IINiSB UW I rok mgr. (2010-2012) [163]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

Czy ktoś był na pierwszych zajęciach i może napisać jak to wygląda, jak się zalicza itp.?
  • pauliskaa; )

Podzieliliśmy się na grupy 3-4 osobowe i z listy przedstawionej przez p. dr wybraliśmy sobie kraj i trzeba zrobić prezentację m.in. na temat instytucji polonijnych w tym kraju i przedstawić na zajęciach. I to + obecność jest na zaliczenie. A zajęcia są co 2 tygodnie.
  • Anonim

i za to wszystko 3 ects? to super, dzięks :)
  • Anonim

ja się dopiero zapisałem na te zajęcia w USOSie bo zostało jedno wolne miejsce i mam rozumieć, że jutro wykładu nie ma?
  • majcik:P

dobrze rozumiesz:)
  • Anonim

Dziękuję
  • pauliskaa; )

Jakby ktoś się zastanawiał, czy w tym tygodniu mamy zajęcia, bo w piątek było wolne, to NIE MAMY. Zostały nam tylko jedne zajęcia - 21.01.
  • ań.

>Jakby ktoś się zastanawiał, czy w tym tygodniu mamy zajęcia, bo w piątek było wolne, to NIE MAMY. Zostały nam tylko jedne zajęcia - 21.01.

o, już napisałam maila do dr żeby się o to zapytać; ) ale w ostatniej chwili, przed wysłaniem, postanowiłam sprawdzić grono :) to szkoda, ze przepadają..
  • Anonim

>pauliskaa; ) napisała:
    >Jakby ktoś się zastanawiał, czy w tym tygodniu mamy
    >zajęcia, bo w piątek było wolne, to NIE MAMY. Zostały
    >nam tylko jedne zajęcia - 21.01.

czy to pewne na 100%?
  • pauliskaa; )

>gosik napisała:
    >czy to pewne na 100%?
    >

Pisałam mejla do pani dr i taką dostałam odpowiedź. Tak więc pewne; )
  • Anonim

>pauliskaa; ) napisała:
    >>gosik napisała:
    >>czy to pewne na 100%?
    >>
    >
    >Pisałam mejla do pani dr i taką dostałam odpowiedź. Tak
    >więc pewne; )

ok, dzięks :)
| |

Grono kolejnego (2008/2009) drugiego roku Informacji Naukowej i Bibliotekoznawstwa Uniwersytetu War...

Uniwersytet Warszawski

• do
Grona tematyczne:

Fotki

Miejsca grona (1)