-
Anonim
Różne wersje słyszałem,ale zadzwoniłem do dziekanatu i powiedziały Panie, że mniej więcej miesiąc po obronie będzie ślad w usosie z datą odbioru.
Generalnei to podobno po dwóch tygodniach można nawet odebrać,ale biurokracja, jak się przejdziesz do Pałacu Tyszkiewiczów to pewnie będzie już gotowy -
ag
Dziękować, to się przejdę w najbliższym czasie i zobaczę, czy to już. -
Anonim
-
Anonim
czy ktoś już odebrał dyplom?
indeks chyba też się odbiera, ale to w Pałacu Tyszkiewiczów razem z dyplomem czy trzeba jeszcze iść do dziekanatu WH? -
-
Anonim
dzwoniłem tydzień temu i dyplomy będą dopiero we wrześniu,bo nie ma Pani dziekan a musi je podpisać -
nika
Czy ktoś wie gdzie ma być lista wyników rekrutacji? Bo miała być dziś, a nie ma ani na stronie instytutu, ani na irku-u...
i nie pytam o decyzje przyjecia na studia, bo to już mam, tylko o LISTĘ zakwalifikowanych. -
Anonim
Ja składałem pierwszego dnia papiery i przy dużym naciągnięciu można powiedzieć, że przyjęte zostały 84 osoby, które wpłaciły opłatę rekrutacyjną w terminie a zakwalifikowane będą wszystkie z nich, które złożą dokumenty, więc spokojnie.
-
Anonim
A co do terminu to z tego co zasłyszałem dokumenty z komisji rekrutacyjnej idą sobie do dziekanatu, gdzie trzeba nad nimi jeszcze trochę popracować i nie jest to jeden dzień pracy.Spodziewałbym się konkretów około 28.09 ,nie wiem dlaczego,ale taka data mi się obiła o uszy chyba. -
nika
-
Anonim
>nika napisała:
>no ale miała być lista osób przyjętych 24-09-2010....
>ach uw uw.
ale przecież 27.09 przyjmują jeszcze dokumenty, to ostateczna lista studentów I roku mag. będzie jakoś po tym,
ja mam inne pytanie: czy 1 października mamy już zajęcia, czy jest wolne z okazji inauguracji? bo jakoś nie pamiętam jak to było przez ostatnie 3 lata -
pauliskaa; )
na I roku mieliśmy chyba wolne, a na II i III już zajęcia, jak się nie mylę. A mnie bardziej interesuje,kiedy będzie rejestracja na zajęcia :/ -
Jekaterina
o ile pamiętam to pierwszego były już wf-y a zajęcia instytutowe zaczynały się od 2. biorąc pod uwagę, że pierwszy to piątek to obstawiam, że zajęcia będą od 4 :) -
>Katinka napisała:
>o ile pamiętam to pierwszego były już wf-y a zajęcia
>instytutowe zaczynały się od 2. biorąc pod uwagę, że
>pierwszy to piątek to obstawiam, że zajęcia będą od 4
>:)
tez tak obstawiam. pamietam ze u nas 1 nigdy nie bylo zajec. -
>pauliskaa; ) napisała:
>na I roku mieliśmy chyba wolne, a na II i III już
>zajęcia, jak się nie mylę. A mnie bardziej
>interesuje,kiedy będzie rejestracja na zajęcia :/
najpierw musi sie odbyc to "szkolenie z usosa"...jakbysmy go nie znali... -
Anonim
jak od 4.10 to fajnie,
szkolenie z usosa to chyba jest tylko dla osób spoza instytutu, jeśli takowi wogóle są :) -
ag
W moim IRK-u jest już wiadomość, że jestem przyjęta na studia :)
A ja mam nadzieję, że na tym szkoleniu to nam coś o seminariach opowiedzą ciekawego :/