20:00) w KLUBIE LIVE. Impreza organizowana jest z okazji zakończenia tego koszmaru który was gnębił przez cały rok-szkoły!!! KAZDY LICEALISTA WCHODZI bez problemu ( niepełnoletni nie potrzebują zadnych głupich karteczek od rodziców wystarczy wasza legitymacja, no chyba ze nie bedziecie w stanie samozielnie wejść :P, a gorącym czternastkom podziekujemy) Oczywiscie HAPPY HOUR-piwko przez pierwsze dwie godziny imprezy leje sie taniej! Im bedize wiecej ludzi tym lepsza zabawa wiec zabierzcie wszystkich ziomków.
Wstep tylko 10 zeta!!
Muza: Haus, R'N'B, Hip-Hop, Reagee oraz goscinny secik Drum 'n' Bass.
WYPOWIEDZCIE SIE: co sadzicie o pomyśle, czy zamierzacie przyjść.
Simon & Boro -
kasia b.
-
Simon
NORMALNIE PRZED WEJSCIEM JAK NA ZWYKLA IMPREZKE. PLAKACIKI U WAS POWIESIMY NIEDLUGO A INFO I KONTAKT DO MNIE OSOBISTY W WASZEJ SZKOLE MOZE DAC PEZIUCH, AV ORAZ ASIA (TA OD AV; P) -
Pezik
-
-
Oczywiście ze się pojawię:). Mam tylko pytanko czy to jest jakoś oficjalnie organizowane pod szyldem naszej szkoły czy poprostu na koniec roku? Czekam z niecierpliwością:P
-
√ιק Królowa √ιק
-
...
hmm to tam niezle bedzie ludu, bo w koperniku mowia ze to kopernik organizuje. -
Simon
Ogolnie na koniec roku. Zbierzcie jak najwiecej ludzi z kopernika to bedziecie sie czuc jak u siebie. Proste; p a co do ochrony to sie nie martwcie. O ile nikt nie bedzie sie chwial jak leci to powpuszczamy wszystkich -
-
Simon
wejdzcie na tego linka: http://www.wsswola.neostrada.pl/wss... -
Anonim
-
TiGrAn
też jestem z wo(L)i załatw mi plakaty to porozwieszam po szkole. Pozdrawiam -
Anonim
-
Simon
-
Gorecki
dnb? to ladnie:> ostatnio jak bylem na imprezie gdzie typ zaczal grac dnb po house`ach 80% ludzi opuscilo klub w ciagu 5 minut wiec radze w line-upie na samym koncu drumiarza ustawic heheeh;) -
lilson :)
-
Gorecki
-
Grono.Net
-
Simon
Impreza jest az dotad dokad ludzie beda sie bawic. Trudno powiedziec o ktorej sie skonczy
- Przeglądaj grona w kategorii Szkoły i Edukacja
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa - Wola
- Załóż własne grono tematyczne