- 1
- 2
-
Krzynio
oddam książki do drugiej/trzeciej klasy.
zainteresowani prywatne maile. -
Anonim
-
Krzynio
Stare za symboliczną cenę, nowe nie używane za cenę nisko ale do uzgodnienia. Chętni mail -
Anonim
-
-
♥MoniCa Krzysia♥
-
Anonim
oooooooooo ja tez sie oferuje bardzo chetnie pozbede sie ksiazek z 1, 2 czy tam 3 klasy, jaby cos to prosze pisac do mnie na wiad. jakie potrzebuje ktos, to ja sprawdze, czy mam -
Anonim
-
to ja
-
Madzia
Ja tez w sumie jestem chetna tylko jak sie dowiem ktore mi sa potrzebne :] -
Wojtq
hmm..ja rowniez moge sie pozbyc swoich ale...nie mam ich za duzo:) nie kupowalem prawie wcale:) ale jak ktos poda tytuly to poszukam i moze znajde..gwarantuje ze moje ksiazki maja idealny stan - prawie nieuzywane:D -
Krzynio
No Wojtek ja kiążki kupiłem wszystkie i z żadnych nie kożystałem. Ludzie dowiedzcie sie jakich wam potrzeba i piszcie -
Anonim
-
Aleksandra
ja mam piękną książkę do chemii w rozkosznym zielonym kolorze
nieużywaną :)
ogólnie do mnie jeślic hodzi o przedmioty ścisłe
moje podręczniki do ścisłych są w idelanym stanie:)
-
mgr inż. Adaś
Ja się chętnie pozbęde książki do fizyki do pierwszej klasy.Stan idealny nówka.Ani razu nie używana.A i innych książek pewnie się troche znajdzie.Jak coś potrzebujecie to piszcie poszukam. -
Anonim
chetnie bym przyjeła (odkupiła) ksiaki do 2 klasy lecz dopiero jak bede wiedzieć jakie mi potrzebne...jestem w klasie mat-społ... -
Ola
Ja oferuję książki z wszystkich trzech klas a także streszczenia, ściągi z epok no i ewentualnie notateczki. Wszystko do uzgodnienia :) Odpowiedzi tak jak w przypadku Krzysia zwanego Bogdanem, proszę wysyłać na maila :) -
Ola
P.S. Ja spokojnie mogę poczekać do momentu aż będziecie wiedzieć już jakie książki są Wam potrzebne. Jak coś to piszcie :) -
Krzynio
No to ja jak koleżanka wyżej oferuję jakieś streszczenia, i repetytorium z polaka bardzo dobre, i zeszyt od fizyki :)
-
Wojtq
-
Anonim
Jak wszyscy to wszyscy:D też chcę..Ale ja nawet nie wiem jakie będą potrzebne w 2 klasie...:| Ale jak cos bede wiedziec to spox. ODezwę się
- 1
- 2
- Przeglądaj grona w kategorii Szkoły i Edukacja
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa - Wola
- Załóż własne grono tematyczne