-
Anonim
Mam maly problem i potrzebuje pomocy czy ktos zna adres badz moze mi powiedziec jak wygladala matura z his i z wosu na obu poziomach najlepiej by bylo jak by ktos wiedzial gdzie moge w necie znalezc te testy z 2005 roku z gory dzieki pozdrawiam -
Anonim
-
Michał K
ja tam matury nie pisalem ale byly podobno pytania na histrze typu " Dopasuj tramwaje do lat w których jezdziły" :P -
Anonim
ta tylko połowa dzieci myslala ze zadanie wymagało od nich znajomosci komunikacji miejskiej w okresie 1918-1939 tymczasem na nich byly bardzo istotne znaki pokazujace czy uczen zna wydarzenia historyczne ksztaltujace wyglad tamtych tramwajow...:)
wbrew pozorom dobre zadanie... -
-
Niski
dzieci:D
kurde rozwala mnie zawsze jak ktoś rok po zdaniu matury mówi na licealistów dzieci... -
Anonim
widze ze szukasz zaczepki...
ja ją zdalem nawet nie rok temu! zdalem ja w tym roku i jeszcze nie mam dokladnych wynikow!:)
nie zmienia to jednak faktu, iz jak ktos twierdzi ze to zadanie wymagalo znajomosci tramwajow to inaczej powiedziec sie nie da... -
Niski
-
mery.
ja zdawałam i historię i wos.
dużo mogłabym opowiadac o tym zjawisku, jakim niewątpliwie były te testy, szczególnie z historii...
i tak -> historia podstawowa wg mnie i ludzi, z którymi rozmawiałam była dość trudna, dużo szczegółów, natomiast poziom rozszerzony to już na inteligencje był wiec nie bede go oceniać w kategoriach trudny/łatwy :)
natomiast wos był całkiem spoko, wystarczą wiadomości z podręcznika wojtaszczyka, natomiast bardzo ważna była znajomość konfliktów na bliskim wschodzie.
no to tylko tyle mam chyba do powiedzenia
:) -
Anonim
Z tymi konfliktami to było moje proroctwo, więc Ci tak zapadły w pamięć:), ogólnie trzeba mieć podstawową wiedzę o współczesnym świecie. -
Anonim
Dziekuje wszystkim za pomoc tobie naj asiu za te linki a tak wogole to o co chodzi z tym nie ma ze lipton?? :) -
Aleksandra
-
Anonim
No że ogólnie jest elogancko i że nie ma że lipton:D
Toooooomiiiiiiiiiiiiii!!!!!!!! !!! Znowu sie nas pytają!!!! -
Anonim
Sorka ze pytam ale jestem niewtajemniczony; ) no ok no to nie ma ze lipton <lol> -
Wojtq
tutaj wszyscy sa niewtajemniczeni:) one (oni) poprostu maja swoj wlasny jakis liptonowy (czy lipny:) ) swiat:) -
Anonim
hehe to ja proponuje zrobic im konkurecje nie ma ze earlgrey :P <hahaha> -
mery.
to taki bajer bez sensu a jednocześnie głupota z sensem.
istny paradoks ale i tak nikt nie wie ocb...
:)
- Przeglądaj grona w kategorii Szkoły i Edukacja
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa - Wola
- Załóż własne grono tematyczne
|
|
ZASADY WYPOWIADANIA SIE NA FORUM: 1) Zakładając temat sprawdź, czy nie ma już takich tematów ...
Liceum Ogólnokształcące nr 3 im. Generała Sowińskiego
Grona tematyczne:
Miejsca grona (3)
-
Lucid Klub Aleje jerozolimskie 179 (Piętro 4), Warszawa
-
Klub Park , Warszawa
-
The Shot Polna , Warszawa
- Dodaj miejsce