• 1
  • 2
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Olcia

Co tym razem się dzieje z USOSem? Kto obstawia?
  • Anna Pietrzak vel Ancor

>Olcia napisała:
    >Co tym razem się dzieje z USOSem? Kto obstawia?

Nie wiem co się dzieje, ale u mnie i Moniś objawy są te same: koszyk z zieloną strzałką, ale rejestracja nie jest otwarta :/
  • Olcia

<jupi>

U mnie i u Asiula to samo :D
  • Anonim

Mam to samo, przy jednym fakultecie krzyżyk że źle zdefiniowane :|
  • Anonim

super.... to pobiło wszelkie rekordy.

co teraz?
  • Olcia

Pytasz się, co mamy robić? Proponuję śmiech, dobrze działa na mięśnie brzucha i odpręża.

Czy może pytasz, co będzie kolejne? A tego to sam Bóg nie wie <hahaha>
  • Anonim

to co? siedzimy i uparcie klikam w koszyk? mi już się znudziło.

czyja to wina z tym srusosem? ktoś musi ponieść karę
  • Devils Marriage

u mnie tez nic, porazka :(
  • Kaś

nie wiadomo czy się śmiać czy płakać.....żenada
  • Anonim

Hm, no pierwszy strzał to do Krupy...
  • B.I.K.E.R

Już mi te zielone koszyki bokiem wychodzą... coś podobnego... widnieją w USOSIE ale działać nie chcą :-/
  • Anonim

To co? Robimy zakłady kiedy ruszy?
    Dziś o północy, jutro 6 rano, jutro 21:30, ..., za tydz o 5:30?
  • Olcia

Ja proponuję dać sobie spokój. Mi szkoda czasu na odświeżanie i liczenie, że może zacznie działać samo z siebie. Krupy teraz przy komputerze chyba nie ma, więc raczej do jutra nic się nie zmieni.
  • B.I.K.E.R

>Ja proponuję dać sobie spokój. Mi szkoda czasu na odświeżanie i liczenie, że może zacznie działać samo z siebie. Krupy teraz przy komputerze chyba nie ma, więc raczej do jutra nic się nie zmieni.

W sumie racja... ale jednak znajac moje szczescie jak pojde od kompa to ruszy rejestracja i zostana mi same najgorsze grupy psia mać :-/
  • Aś.

Napisałam maila, ale biorąc pod uwagę sytuację, to pewnie nie szybko doczekam się odpowiedzi; )
  • B.I.K.E.R

może ktoś ma mobile phone do pana Krupy xD
  • Anna Pietrzak vel Ancor

"Niestety z powodów bliżej mi nieznanych, rejestracja nie ruszyła w terminie, który był zaplanowany. Możliwe ,że związane jest to z brakiem migracji danych. W dniu jutrzejszym postaram się wyjaśnić całą sprawę. Za utrudnienia, przepraszam. " - info ze strony

:/
  • Olcia

Czyli jednak p.Krupa czuwa :D
  • K.K.K.

nie uwierzycie usos działa :O
  • Devils Marriage

moze ktos powinien uswiadomic pana Krupę, że migracja jest codziennie pomiedzy 6 a 7 rano i tamten termin też może nie wypalić :/
  • 1
  • 2