IINiSB UW I rok mgr. (2010-2012) [163]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

Różne wersje słyszałem,ale zadzwoniłem do dziekanatu i powiedziały Panie, że mniej więcej miesiąc po obronie będzie ślad w usosie z datą odbioru.
    Generalnei to podobno po dwóch tygodniach można nawet odebrać,ale biurokracja, jak się przejdziesz do Pałacu Tyszkiewiczów to pewnie będzie już gotowy
  • ag

Dziękować, to się przejdę w najbliższym czasie i zobaczę, czy to już.
  • Anonim

to jak już będziesz coś więcej wiedzieć to daj znać.
  • Anonim

czy ktoś już odebrał dyplom?
    indeks chyba też się odbiera, ale to w Pałacu Tyszkiewiczów razem z dyplomem czy trzeba jeszcze iść do dziekanatu WH?
  • Anonim

dzwoniłem tydzień temu i dyplomy będą dopiero we wrześniu,bo nie ma Pani dziekan a musi je podpisać
  • nika

Czy ktoś wie gdzie ma być lista wyników rekrutacji? Bo miała być dziś, a nie ma ani na stronie instytutu, ani na irku-u...

i nie pytam o decyzje przyjecia na studia, bo to już mam, tylko o LISTĘ zakwalifikowanych.
  • Anonim

Ja składałem pierwszego dnia papiery i przy dużym naciągnięciu można powiedzieć, że przyjęte zostały 84 osoby, które wpłaciły opłatę rekrutacyjną w terminie a zakwalifikowane będą wszystkie z nich, które złożą dokumenty, więc spokojnie.
  • Anonim

A co do terminu to z tego co zasłyszałem dokumenty z komisji rekrutacyjnej idą sobie do dziekanatu, gdzie trzeba nad nimi jeszcze trochę popracować i nie jest to jeden dzień pracy.Spodziewałbym się konkretów około 28.09 ,nie wiem dlaczego,ale taka data mi się obiła o uszy chyba.
  • nika

no ale miała być lista osób przyjętych 24-09-2010.... ach uw uw.
  • Anonim

>nika napisała:
    >no ale miała być lista osób przyjętych 24-09-2010....
    >ach uw uw.

ale przecież 27.09 przyjmują jeszcze dokumenty, to ostateczna lista studentów I roku mag. będzie jakoś po tym,

ja mam inne pytanie: czy 1 października mamy już zajęcia, czy jest wolne z okazji inauguracji? bo jakoś nie pamiętam jak to było przez ostatnie 3 lata
  • pauliskaa; )

na I roku mieliśmy chyba wolne, a na II i III już zajęcia, jak się nie mylę. A mnie bardziej interesuje,kiedy będzie rejestracja na zajęcia :/
  • Jekaterina

o ile pamiętam to pierwszego były już wf-y a zajęcia instytutowe zaczynały się od 2. biorąc pod uwagę, że pierwszy to piątek to obstawiam, że zajęcia będą od 4 :)
  • majcik:P

>Katinka napisała:
    >o ile pamiętam to pierwszego były już wf-y a zajęcia
    >instytutowe zaczynały się od 2. biorąc pod uwagę, że
    >pierwszy to piątek to obstawiam, że zajęcia będą od 4
    >:)

tez tak obstawiam. pamietam ze u nas 1 nigdy nie bylo zajec.
  • majcik:P

>pauliskaa; ) napisała:
    >na I roku mieliśmy chyba wolne, a na II i III już
    >zajęcia, jak się nie mylę. A mnie bardziej
    >interesuje,kiedy będzie rejestracja na zajęcia :/

najpierw musi sie odbyc to "szkolenie z usosa"...jakbysmy go nie znali...
  • Anonim

jak od 4.10 to fajnie,

szkolenie z usosa to chyba jest tylko dla osób spoza instytutu, jeśli takowi wogóle są :)
  • ag

W moim IRK-u jest już wiadomość, że jestem przyjęta na studia :)

A ja mam nadzieję, że na tym szkoleniu to nam coś o seminariach opowiedzą ciekawego :/
| |

Grono kolejnego (2008/2009) drugiego roku Informacji Naukowej i Bibliotekoznawstwa Uniwersytetu War...

Uniwersytet Warszawski

• do
Grona tematyczne:

Fotki

Miejsca grona (1)