- 1
- 2
-
Kwariat
Elo!
Podzielcie sie swoimi przypałami i spotkaniami z naszym niewzruszonym strażnikiem miejskim - Batonem. W ogóle od dawna on sie kręci po Sowinie?? I czy on w kimś np. biegł i czy ktoś widział Batoniarza w akcji? lol. Raz chciał mnie spisać i miał wąty jak przechodziłem nie na pasach (tam gdzie tramwaje 8,10) i coś mi tam groził heheh, w ogóle to śmieszny koleś jest:P a tak to on lubuje sie w tropieniu palących i spisuje wszystkich... -
Anonim
Elo ziom, nie no RISPEKT! to kozak jesteś że przetrwałeś tę groźbe z jego strony...chłopie, jesteś bynajmniej moim guru! a miałe śkiedyś PRZYPAŁ z kanarem? Szaacunek dzieciak! ELO ELO!; ] -
Anonim
-
Kwariat
Szacunek chłopcze dla Ciebie też; ) nie wiem czemu uważasz moje spotanie z nim za przypał :| to było jak napisałem wcześniej - śmieszne; ] więc respecta dla Ciebie też - czytaj uważniej; ) no a pytam poważnie o info związane z BATONEM :P -
-
Grono.Net
-
Anonim
wyglada jak dorodny burak :) widac ze swoje wypil albo za duzo czasu na sloneczku spedza :)) -
Anonim
huehuehueh baton .... no w sumie jakiejs takiej jazdy z nim nie mialem ... no moze to ze spisywal przez siatke przy schodkach :D pzdr -
Anonim
-
Anonim
a ja widzialem wczoraj na skrze lumpa co puchy ze smietnikow wyjmowal - jak dwie krople wody podobny do batona :D -
A. K.
A mi wjebał mandat za to że samochod zostawiłem przed szkołą (na Rogalinskiej, przy smietniku:) ... ale powiedziałem ze na mature sie spozniłem a nie było gdzie indziej miejsca no i anulował :] -
Anonim
uwaga dzieci baton leci :D (to chyba nawet antykwariat poweidzial :P ) albo płociak - nie pamietam :P -
Kwariat
Możliwe że to ja .... heh; ) nie wnikam, ogólnie szykuje akcje i mam zamiar że sie uda (jak wszystkie poprzednie) ale niewiem czy o szczegółach można tutaj pisać :> w każdym razie polega na tym żeby kogoś wkręcić (zgadnijcie kogo heheh:P) Potrzebujemy tylko odpowiedni sprzęt, jak coś to na priv; ) -
Krzynio
Palę sobie z jednym typem za schodkami, a on za kratami stoi i prosi o dokumenty.
I słyszałem że jeden typ już 3 mandaty płacił :D -
Kwariat
hehe a kiedy sie płaci mandat?? :D lol jest jakoś tak że jak ktoś jest spisywany 3 raz to idzie do dyrekcji i niby jakaś nawijka nieprzyjemna :P a mandat? i ile sie buli ? :D -
Krzynio
100 złotych się płaci, ale to teoria bo moi koledzy dostali od niego po mandacie i żaden nie zapłacił, może im matury nie wydadzą:) -
Wojtq
-
Anonim
Z Batonem to niezłe jazdy były ostatnio... Myślał że jest taki mądry i przy schodach od drugiej strony chciał nas zaskoczyc...niestety my szpiegów mamy wszędzie i gdy z nienacka wyszedł by nas przyłapac na gorącym uczynku :> rozczarówał sie. Zrobił sie czerwony z wściekłości bo wszyscy mieli książki w rękach i śmiali się z dowcipów kolegi....(oczywiście my niczego innego, złego nie robiliśmy) niestety Baton nadal uważał że jest taki sprytny i krażył koło nas czekając na przebieg wydarzeń... Zauważyłam że teraz upodobał sobie bieżnie :> -
Anonim
Wiecie już co on tak zawzięcie notuje w tym swoim notesie??? Gdzie się spojrze to on z tym notesem kroczy :>. -
Krzynio
Pewnie sobie coś tam rysuje, ja zawsze, tak jak z resztą każdy, jak mi się na lekcjach nudzi to sobie coś tam marze w zeszycie :| -
√ιק Królowa √ιק
On ma nos jak strazak Sam <lol>
moje nazwosko zajmuje zaszczytne miejsce w jego super notesiku; P Spisał mnie bo siedzialam ze znajoma na placu zabaw[tym na przeciwko przystanq 8, 10] i byl przekonany ze robimy se wagary [miejsce zajebiste se znalazłysmy; p] jakiz smutny mial wyraz twarzy gdy razem z Barbara spojrzal na plan i okazalo sie ze mialam religie.... <lol>
- 1
- 2
- Przeglądaj grona w kategorii Szkoły i Edukacja
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa - Wola
- Załóż własne grono tematyczne