IINiSB UW I rok mgr. (2010-2012) [163]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • annaimałgorzata

Szanowni Państwo!

Z powodu nagłej niedyspozycji nie mogłam stawić się na egzaminie poprawkowym z Organizacji i Zarządzania, za co serdecznie przepraszam. Nowy termin egzaminu: 21.03.2010 r. (niedziela) godz. 9.45-11.15 sala 203.

Elżbieta Barbara Zybert.

czuję, że coś mnie ominęło, czy chodzi o zaocznych
  • majcik:P

no raczej zaoczni;]
  • ań.

a wie ktoś czy poza piątkiem można złapać prof Zybert w instytucie? bo ciągle nie mam oceny w usosie i żyję w ciągłej niepewności; |
    ciekawe zatem kiedy będzie poprawka dla dziennych, Pani Zybert serio mówiła o TYM tygodniu?:)
  • annaimałgorzata

a mówiła coś o jeszcze jednej poprawce?
  • vag

>gosieńka; ) napisała:
    >hej... mam małe pytanko.
    >nie wiecie ile kosztuje u nas w instytucie powtarzanie roku?

jakieś 1600 zł dla dziennych.
  • KAŚKO

Jeszcze przed poprawką byłam pewna,że trzeci termin,dla tych,którym się nie udało będzie,ale po pytaniu koleżanki co z tymi,którzy nie zdadzą już sama nie wiem. Wiem ,że to pytanie nie było mądrym posunięciem. Trzymam jednak kciuki,żeby Wam się udało. :)
  • Mitka

Spokojnie, jest jeszcze jedna poprawka z OiZ:

Szanowni Państwo,
    Tak jak sygnalizowałam podczas spotkania egzamin poprawkowy (kolejny i ostatni już) odbędzie się 12 marca piątek o godz. 9 pokój 306
    Elżbieta Barbara Zybert
  • aguunia

hej!
    a ile mniej wiecej osob nie zaliczylo? ta poprawka w piatek to bedzie pismena czy ustna?
| |

Grono kolejnego (2008/2009) drugiego roku Informacji Naukowej i Bibliotekoznawstwa Uniwersytetu War...

Uniwersytet Warszawski

• do
Grona tematyczne:

Fotki

Miejsca grona (1)