-
Alicja
Drodzy bibliotekarze, z przerażeniem myślę o zbliżającym się egzaminie z Historii Nauki. Chyba nie ja jedna :) W tamtym semestrze mięliśmy dostęp na wspólnym mailu do pewnego sylabusa... może ma ktoś z Was znajomości u studentów zaocznych, którzy mięli już ten egzamin i poprosiłby ich o podzielenie się "wrażeniami" ? -
ಠ_ಠ
-
Anonim
haha ciekawe czyje Ty będziesz miał,skoro nawet długopisu nie zabierasz na zajęcia :P Mistrz! :) -
pauliskaa; )
Czy była mowa na wykładach z prawa bibliotecznego o formie zaliczenia zajęć? Na pierwszym wykładzie ustaliliśmy test abcd, mam nadzieję, że to się nie zmieniło :) -
-
nika
test wielokrotnego wyboru. podobno zaoczni juz mieli.. stąd moje pytanie... mamy pytania? -
czy kto cos wie i moze mi udzielic info nt tego jak sie przedstawia sytuacja z zaliczeniami z symboliki ksiazki? kiedy wpisy/wyniki prac?
-
Ola
Jeśli chodzi Ci o fakultet dr Kaliszuka to wpisy były na ostatnich zajęciach (czyli 27.05) także chyba musisz wybrać się na dyżur. -