III LO Sowińskiego [2476]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

http://3losowinski.funtest.pl/

oooo acoto...? wpisuj swój login z grona i jazdaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

/poprzedni nieudany temat oznaczcie na spam!!!/
  • Anonim

a i piszcie cokolwiek w tym temacie, swoje komentarze i takietam, zeby zostawal na wierzchu
  • Anonim

chcialem nawet wypelnic ten test ,ale jak zobaczylem, ze nie ma do wyboru rocznika 82 jako najlepszego... to pierdole bojkotuje to, bo pytania sa tendencyjne :)
  • Anonim

naprawde bardzo mi przykro ale nie starczylo miejsca:((( naprawde duzo nad tym myslalam i ktos musial zostac poszkodowany:((((
  • mgr inż. Adaś

Dostała książke której i tak nikt nie przeczyta i zadaje pytania na które normalni ludzie nie znają odpowiedzi:) A tak serio to myślałem że po 3 latach w tej szkole będe miał lepszy wynik:) I niezgadzam się z pytanie o najbarwniejszą postać naszej szkoły. Brakuje odpowiedzi prof. Rysio Kozera.
  • Anonim

aman specjalnie dla ciebie zmienilam jak sie dalo...:)

a i nic nie bralam z tej bajecznie ciekawej książki!!!
  • Anonim

ja tez mam taka ksiazke tylko ze z okazji 75 lecia :)
  • Dea Augusta

fajna podobała mi sie
  • Anonim

calkiem calkiem pomysl z tesciorem...a i moj wynik mnie zadowala 61/68...narazie zajmuje druga pozycje na liscie hehe; p ... i tez musze zamanifestowac, iz brak prof. Kozery w pytaniu o najbarwniejsza postac w szkole jest bynajmniej karygodny...hehe; p ale zaznaczylam prof. Radon...no bo przeciez...; -)
  • Aleksandra

63 punkty na 68 mozliwych! :D
    szkoda,że tak z historii nie mogłabym mieć :)
  • Anonim

na razie w rankingu popularnosci prowadziiii................ woźna z Wembley :D
  • Anonim

no i tak ma byc :D
  • Anonim

niektore pytania z testu niepodobały mnie sie!!!
  • Anonim

Niestety pytania sa przygotowane "pod" osoby aktualnie uczeszczjace do szkoly:P Absolwenci nie maja szans na dobry wynik...
  • Anonim

Pytania są tendencyjne :P Ale i tak w sumie ładnie się udało 62/68 :)
  • kasia b.

myslalam ze lepiej mi pojdzie 48..;(
  • kasia b.

myslalam ze lepiej mi pojdzie ...48;( ale to dlatego ze na niektore pytania nie moglam znac odpowiedzi
  • Ania :)

Wypadłam koszmarnie, ale to zapewne z powodu:
    a) nauczycieli, którzy sie pozmieniali i połowy nie znam
    b) kiedy to było? Lanserka... no cóz nie wiem jakie teraz zasady w liceum obowiazują
    c) mój rocznik nie był na pewno najwyżej punktowany; P

Spróbuję jeszcze raz hihi
  • Poli126

Aman racja, co za... :/
  • mery.

dla mnie tam to debeściak był, nie ma co narzekać, a pomysłodawczyni i tak nigdy nie zadowoli wszystkich,
    ale akcja! :P
| |

ZASADY WYPOWIADANIA SIE NA FORUM: 1) Zakładając temat sprawdź, czy nie ma już takich tematów ...

Liceum Ogólnokształcące nr 3 im. Generała Sowińskiego

• do

Grona tematyczne:

Dołącz grono

Fotki

Miejsca grona (3)