-
Anonim
Co o nim sądzicie bo jesli chodzi o nasz rocznik czyli obezny 86' to dla nas Rysio jest prawie jak kolega.Najlepsze są jego żarty o Wesołych domkach, Maledżiwach itd:P EeEEE no poprostu Rysio to super gość:D -
Anonim
Rysio to rysio, ostatnio spotkalem go jak odwiedzialem L.O. No to teraz jak ziomal sie zachowuje, a i na piwko chcial sie umowic...; ] -
A. K.
oj, o Rysiu nie mozna złego słowa powiedziec! Ja go wspominam jak najlepiej ... ale to moze innym razem cos o nim napisze,bo narazie nie mam do tego głowy :-( -
Anonim
no jasne z nami tesh jush sie nawet na browarka ma umówić:D a poa tym są z nim teraz takie luzy, chyba prze 2 miechy wosu nie bylo:P a na kilku historiach z rzedu filmik ale wyjście na mecz, ewentualnie pogaduchy np o M jak Miłość :P -
-
Anonim
Rysio RULEZ :) najwspanialszy, wielkoduszny RYSZARD LWIE SERCE :) ..pamietajcie, lepsza gorzka prawda niżsłodkie kłamstwo <- Rule number one; ) -
Anonim
-
Anonim
No jednak istnieją spoko nauczyciele..a Ryś jest tego dobrym przykładem:D A jego słynne teksty przechodzą z pokolenia na pokolenie:D -
Anonim
Rysio to Rysio, najlepsze jest to ze codziennie tak kolo 13-14 idzie do biliotek bierze aktualna prase, po nim pare minut przychodzi do bilioteki ktos z sekretariatu i chce prase dla Dyrki...; > -
podlasin!
Co prawda nie mam z Rysiem lekcji, ale na obozie integratoryjnym w tym roku ten zacny Profesor dzielnie dopingował nas w zmaganiach sportowych z innymi klasami. A i zastepstwo z nim mielismy. Fajny czlowiek nie ma co :]
Witam zgronionych! -
Grono.Net
a i owszem. pan ryszard jest bardzo milym czlowiekiem. rewolucja czuwa Oi! -
Anonim
A jak idzie do szkoły w swojej czapeczce i z plecakiem na plecach to tak słodko jak uczeń wygląda:D Chciaż n ei jest wychowawcą naszej klasy to i tak nas przygarnął:D -
! ٩ẳwễł !
zajebisty koles...
najlepsze loty byly pod koniec roku szkol. jak oceny wystawial <lol2>
Pozdro -
Anonim
No jasne u nas podobnie. Miałam dwie tróje a co wystawił hehe 4:) Reszta podobnie. Ale Ryś trzyma klasę:D -
Anonim
No jasne u nas podobnie. Miałam dwie tróje a co wystawił hehe 4:) Reszta podobnie. Ale Ryś trzyma klasę:D -
Anonim
1
hmmm....ja tez tak zawsze mialam..jakies prace z 4 lub 5 mi sie zawsze znalazly zeby ocene podwyzszyc...najlepszy wychowawca na jakiego moglam trafic w tej szkole...dziwny i czasem uparty człowiek..ale ie zamienilabym go na zadnego innego nauczyciela... -
zdulak www.snowsurf.pl
No przecież wiadomo, że "...wszystkie Ryśki to fajne chłopy."
Był moim wychowawcom- ogólnie zajebisty człowiek, ale uwierzcie, ze potrafił się wqrzyć, no ale pare osób z mojej klasy mało kogo nie potrafiły wyprowadzić z równowagi hehe...
Jak ktoś z Was ma z nim zajęcia to niech go pozdrowi ode mnie- zresztą pewnie się tam wybiorę zaraz po obronie- to już baaardzo niedługo :-)
pozdrawiam -
Anonim
Rysio jeden z najlepszy ch nauczycieli w tej szkole, poprostu ma dobrew podejscie do mlodziezy :) -
Anonim
Dobre to mało powiedziane:) Ryś umie chyba znaleźć wspólny język z uczniami a poza tym pogaduchy z nim czasem są naprawdę ciekawe. Szczerze mółwiąc to na nas sie chyba żadko wkurza ale najlepszy jest jego uśmiech przy wejściu do klasu a następnie tekst AB, AB AB grupa od ściany A grupa od okna B na co rozlegą się : nieeeeeee panie profesorze:D dziś było tyle klasówek...I przeważnie ustępuje:D -
Anonim
- Przeglądaj grona w kategorii Szkoły i Edukacja
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa - Wola
- Załóż własne grono tematyczne