III LO Sowińskiego [2476]

Zapisz się
  • 1
  • 2
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Krzynio

oddam książki do drugiej/trzeciej klasy.
    zainteresowani prywatne maile.
  • Anonim

ja tez :)
  • Krzynio

Stare za symboliczną cenę, nowe nie używane za cenę nisko ale do uzgodnienia. Chętni mail
  • Anonim

ja moge, ale dopiero jak bede wiedzial jakie, bedzie trza ; )
  • ♥MoniCa Krzysia♥

ja też chce :P i jeszcze moze jakies prywatne notatki na klasowki :D
  • Anonim

oooooooooo ja tez sie oferuje bardzo chetnie pozbede sie ksiazek z 1, 2 czy tam 3 klasy, jaby cos to prosze pisac do mnie na wiad. jakie potrzebuje ktos, to ja sprawdze, czy mam
  • Anonim

a moze po prostu spalic?
  • to ja

ja kiedys spalilem kilka , po maturze,
  • Madzia

Ja tez w sumie jestem chetna tylko jak sie dowiem ktore mi sa potrzebne :]
  • Wojtq

hmm..ja rowniez moge sie pozbyc swoich ale...nie mam ich za duzo:) nie kupowalem prawie wcale:) ale jak ktos poda tytuly to poszukam i moze znajde..gwarantuje ze moje ksiazki maja idealny stan - prawie nieuzywane:D
  • Krzynio

No Wojtek ja kiążki kupiłem wszystkie i z żadnych nie kożystałem. Ludzie dowiedzcie sie jakich wam potrzeba i piszcie
  • Anonim

ja mam prawie wszystkie, a głównie to zależy od nauczycieli
  • Aleksandra

ja mam piękną książkę do chemii w rozkosznym zielonym kolorze
    nieużywaną :)
    ogólnie do mnie jeślic hodzi o przedmioty ścisłe
    moje podręczniki do ścisłych są w idelanym stanie:)
  • mgr inż. Adaś

Ja się chętnie pozbęde książki do fizyki do pierwszej klasy.Stan idealny nówka.Ani razu nie używana.A i innych książek pewnie się troche znajdzie.Jak coś potrzebujecie to piszcie poszukam.
  • Anonim

chetnie bym przyjeła (odkupiła) ksiaki do 2 klasy lecz dopiero jak bede wiedzieć jakie mi potrzebne...jestem w klasie mat-społ...
  • Ola

Ja oferuję książki z wszystkich trzech klas a także streszczenia, ściągi z epok no i ewentualnie notateczki. Wszystko do uzgodnienia :) Odpowiedzi tak jak w przypadku Krzysia zwanego Bogdanem, proszę wysyłać na maila :)
  • Ola

P.S. Ja spokojnie mogę poczekać do momentu aż będziecie wiedzieć już jakie książki są Wam potrzebne. Jak coś to piszcie :)
  • Krzynio

No to ja jak koleżanka wyżej oferuję jakieś streszczenia, i repetytorium z polaka bardzo dobre, i zeszyt od fizyki :)
  • Wojtq

kurna..moj zeszyt ma boczek.ale tez go moge oddac:D
  • Anonim

Jak wszyscy to wszyscy:D też chcę..Ale ja nawet nie wiem jakie będą potrzebne w 2 klasie...:| Ale jak cos bede wiedziec to spox. ODezwę się
  • 1
  • 2
| |

ZASADY WYPOWIADANIA SIE NA FORUM: 1) Zakładając temat sprawdź, czy nie ma już takich tematów ...

Liceum Ogólnokształcące nr 3 im. Generała Sowińskiego

• do

Grona tematyczne:

Dołącz grono

Fotki

Miejsca grona (3)