IINiSB UW I rok mgr. (2010-2012) [163]

Zapisz się
  • 1
  • 2
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Aspazja1922

Pewnie nie jestem odpowiednią osobą, ale troche mi głupio, że kończę te studia i mam tak po prostu czmychnąć nie mając nawet okazji po raz ostatni się spotkać, w sumie byliśmy na jedym roku 3 lata...
    Dlatego zapytam, nawet jeśli nie będzie odzewu (co mnie specjalnie nie zdziwi)- może umówilibyśmy się na jakieś zaproponowane każdemu z roku spotkanie- piwo, grill, cokolwiek? Wydaje mi się, że mogłoby to być miłe, nawet jeśli nie będzie tłumów. Co myślicie?
  • Anonim

Ja wódeczki nie odmówię! :)
  • Anonim

zdziwiłabym się, gdybyś odmówił :P
  • Małgonia

Myślę, że to fajny pomysł:)
  • Anonim

ja też
  • Anonim

tak! tylko konkrety!:)
  • Aspazja1922

Musimy ustalić dwie rzeczy:

1. Termin (chyba najlepiej przyszły tydzień?)

2. Piwko czy grill

Opcja piwna jest bardziej lightowa i łatwa organizacyjnie, jak dla mnie może być każdy dzień przyszłego tygodnia z weekendem licząc po godzinie 17. Musimy razem zdecydować.

Gdyby miał to być grill, czyli opcja mocniejsza imprezowo to chyba najlepiej piątek, sobota lub niedziela. W razie gdybyśmy woleli tę opcję to ja mogę załatwić grilla, ale nie bardzo znam miejscówki, gdzie można coś takiego zorganizować. Miejsca w których bywam na takich imprezach to kampus SGGW, ale jako studenci UW prawdopodobnie to odrzucamy i Jeziorko Czerniakowskie, gdzie zdarzają się jednak kłopoty z policją; ). Ktoś z Warszawy ma sensowną alternatywę?
  • Anonim

ja bym bardzo chętnie sie spotkała, ale u mnie cały przyszły tydzień odpada, a do dyspozycji mam tylko weekendy....(wyłączając 25-27 czerwca)
  • Anonim

No niestety będzie tak, że jakikolwiek termin wszystkim nie podpasuje.I zawsze ktoś nie będzie mógł.Weekendy są chyba lepszą opcją,bo wtedy mniej osób pracuje pewnie niż w tygodniu no i wieczory raczej są wolne.Co do miejscówki to ja mam do zaproponowania Park Młociński gdzie jest wieeeeeelka polana,a na niej kilka takich domków i przy każdym miejsce na ognisko.Jeśli jest w miarę spokojnie,bez bardachy to policja nic się nie czepia,tam każdy pije alkohol i po to jest to miejsce,więc mandat raczej można dostać tylko za piłowanie się...:)
  • Małgonia

Zgadzam się z tym, że wekend bedzie chyba najrozsądniejszym rozwiązaniem:)
  • Anonim

Młociny ok;) proponuję piątek, 2 lipca, na razie zdaje się,że wszystkim odpowiada... a jest to termin z pewnym wyprzedzeniem, także z organizacją czasu na ten wieczór nie powinno być problemu;)
  • Alicja

Excellent! Więc konkretnie: Młociny, piątek 2 lipca, godziny popołudniowo - wieczorne. Akurat zdążymy przed ciszą wyborczą :D
    I staramy się zawiadomić jak najwięcej ludzi. Niech będzie fajnie! :)
  • Aspazja1922

Mnie wszystko bardzo pasuje. Grila brać?
  • Anonim

Tam są miejsca pod ognisko,ale grill się przyda,zawsze wejdzie pod dach,jakby miało padać;]
  • B.

Także myślę, ze termin jest ok. A miejsce tym bardziej :)
  • Alicja

Oh jak uroczo, że tak Wszyscy się ze sobą zgadzamy!; )
    Oby tylko frekwencja dopisała, bo będzie źle...!
  • Małgonia

Szanowni, potencjalni uczestnicy "pożegnia"- myślę, że można by uściślić czas spotkania, bo godziny popoludniowo-wieczorowe mogą okazać się odrobinę nieprecyzyjne;)
  • Aspazja1922

Ja nadal jestem otwarta, byle później niż 17. Może 19?

Doszły mnie jednak słuchy, że jednak prawie nikt się nie wybiera...

To jak Gosia, spotykamy się na Młocinach i we dwie na piwko; ) ?
  • Małgonia

Hehe no ładnie, a jakież było ogólne zainteresowanie inicjatywą;) Słuchaj- Ty, ja, Agatka, browar- czego chcieć więcej:P
  • Aspazja1922

No to jesteśmy umówione; ).

Tak serio serio zostało nas trzy?
  • 1
  • 2
| |

Grono kolejnego (2008/2009) drugiego roku Informacji Naukowej i Bibliotekoznawstwa Uniwersytetu War...

Uniwersytet Warszawski

• do
Grona tematyczne:

Fotki

Miejsca grona (1)