- 1
- 2
-
Innuendo
Przepraszam z góry, że zakładam taki wątek. Mam pytanie do osób, które uczęszczają na wtorkowe zajęcia. Zakładaliśmy wspólnego maila i mail ten nie działa. Czy ktoś może wyjaśnić dlaczego? I czy w takim razie referaty są umieszczone w jakimś innym miejscu i jak tak, to gdzie?
Pozdrawiam -
Paula.
>Innuendo napisała:
>Przepraszam z góry, że zakładam taki wątek. Mam pytanie
>do osób, które uczęszczają na wtorkowe zajęcia.
>Zakładaliśmy wspólnego maila i mail ten nie działa. Czy
>ktoś może wyjaśnić dlaczego? I czy w takim razie
>referaty są umieszczone w jakimś innym miejscu i jak tak,
>to gdzie?
>
>Pozdrawiam
Przepraszam, że znowu się wcinam na grono nie mojego roku, ale faktycznie mail nie działa, a ja i koleżanka wcześniej zrobiłyśmy skrypt. Możecie ściągnąć do sobie z chomika: paulina.ol
Owocnej nauki :)
Pozdro600 -
Innuendo
-
Anonim
oo, a mi wszystko działa...
jeśli ktoś chce, to mogę mu przesłać prezentacje, które były na mailu... tylko dajcie maila :) -
-
Innuendo
-
Paula.
-
Innuendo
Mam zapytanie takie, bowiem co przychodzę na zajęcia to ich nie ma. Czy ta pedagogika normalnie się odbywa? Zmieniły się godziny, czy coś? -
Anonim
jest co tydzien we wtorek od 16.45 do 18.15
w tym tygodniu nie było ze wzgl. na Tydzien Miedzynarodowy. -
Innuendo
Dziękuję za info :) W poprzednim semestrze chodziłam a teraz pech jakiś mam. -
Anonim
Okazuje się, że maile przez USOSa nie doszły.
Pedagogiki dzisiaj nie ma.
20.04.2010 -
Innuendo
-
Paula.
>Innuendo napisała:
>Czy wiadomo, kiedy jest zaliczenie tego semestru?
W tym semestrze mamy pisać pracę zaliczeniową, nie kolokwium. Zgodnie z obietnicą, na dzisiejszych zajęciach dr ma podać nam tematy. -
Innuendo
-
Anonim
Tematów nie znam, ale dr powiedział, ze jeśli ktoś miał dwie prezentacje to ma przedmiot już zaliczony. -
Innuendo
-
Paula.
Tematy:
1. Pedagogika kultury a kształtowanie tożsamości kulturowej wg I. Wojnar "Trzy tożsamości - jedno porozumienie".
2. Edukacja kulturalna a przemoc medialna (z uwzględnieniem wizji homo videns Sartoriego).
3. Wychowanie literackie jako element wychowania przez sztukę (powinien się tam znaleźć Herbert Read i jeszcze ktoś, ale nie wiem kto). -
Innuendo
Paula, dzięki Ci wielkie! A ma to jakiś wymóg terminowy/techniczny etc? -
Paula.
>Innuendo napisała:
>Paula, dzięki Ci wielkie! A ma to jakiś wymóg
>terminowy/techniczny etc?
Niee. Pan nic nie mówił na ten temat. -
Innuendo
-
Innuendo
Mam takie pytanie. Ponad tydzień temu przesłałam drowi mail na ten podany w USOSie. Oczywiście zero odzewu. Czy zna ktoś inny mail?
- 1
- 2