-
Devils Marriage
Hej,
Czy byłby ktoś tak miły i udostępnił mi notatki z tego przedmiotu z dni: 22.10, 29.10,5.11?
Baaaaaaaaaaaaardzo proszę :) -
Devils Marriage
Proszę, proszę, proszę :)
Naprawdę nie ma nikogo kto na to chodzi? :( -
p
-
Lulu_aga
-
-
Devils Marriage
:) widzę że wszystkim pasują godziny wykładu; )
Ja od przyszłego tygodnia będę na wszystkich, kiedyś trzeba; ) -
ruda-wredna
>paulikonik napisała:
>wątpię, żeby ktoś chodził; )
a jednak....
Ja chodziłam ... ale czy mam notatki, hm... trudno notować jak ktoś w kółko powtarza te same hasła i przerywa je tekstem - "...ale to jest i tak w Społeczeństwie Sieci w rozdziale który musicie przeczytać..." -
K.K.K.
a jaki to rozdział? bo widzę że nawet uśmiechając się do kogoś po notatki ciężko będzie coś przyswoić na egzamin :( -
Lulu_aga
jakie ciężko:-)? powiedział że jakaś książka Castellsa będzie i to mają być krótkie odpowiedzi:-) ale nie sprecyzował jeszcze tytułu.. -
Devils Marriage
Książka to "Społeczeństwo sieci" Manuela'a Castells'a tom 1, oraz "Siła tożsamości" tego samego autora.
Egzamin odbędzie się na przedostatnim wykładzie, wszystkich wykładów nie mam ale to co posiadam zamieszczę w święta na mailu :) -
Olcia
Dzięki, dzięki :)
Ej, on naprawdę zrobi egzamin? I to przed sesją? Przedostatni wykład to już chyba 14 stycznia, jeśli się nie mylę? -
Lulu_aga
tak zrobi..pytałam się, czy może pracy pisemnie nie zaakceptuje..niestety -
librarian
znalazłem, ale niestety tylko prolog i zakończenie do castelsa
http://www.is.uw.edu.pl/struktura/z... -
Anonim
jest jedna w BUWie, ale tylko na miejscu. poza tym dla mających znajomych na polibudzie - w DS Żaczek na Wołoskiej są 2. Były 3, ale ja mam 1 :P -
Anonim
Jakby ktoś oprócz Castellsa chciał poczytać coś o Bellu to tu jest artykuł, o którym była mowa na pierwszych zajęciach (jedynych, na których byłam...) http://bbc.uw.edu.pl/Content/20/08.... -
Aniołek
A duzo jest tego objętościowo co on kazał przeczytać na kolokwium? Ktoś by się podzielił tak żeby skserowac? -
Olcia