- 1
- 2
-
B.
We środę (10.03.) na wykładzie z historii nauki zaszczyci nas swoją obecnością Pani Dr Kamler. Rozda ankiety w związku ze ścieżkami magisterskimi oraz opowie nam trochę o każdej z nich.
W przyszłym roku mają ruszyć także jakieś nowe, interesujące specjalizacje.
A teraz bardziej ode mnie:
Ludziska! Aby ruszyła ścieżka wiedza o dawnej książce potrzeba tylko ośmiu osób, powtarzam - OSIEM!!! Z tego co wiem chętnych już jest co najmniej pięć osób. Kto jeszcze? Już tak mało brakuje! :)
A poza tym proponuję zastanowić się nad ścieżką "edytorstwo/wiedza o dawnej książce", czy nie byłoby to bardziej interesujące? -
Katarzyna
O jak fanie ze tylko osiem :) Nie wiem kogo wliczałas, ale ja, Marta, Piotrek i Jola jestesmy chętni na wiedze o dawnej książce :) -
martucha
-
-
-
Kuba
>majcik:P napisała:
>a jak ktos nie jest zdecydowany to po co ma ankiete
>wypelniac?
Dr Kamler ma nam pomóc w podjęciu decyzji. A ankiety nie są wiążące, po prostu są rodzajem wstępnej deklaracji. Jeżeli się mylę, to przepraszam i poprawcie mnie.; ) -
B.
Kasia! Ciebie nie liczyłam! To już jest nas 6! Ty, ja, Jola, Elwira, Piotrek, Artur :D
Kto jeszcze ludzie? Kto jeszcze?! -
Anonim
o mnie zapomniałaś...:P Tyle że ja raczej się nie będę liczyła w ostatecznym rozrachunku. Bo nie dotrwam do magisterki na razie -
Kuba
>Karolina napisała:
>o mnie zapomniałaś...:P Tyle że ja raczej się nie będę
>liczyła w ostatecznym rozrachunku. Bo nie dotrwam do
>magisterki na razie
Przepraszam za dygresję malutką. Karolino, pitolisz jak potłuczona. Czemu miałabyś nie dotrwać? Zaliczyłaś OiZ? Zaliczyłaś. :) -
Anonim
>Kuba napisał
>>Karolina napisała:
>>o mnie zapomniałaś...:P Tyle że ja raczej się nie
>będę
>>liczyła w ostatecznym rozrachunku. Bo nie dotrwam do
>>magisterki na razie
>
>Przepraszam za dygresję malutką. Karolino, pitolisz jak
>potłuczona. Czemu miałabyś nie dotrwać?
>Zaliczyłaś OiZ? Zaliczyłaś. :)
Do Twojej dygresji odniosę się tak - phahahaahhahahahahaha:PP
-
Artur
wiedza o dawnej książce - popieram! Ale niestety we środę nie będę na zajęciach, co obniża nasze szanse... -
Katarzyna
8 chętnych juz chyba jest, nie? może ktoś 'z zewnątrz' będzie jeszcze zainteresowany WOKiem? :) -
>Artur napisał
>wiedza o dawnej książce - popieram! Ale niestety we
>środę nie będę na zajęciach, co obniża nasze szanse...
Podejrzewam, że nie będzie większego problemu ze zgłoszeniem się po ankietę i wypełnieniem jej ten dzień później.; ) -
pauliskaa; )
czy ktoś znalazł na stronie instytutu wykaz tych ścieżek? bo ja jakoś nie mogę :/ -
nika
-
Kuba
Wykaz ścieżek: http://www.lis.uw.edu.pl -> ECTS -> Program -> Nowy program studiów uzupełniających magisterskich
Czyli: http://www.lis.uw.edu.pl/apache2-de... -
pauliskaa; )
-
nika
-
Anonim
Pytanie prywatne, ale myślę, że odpowiedź zainteresuje wszystkich.
Anetko, do której godziny możemy Ci składać deklaracje nt. ścieżek?
-
(o: Aneta :o)
-
Anonim
- 1
- 2