IINiSB UW I rok mgr. (2010-2012) [163]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Alicja

Drodzy bibliotekarze, z przerażeniem myślę o zbliżającym się egzaminie z Historii Nauki. Chyba nie ja jedna :) W tamtym semestrze mięliśmy dostęp na wspólnym mailu do pewnego sylabusa... może ma ktoś z Was znajomości u studentów zaocznych, którzy mięli już ten egzamin i poprosiłby ich o podzielenie się "wrażeniami" ?
  • ಠ_ಠ

przecież każdy ma swoje notatki.
  • Anonim

haha ciekawe czyje Ty będziesz miał,skoro nawet długopisu nie zabierasz na zajęcia :P Mistrz! :)
  • pauliskaa; )

Czy była mowa na wykładach z prawa bibliotecznego o formie zaliczenia zajęć? Na pierwszym wykładzie ustaliliśmy test abcd, mam nadzieję, że to się nie zmieniło :)
  • nika

test wielokrotnego wyboru. podobno zaoczni juz mieli.. stąd moje pytanie... mamy pytania?
  • majcik:P

czy kto cos wie i moze mi udzielic info nt tego jak sie przedstawia sytuacja z zaliczeniami z symboliki ksiazki? kiedy wpisy/wyniki prac?
  • Ola

Jeśli chodzi Ci o fakultet dr Kaliszuka to wpisy były na ostatnich zajęciach (czyli 27.05) także chyba musisz wybrać się na dyżur.
  • majcik:P

oł...dzieki bardzo:)
| |

Grono kolejnego (2008/2009) drugiego roku Informacji Naukowej i Bibliotekoznawstwa Uniwersytetu War...

Uniwersytet Warszawski

• do
Grona tematyczne:

Fotki

Miejsca grona (1)