- 1
- 2
-
Aspazja1922
Pewnie nie jestem odpowiednią osobą, ale troche mi głupio, że kończę te studia i mam tak po prostu czmychnąć nie mając nawet okazji po raz ostatni się spotkać, w sumie byliśmy na jedym roku 3 lata...
Dlatego zapytam, nawet jeśli nie będzie odzewu (co mnie specjalnie nie zdziwi)- może umówilibyśmy się na jakieś zaproponowane każdemu z roku spotkanie- piwo, grill, cokolwiek? Wydaje mi się, że mogłoby to być miłe, nawet jeśli nie będzie tłumów. Co myślicie? -
Anonim
-
Anonim
-
Małgonia
-
-
Anonim
-
Anonim
-
Aspazja1922
Musimy ustalić dwie rzeczy:
1. Termin (chyba najlepiej przyszły tydzień?)
2. Piwko czy grill
Opcja piwna jest bardziej lightowa i łatwa organizacyjnie, jak dla mnie może być każdy dzień przyszłego tygodnia z weekendem licząc po godzinie 17. Musimy razem zdecydować.
Gdyby miał to być grill, czyli opcja mocniejsza imprezowo to chyba najlepiej piątek, sobota lub niedziela. W razie gdybyśmy woleli tę opcję to ja mogę załatwić grilla, ale nie bardzo znam miejscówki, gdzie można coś takiego zorganizować. Miejsca w których bywam na takich imprezach to kampus SGGW, ale jako studenci UW prawdopodobnie to odrzucamy i Jeziorko Czerniakowskie, gdzie zdarzają się jednak kłopoty z policją; ). Ktoś z Warszawy ma sensowną alternatywę? -
Anonim
ja bym bardzo chętnie sie spotkała, ale u mnie cały przyszły tydzień odpada, a do dyspozycji mam tylko weekendy....(wyłączając 25-27 czerwca) -
Anonim
No niestety będzie tak, że jakikolwiek termin wszystkim nie podpasuje.I zawsze ktoś nie będzie mógł.Weekendy są chyba lepszą opcją,bo wtedy mniej osób pracuje pewnie niż w tygodniu no i wieczory raczej są wolne.Co do miejscówki to ja mam do zaproponowania Park Młociński gdzie jest wieeeeeelka polana,a na niej kilka takich domków i przy każdym miejsce na ognisko.Jeśli jest w miarę spokojnie,bez bardachy to policja nic się nie czepia,tam każdy pije alkohol i po to jest to miejsce,więc mandat raczej można dostać tylko za piłowanie się...:) -
Małgonia
Zgadzam się z tym, że wekend bedzie chyba najrozsądniejszym rozwiązaniem:) -
Anonim
Młociny ok;) proponuję piątek, 2 lipca, na razie zdaje się,że wszystkim odpowiada... a jest to termin z pewnym wyprzedzeniem, także z organizacją czasu na ten wieczór nie powinno być problemu;) -
Alicja
Excellent! Więc konkretnie: Młociny, piątek 2 lipca, godziny popołudniowo - wieczorne. Akurat zdążymy przed ciszą wyborczą :D
I staramy się zawiadomić jak najwięcej ludzi. Niech będzie fajnie! :)
-
Aspazja1922
-
Anonim
Tam są miejsca pod ognisko,ale grill się przyda,zawsze wejdzie pod dach,jakby miało padać;] -
B.
-
Alicja
Oh jak uroczo, że tak Wszyscy się ze sobą zgadzamy!; )
Oby tylko frekwencja dopisała, bo będzie źle...!
-
Małgonia
Szanowni, potencjalni uczestnicy "pożegnia"- myślę, że można by uściślić czas spotkania, bo godziny popoludniowo-wieczorowe mogą okazać się odrobinę nieprecyzyjne;) -
Aspazja1922
Ja nadal jestem otwarta, byle później niż 17. Może 19?
Doszły mnie jednak słuchy, że jednak prawie nikt się nie wybiera...
To jak Gosia, spotykamy się na Młocinach i we dwie na piwko; ) ? -
Małgonia
Hehe no ładnie, a jakież było ogólne zainteresowanie inicjatywą;) Słuchaj- Ty, ja, Agatka, browar- czego chcieć więcej:P -
Aspazja1922
- 1
- 2