-
Anonim
Dr nie ma w zwyczaju odpisywać na maile... (mi nie odpisał na 3 służbowe)..
lepiej do niego zadzwoń. -
Innuendo
Czy na numer, który podany jest w USOSie? Mam nadzieję, że gdzieś godziny i dni dyżurów jego są podane. -
Luiza; )
-
Anonim
-
-
Luiza; )
-
KAŚKO
A co z tymi,którzy o 17:30 odczytali maila od Gosi i dziś nie dotarli?? :) -
(o: Aneta :o)
pewnie trzeba będzie szukać profesora u niego na wydziale... ale to tylko moje przypuszczenia, ja zaliczałam to w tamtym roku :P -
Luiza; )
-
KAŚKO
To w takim układzie proszę o numer telefonu do Szanownego doktora... :) -
KAŚKO
Zadzwoniłam do dr i trochę był zły,że nie wszyscy się wczoraj zjawili. W każdym razie wstępnie jesteśmy umówieni (wszyscy,którzy wpisu nie mają) na przyszły wtorek. Szczegóły podam jeszcze.
:)
-
Innuendo
-
Innuendo
I wiadomo, co z jutrem? Miałam do doktora dziś zadzwonić, ale rodzina sprzątnęła numer... Byłabym więc wdzięczna za info, co i jak. -
Innuendo
UWAGA! Wpisy jutro o godzinie 19:15 w sali tej, gdzie mieliśmy zajęcia :) -
KAŚKO
Potwierdzam: wpisy jutro o 19:00 bądź ciut po 19:00.
Widzę,że nie tylko ja dzwoniłam... -
Innuendo
-
Paula.
Mam wieeeelką prośbę do kogoś, kto jest w kontakcie z dr. Samorajem. Nie mam wpisu i chciałabym załatwić to z opiekunem mojego roku, który może wpisać ocenę do indeksu na podstawie usosa. Ale... w usosie nie ma jeszcze ocen z pedagogiki. Czy jakaś dobra dusza zechciałaby przypomnieć się doktorowi i poprosić o wstawienie stopni do wtorku? Byłabym baaaaardzo wdzięczna. Pozdrawiam :)