-
Anonim
Czy ktoś był na pierwszych zajęciach i może napisać jak to wygląda, jak się zalicza itp.?
-
pauliskaa; )
Podzieliliśmy się na grupy 3-4 osobowe i z listy przedstawionej przez p. dr wybraliśmy sobie kraj i trzeba zrobić prezentację m.in. na temat instytucji polonijnych w tym kraju i przedstawić na zajęciach. I to + obecność jest na zaliczenie. A zajęcia są co 2 tygodnie. -
Anonim
-
Anonim
ja się dopiero zapisałem na te zajęcia w USOSie bo zostało jedno wolne miejsce i mam rozumieć, że jutro wykładu nie ma? -
-
-
Anonim
-
pauliskaa; )
Jakby ktoś się zastanawiał, czy w tym tygodniu mamy zajęcia, bo w piątek było wolne, to NIE MAMY. Zostały nam tylko jedne zajęcia - 21.01. -
ań.
>Jakby ktoś się zastanawiał, czy w tym tygodniu mamy zajęcia, bo w piątek było wolne, to NIE MAMY. Zostały nam tylko jedne zajęcia - 21.01.
o, już napisałam maila do dr żeby się o to zapytać; ) ale w ostatniej chwili, przed wysłaniem, postanowiłam sprawdzić grono :) to szkoda, ze przepadają.. -
Anonim
>pauliskaa; ) napisała:
>Jakby ktoś się zastanawiał, czy w tym tygodniu mamy
>zajęcia, bo w piątek było wolne, to NIE MAMY. Zostały
>nam tylko jedne zajęcia - 21.01.
czy to pewne na 100%?
-
pauliskaa; )
>gosik napisała:
>czy to pewne na 100%?
>
Pisałam mejla do pani dr i taką dostałam odpowiedź. Tak więc pewne; ) -