- 1
- 2
-
Olcia
-
Anna Pietrzak vel Ancor
>Olcia napisała:
>Co tym razem się dzieje z USOSem? Kto obstawia?
Nie wiem co się dzieje, ale u mnie i Moniś objawy są te same: koszyk z zieloną strzałką, ale rejestracja nie jest otwarta :/ -
Olcia
-
Anonim
-
-
Anonim
-
Olcia
Pytasz się, co mamy robić? Proponuję śmiech, dobrze działa na mięśnie brzucha i odpręża.
Czy może pytasz, co będzie kolejne? A tego to sam Bóg nie wie <hahaha> -
Anonim
to co? siedzimy i uparcie klikam w koszyk? mi już się znudziło.
czyja to wina z tym srusosem? ktoś musi ponieść karę -
Devils Marriage
-
Kaś
-
Anonim
-
B.I.K.E.R
Już mi te zielone koszyki bokiem wychodzą... coś podobnego... widnieją w USOSIE ale działać nie chcą :-/ -
Anonim
To co? Robimy zakłady kiedy ruszy?
Dziś o północy, jutro 6 rano, jutro 21:30, ..., za tydz o 5:30? -
Olcia
Ja proponuję dać sobie spokój. Mi szkoda czasu na odświeżanie i liczenie, że może zacznie działać samo z siebie. Krupy teraz przy komputerze chyba nie ma, więc raczej do jutra nic się nie zmieni. -
B.I.K.E.R
>Ja proponuję dać sobie spokój. Mi szkoda czasu na odświeżanie i liczenie, że może zacznie działać samo z siebie. Krupy teraz przy komputerze chyba nie ma, więc raczej do jutra nic się nie zmieni.
W sumie racja... ale jednak znajac moje szczescie jak pojde od kompa to ruszy rejestracja i zostana mi same najgorsze grupy psia mać :-/ -
Aś.
Napisałam maila, ale biorąc pod uwagę sytuację, to pewnie nie szybko doczekam się odpowiedzi; ) -
B.I.K.E.R
-
Anna Pietrzak vel Ancor
"Niestety z powodów bliżej mi nieznanych, rejestracja nie ruszyła w terminie, który był zaplanowany. Możliwe ,że związane jest to z brakiem migracji danych. W dniu jutrzejszym postaram się wyjaśnić całą sprawę. Za utrudnienia, przepraszam. " - info ze strony
:/ -
Olcia
-
K.K.K.
-
Devils Marriage
moze ktos powinien uswiadomic pana Krupę, że migracja jest codziennie pomiedzy 6 a 7 rano i tamten termin też może nie wypalić :/
- 1
- 2
|
|
Przyszłość polskiego bibliotekarstwa to my! Grono III roku Informacji Naukowej i Bibliotekoznaws...