IINiSB UW II rok magisterka [157]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • K.K.K.

już dobrze, tylko nie bij...:/
  • Aś.

przecież nie biję.

:)
  • Suri Kurume

To może warto by jeszcze raz poruszyć ten wątek, tylko tym razem odnośnie obecnego semestru, żeby wszystko było ustalone razem w jednym miejscu...

20.01 - kolokwium u dr Luterka - Informacja publiczna

Ścieżka EDY:

31.01, 01.02, 02.02 - egzamin u dr Zająca - Literatura dziecięca
    20.01 - kolokwium u dr Tobery - Prasa współczesna
    20.01 (jeśli mnie pamięć nie myli - padały też inne daty, poprawcie mnie w razie błędu) - egzamin u dr Chamery - Terminologia specjalistyczna

Fakultety:

24.01 - egzamin u prof Muraszkiewicza - Inteligentne systemy informacyjne
    18.01 - kolokwium u dr Samoraja - Pedagogika
  • ruda-wredna

>Suri Kurume napisała:
    >
    >20.01 - kolokwium u dr Luterka - Informacja publiczna
    >
    Witam studentów dziennych; ) W sprawie waszego kolokwium z Informacji publicznej mam pytanie. Czy bylibyście tak mili i studentom zaocznym powiedzieli jakich pytań możemy się spodziewać? Byłabym bardzo wdzięczna gdyby ktoś spisał pytania i przesłał na priva; ) Obiecujemy nie przesłać wykładowcy jak to miało miejsce w roku ubiegłym!
  • m.

czy ktoś może ma jakieś notatki z wykładu monograficznego prof. Muraszkiewicza i mógłby się podzielić? będę wdzięczna.
  • Justin; P

Hej :)
    mam takie pytanko czy zna może ktoś pytania z poprzedniego roku jakie zadał dr Luterek?
    Pozdrawiam
  • ruda-wredna

w zeszłym roku mieli test, ale w tym roku na zaocznych mają być pytania otwarte? Czy u was też zaszła taka zmiana? W teście było sporo pytań BIP i Wrota.
    Błagam o podpowiedź o co pytał Luterek na egzaminie dla dziennych!!! Trzymam za Was kciuki!
  • Gagat

mieliśmy porównać, system inf publicznej w USA i Kanadzie i opisać co nas najbardziej zdziwiło w systemie informacji publicznej (o elementy kontrowersyjne pytano). Ale było 7grup
  • ruda-wredna

I jak Wam poszło? Macie już wyniki od dr Luterka? U nas podobno sporo będzie poprawek; (
  • Devils Marriage

23 osoby nie zaliczyły u nas, wg informacji od dr Luterka (na 63 chyba)
  • Anonim

Oblało 23 z 57 piszących. Ja nie pisałam z powodu choroby. Idę do dr Luterka w środę na dyżur z zaświadczeniem lekarskim. Miałam w tym tygodniu, ale mój "domowy szpital" (córka i mąż też się pochorowali) się nieco przedłużył...
  • ruda-wredna

No to statystyka nie zaciekawa! Ja liczę że zdałam dzięki wielkiemu fartowi! ale moi znajomi już szykują się do poprawki; ( Anulka życzę szybkiego powrotu do zdrowia obie i rodzince! Mam nadzieję że dr zrozumie twoją sytuację i nie będzie problemów! My jeszcze wyników nie mamy
  • Anonim

Dziękuję :)
    Już jest dobrze, mnie i męża męczy już tylko katar (po mdłościach i biegunce to pryszcz :P), a Gaba wreszcie radosna biega :) (po 2 tyg chorowania).

A dr Luterek wysłał nam wyniki na maila jakieś 5 dni po kolokwium.
  • ruda-wredna

my wciąż czekamy! juz drugi tydzień; ( nie lubie tak!!!!!!
  • ruda-wredna

hejka! Kiedy dzienni maja poprawkę z infoormacji publicznej?? Zaoczni mają 5 marca; (
  • Devils Marriage

nie czasem 3.03 od 13 do 14??
    takie info chyba na naszym mailu było :)
  • ruda-wredna

czy w takim razie dobrzy ludzie zdający poprawkę mogli by pisnąc słówko zaocznym co było? jakie były pytania? czy może jakimś cudem się powtórzyły?
  • Justin; P

Mam takie pytanko poprawka jest ustna czy pisemna?
  • Anonim

Poprawka była pisemna, pytania te same co poprzednio.
    Poszło chyba lepiej, ale okaże się po wynikach.
| |

Przyszłość polskiego bibliotekarstwa to my! Grono III roku Informacji Naukowej i Bibliotekoznaws...

Uniwersytet Warszawski

• do
Grona tematyczne:

Fotki

Miejsca grona (1)