-
Anonim
a gdzie są trójkowicze?? czternastka ma juz nawet kilka postów u siebie na gronie, nie możemy być gorsi...
gdzie sa prawdziwi trójkowicze???!!!??? -
Anonim
no gorsi nie mozemy byc , a jakże!!! czy ja wiem czy jestem prawdziwy? moze i tak.. :D a Ty rudzoelcu co koncertowe zdjęcia wklejasz? bo ja zaraz też zaczne z moimi niebieskimi pantalonami :)) -
l.
-
Anonim
-
-
l.
-
Anonim
HAHA, mam informację dla męskiej części "trójkowiczów". Otóż ostrzegam, że komisje wojskowe nie przyjmują naszych zaświadczeń o uczęszczaniu do szkoły, bo nie jestna nich podpis sekretarki a nie dyrektora. Taka pierdołą, ale ja za nią zostałem juz powołany i bede musial jeszcze raz jechac do szkoly a potem na komisje, żeby szanowne skurczybyki daly mi odroczenie :D strzeżcie sie chłopy.
A swoich pantalonów to ja sie Lucy nie wstydzę, tylko po prostu nie mam zdjęc z owymi. Jak będę mial to zaraz sie pojawią... :)) -
Anonim
a nie łatwiej po prostu pójść do woja Repsiu??
a co do pantalonów to nie napisałam wcale, że powinieneś się ich wstydzić, wręcz przeciwnie, a zdjęcie w nich zawsze możesz sobie zrobić teraz i wrzucić, wyjdzie na jedno :D -
Anonim
Ja do wojska też się nie wybieram. I przygotowuję się do spotkania z komisją rzetelnie, żeby im coś głupiego do głowy nie strzeliło. :P -
Anonim
-
Anonim
-
Anonim
kurcze w takim razie trzeba namawiac i zapraszać więcej znajomych do grona, bo wciąga to niemiłosiernie :D a swoją drogą jak lumpy i bucyfały z 14 mogliby byc od nas lepsi?? przecież to jest zaprzeczenie samo w sobie -
Anonim
no wiesz, pewnie i się tak wydaję, ale trzeba ich z tego błędu wyprowadzić, choćby tutaj; ] -
Anonim
-
\\|/ kibic Olek \\|/
nom... ja też przybyłem...
a co do komisji wojskowej, to wcale u mnie sie nie czepiali tego podpisu... masz jakąś lewą tą komisje Repsiu; ) -
Anonim
-
Cioszka
-
happyface
-
\\|/ kibic Olek \\|/
-
Anonim
-
happyface