III LO Sowińskiego [2476]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

Co o nim sądzicie bo jesli chodzi o nasz rocznik czyli obezny 86' to dla nas Rysio jest prawie jak kolega.Najlepsze są jego żarty o Wesołych domkach, Maledżiwach itd:P EeEEE no poprostu Rysio to super gość:D
  • Anonim

Rysio to rysio, ostatnio spotkalem go jak odwiedzialem L.O. No to teraz jak ziomal sie zachowuje, a i na piwko chcial sie umowic...; ]
  • A. K.

oj, o Rysiu nie mozna złego słowa powiedziec! Ja go wspominam jak najlepiej ... ale to moze innym razem cos o nim napisze,bo narazie nie mam do tego głowy :-(
  • Anonim

no jasne z nami tesh jush sie nawet na browarka ma umówić:D a poa tym są z nim teraz takie luzy, chyba prze 2 miechy wosu nie bylo:P a na kilku historiach z rzedu filmik ale wyjście na mecz, ewentualnie pogaduchy np o M jak Miłość :P
  • Anonim

Rysio RULEZ :) najwspanialszy, wielkoduszny RYSZARD LWIE SERCE :) ..pamietajcie, lepsza gorzka prawda niżsłodkie kłamstwo <- Rule number one; )
  • Anonim

a uczyc sie nalezy min 5 dziennie... :)
  • Anonim

No jednak istnieją spoko nauczyciele..a Ryś jest tego dobrym przykładem:D A jego słynne teksty przechodzą z pokolenia na pokolenie:D
  • Anonim

Rysio to Rysio, najlepsze jest to ze codziennie tak kolo 13-14 idzie do biliotek bierze aktualna prase, po nim pare minut przychodzi do bilioteki ktos z sekretariatu i chce prase dla Dyrki...; >
  • podlasin!

Co prawda nie mam z Rysiem lekcji, ale na obozie integratoryjnym w tym roku ten zacny Profesor dzielnie dopingował nas w zmaganiach sportowych z innymi klasami. A i zastepstwo z nim mielismy. Fajny czlowiek nie ma co :]
    Witam zgronionych!
  • Grono.Net

a i owszem. pan ryszard jest bardzo milym czlowiekiem. rewolucja czuwa Oi!
  • Anonim

A jak idzie do szkoły w swojej czapeczce i z plecakiem na plecach to tak słodko jak uczeń wygląda:D Chciaż n ei jest wychowawcą naszej klasy to i tak nas przygarnął:D
  • ! ٩ẳwễł !

zajebisty koles...

najlepsze loty byly pod koniec roku szkol. jak oceny wystawial <lol2>

Pozdro
  • Anonim

No jasne u nas podobnie. Miałam dwie tróje a co wystawił hehe 4:) Reszta podobnie. Ale Ryś trzyma klasę:D
  • Anonim

No jasne u nas podobnie. Miałam dwie tróje a co wystawił hehe 4:) Reszta podobnie. Ale Ryś trzyma klasę:D
  • Anonim

• 1

hmmm....ja tez tak zawsze mialam..jakies prace z 4 lub 5 mi sie zawsze znalazly zeby ocene podwyzszyc...najlepszy wychowawca na jakiego moglam trafic w tej szkole...dziwny i czasem uparty człowiek..ale ie zamienilabym go na zadnego innego nauczyciela...
  • zdulak www.snowsurf.pl

No przecież wiadomo, że "...wszystkie Ryśki to fajne chłopy."

Był moim wychowawcom- ogólnie zajebisty człowiek, ale uwierzcie, ze potrafił się wqrzyć, no ale pare osób z mojej klasy mało kogo nie potrafiły wyprowadzić z równowagi hehe...

Jak ktoś z Was ma z nim zajęcia to niech go pozdrowi ode mnie- zresztą pewnie się tam wybiorę zaraz po obronie- to już baaardzo niedługo :-)

pozdrawiam
  • Anonim

Rysio jeden z najlepszy ch nauczycieli w tej szkole, poprostu ma dobrew podejscie do mlodziezy :)
  • Anonim

Dobre to mało powiedziane:) Ryś umie chyba znaleźć wspólny język z uczniami a poza tym pogaduchy z nim czasem są naprawdę ciekawe. Szczerze mółwiąc to na nas sie chyba żadko wkurza ale najlepszy jest jego uśmiech przy wejściu do klasu a następnie tekst AB, AB AB grupa od ściany A grupa od okna B na co rozlegą się : nieeeeeee panie profesorze:D dziś było tyle klasówek...I przeważnie ustępuje:D
  • Anonim

o tak :) to dobrze pamietam
    "panie Dabrowski 5 min dziennie "
| |

ZASADY WYPOWIADANIA SIE NA FORUM: 1) Zakładając temat sprawdź, czy nie ma już takich tematów ...

Liceum Ogólnokształcące nr 3 im. Generała Sowińskiego

• do

Grona tematyczne:

Dołącz grono

Fotki

Miejsca grona (3)