IINiSB UW I rok mgr. (2010-2012) [163]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Aw

Jako że została nam zwócona uwaga na temat małej ilosci informacji to zakładam temat w którym bede przekazywał rózne informacje.

"Witajcie,

Pierwszy załącznik - slajdy o archiwach i muzeach z dzisiejszego wykładu (29.11.2007).
    Drugi załącznik - zestawiłam w jednym pliku wykaz dotychczasowych zagadnień do egzaminu z ćwiczeń i wykładów ze źródeł informacji.

Przypominam, że w poniedziałek nie ma wykładu z historii.

Od następnego tygodnia zaczynają się też zapisy na zaliczenie z informatyki.

We wtorek na wykładzie z literatury pięknej puścimy listę zapisów na egzamin - nadal lista orientacyjna, ale gdyby mogli się zjawić ci, którzy do tej pory nie wpisali się, ułatwiłoby to sprawę.
    Chcielibyśmy zamknąć orientacyjną listę i zaczać negocjować z egzaminatorami czy do najbardziej obleganych nie da się więcej osób np. zamiast 30 - 40.

Pozdrawiam,

Turqs/M. Knyś"
  • kasiadrelich

tak sobię piszę, jakby ktoś jeszcze nie wiedział, że zapisy na drugi semestr wf zaczynają sie od 10.12
  • Vasper

Za parę dni zaczynają się zapisy na wf - a kiedy będzie można zapisać się na OG-uny, lektoraty i inne zajęcia?
  • Sebokles

O tuż to, zwłaszcza kiedy biedzie znany termin i przedmioty z naszego kierunku na zapis w semestrze letnim.

na lektorarty to Cie chyba samo przepisuje.
  • pauliskaa; )

>Sebokles napisał
    >na lektorarty to Cie chyba samo przepisuje.

tak, tylko jak ktos chce sie wypisac z tego, na ktory teraz chodzi to jakos w lutym moze, a jak nie to automatycznie zostanie przedluzony lektorat na 2 semestr.
  • Anonim

Ale czemu zapisy na WF już w grudniu!? Przecież semestr kończy się oficjalnie pod koniec stycznia...
  • Kuba

>same smoki napisał
    >Ale czemu zapisy na WF już w grudniu!? Przecież semestr
    >kończy się oficjalnie pod koniec stycznia...

mówiąc skrótowo: (C)HGW... bo są dwie czy trzy tury, bo niektórzy chcą zmienić wf, bo zupa była za słona. Bo moim skromnym zdaniem, zanim łusos "sprawdziłby" kto, gdzie, kiedy, i po co, to do Wielkiejnocy 2015 by się nie wyrobił
  • Vasper

>same smoki napisał
    >Ale czemu zapisy na WF już w grudniu!? Przecież semestr
    >kończy się oficjalnie pod koniec stycznia...

Najwyraźniej ktoś miał schiza, jak to wymyślał!;> UW jest nieprzewidywalne...

Ale wf to spoko, bo przynajmniej wiem na co się zapisać... gorzej z OG-unami, na których bywa mało miejsc - a koleżanka z historii mnie dzisiaj zaniepokoiła, bo powiedziała, że na OG-uny też już zaraz będą zapisy!;> A przecież nawet nie znamy swojego obowiązkowego planu...
  • Anonim

a czy coś się dzieje jak do tej pory ktoś był tylko na 3 WF i ma zwolnienie lekarskie na ponad miesiąc? zaliczą semestr :P ?
  • Anonim

musisz mieć 50% obecności, żeby zaliczyć. I nawet zwolnienie nie pomoże. Ja miałam problem z zaliczeniem basenu w pierwszym semestrze, pomimo zwolnienia ze szpitala :>
    Polecam wyliczenie ile wfów się odbyło i dogadanie się z prowadzącym o odrabianiu :>
  • Anonim

co to jest OGUN :P ???
  • Konwalie

Ogon z błędem :D
    przedmiot ogólnouniwersytecki, najczęściej wykład, dostępny dla każdego.
  • Anonim

ej,a niech ktos mi powie czy mam sie zapisywać na wf skoro mam zwolnienie na cały rok juz pokazane facetowi od wfu i lekarzowi? mam dla picu zapisać sie ponownie i zawozić jeszcze raz??
  • kasiadrelich

zaraz,zaraz na ogumy, z tego co słyszałam, powinniśmy zapisywać się od drugiego roku, JEŚLI CHCEMY, ponieważ nam to, rzekomo, zaliczają nasze instytutowe fakultety, ale oczywiscie to nie są pewne informacje, więc jeżeli ktoś wie coś na pewno to niech się ujwni i wreszcie nas oświeci, BŁAGAM!!!!!!!!!!!!!!!
  • majcik:P

oguny sa po to zeby sobie uzupelnic punkty ECTS jezeli komus brakuje do wymaganej ilosci.
    takze spokojnie, my mamy tak wyliczone przedmioty i punkty ze nie powinno nam zabraknac, no chyba ze ktos lektoratow nie wyliczyl to wtedy ma problem.

ja mam tylko takie pytanie, drodzy Starosci, jesli moge(bo nigdy nic nie wiadomo, czy mozna czy nie), kiedy sa zapisy na nasze obowiazkowe zajecia z planu?????????????????????????
  • (o: Aneta :o)

podobno dopiero w styczniu....
  • Vasper

Zapisy na OG-uny już trwają.
  • Vasper

I fajnie by było, jakby państwo starości dowiedzieli się do kiedy rejestracja na OG-uny będzie otwarta!;>
  • Olcia

ale tylko dedykowana; )
    większość będzie w lutym :D
  • B.

Dobra, to ja po zaczerpnięciu informacji ze źródła kompetentno-naszego-instytutow ego stwierdzam iż my, studenci pierwszego roku nie musimy się zapisywać na OGuny. I to jest tak - w ogóle nie musimy na nie chodzić jeśli wyrobimy stosowną ilość punktów z naszych instytutowych fakultetów, oczywiście jeśli jest tak, ze ktoś nie chce chodzić na fakultety do nas to wtedy zapisuje się na zajęcia ogólno-uniwersyteckie. Ale, ale! to wszystko i tak od 3 semestru. Teram amy tym nie zajmować naszych pięknych główek, tak.
| |

Grono kolejnego (2008/2009) drugiego roku Informacji Naukowej i Bibliotekoznawstwa Uniwersytetu War...

Uniwersytet Warszawski

• do
Grona tematyczne:

Fotki

Miejsca grona (1)