-
Anonim
http://3losowinski.funtest.pl/
oooo acoto...? wpisuj swój login z grona i jazdaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
/poprzedni nieudany temat oznaczcie na spam!!!/ -
Anonim
a i piszcie cokolwiek w tym temacie, swoje komentarze i takietam, zeby zostawal na wierzchu -
Anonim
chcialem nawet wypelnic ten test ,ale jak zobaczylem, ze nie ma do wyboru rocznika 82 jako najlepszego... to pierdole bojkotuje to, bo pytania sa tendencyjne :) -
Anonim
naprawde bardzo mi przykro ale nie starczylo miejsca:((( naprawde duzo nad tym myslalam i ktos musial zostac poszkodowany:(((( -
-
mgr inż. Adaś
Dostała książke której i tak nikt nie przeczyta i zadaje pytania na które normalni ludzie nie znają odpowiedzi:) A tak serio to myślałem że po 3 latach w tej szkole będe miał lepszy wynik:) I niezgadzam się z pytanie o najbarwniejszą postać naszej szkoły. Brakuje odpowiedzi prof. Rysio Kozera. -
Anonim
aman specjalnie dla ciebie zmienilam jak sie dalo...:)
a i nic nie bralam z tej bajecznie ciekawej książki!!! -
Anonim
-
Dea Augusta
-
Anonim
calkiem calkiem pomysl z tesciorem...a i moj wynik mnie zadowala 61/68...narazie zajmuje druga pozycje na liscie hehe; p ... i tez musze zamanifestowac, iz brak prof. Kozery w pytaniu o najbarwniejsza postac w szkole jest bynajmniej karygodny...hehe; p ale zaznaczylam prof. Radon...no bo przeciez...; -) -
Aleksandra
63 punkty na 68 mozliwych! :D
szkoda,że tak z historii nie mogłabym mieć :) -
Anonim
na razie w rankingu popularnosci prowadziiii................ woźna z Wembley :D -
Anonim
-
Anonim
-
Anonim
Niestety pytania sa przygotowane "pod" osoby aktualnie uczeszczjace do szkoly:P Absolwenci nie maja szans na dobry wynik... -
Anonim
Pytania są tendencyjne :P Ale i tak w sumie ładnie się udało 62/68 :) -
kasia b.
-
kasia b.
myslalam ze lepiej mi pojdzie ...48;( ale to dlatego ze na niektore pytania nie moglam znac odpowiedzi -
Ania :)
Wypadłam koszmarnie, ale to zapewne z powodu:
a) nauczycieli, którzy sie pozmieniali i połowy nie znam
b) kiedy to było? Lanserka... no cóz nie wiem jakie teraz zasady w liceum obowiazują
c) mój rocznik nie był na pewno najwyżej punktowany; P
Spróbuję jeszcze raz hihi -
Poli126
-
mery.
dla mnie tam to debeściak był, nie ma co narzekać, a pomysłodawczyni i tak nigdy nie zadowoli wszystkich,
ale akcja! :P
- Przeglądaj grona w kategorii Szkoły i Edukacja
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa - Wola
- Załóż własne grono tematyczne