III LO Wrocław [139]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

a gdzie są trójkowicze?? czternastka ma juz nawet kilka postów u siebie na gronie, nie możemy być gorsi...
    gdzie sa prawdziwi trójkowicze???!!!???
  • Anonim

no gorsi nie mozemy byc , a jakże!!! czy ja wiem czy jestem prawdziwy? moze i tak.. :D a Ty rudzoelcu co koncertowe zdjęcia wklejasz? bo ja zaraz też zaczne z moimi niebieskimi pantalonami :))
  • l.

no co.... tylko troche jest niemrawo; )
  • Anonim

no ale trzeba się rozkręcić; ]
  • l.

a jakze :p
  • Anonim

HAHA, mam informację dla męskiej części "trójkowiczów". Otóż ostrzegam, że komisje wojskowe nie przyjmują naszych zaświadczeń o uczęszczaniu do szkoły, bo nie jestna nich podpis sekretarki a nie dyrektora. Taka pierdołą, ale ja za nią zostałem juz powołany i bede musial jeszcze raz jechac do szkoly a potem na komisje, żeby szanowne skurczybyki daly mi odroczenie :D strzeżcie sie chłopy.

A swoich pantalonów to ja sie Lucy nie wstydzę, tylko po prostu nie mam zdjęc z owymi. Jak będę mial to zaraz sie pojawią... :))
  • Anonim

a nie łatwiej po prostu pójść do woja Repsiu??

a co do pantalonów to nie napisałam wcale, że powinieneś się ich wstydzić, wręcz przeciwnie, a zdjęcie w nich zawsze możesz sobie zrobić teraz i wrzucić, wyjdzie na jedno :D
  • Anonim

Ja do wojska też się nie wybieram. I przygotowuję się do spotkania z komisją rzetelnie, żeby im coś głupiego do głowy nie strzeliło. :P
  • Anonim

wow ile ziomow z 3lo; o
    brawo^^ :F
  • Anonim

jesteśmy lepsi od czternastki >:]
  • Anonim

kurcze w takim razie trzeba namawiac i zapraszać więcej znajomych do grona, bo wciąga to niemiłosiernie :D a swoją drogą jak lumpy i bucyfały z 14 mogliby byc od nas lepsi?? przecież to jest zaprzeczenie samo w sobie
  • Anonim

no wiesz, pewnie i się tak wydaję, ale trzeba ich z tego błędu wyprowadzić, choćby tutaj; ]
  • Anonim

No przybywa nas przybywa. :)
  • \\|/ kibic Olek \\|/

nom... ja też przybyłem...

a co do komisji wojskowej, to wcale u mnie sie nie czepiali tego podpisu... masz jakąś lewą tą komisje Repsiu; )
  • Anonim

olek nawet ty tutaj; o
    respect! =]
  • Cioszka

robigy nawet nigga tu jest; ]
  • happyface

a absolwentow tolerujecie?; D

ps. olek - nigga?; ) chyba wigga :>
  • \\|/ kibic Olek \\|/

to chyba nie o mnie chodziło... :p
  • Anonim

jedyny polski murzyn zalozyl ten topic:>