-
Anonim
-
Olcia
-
Katarzyna Bednarska
Nie wiem jak Wy, ale ja mam bardzo słabą jakość :/ Po zbliżeniu, nie do rozczytania :(
Może ktoś przesłać mi jeszcze raz?? :D -
Anonim
wysłałam jeszcze raz. tym razem podczas skanowania ustawiłam super-hiper dobrą jakość, więc jak tym razem będzie niewidoczne, to ja już nic nie poradzę. i'm sorry :( -
-
Katarzyna Bednarska
-
Anonim
na następnych zajęciach ze sztuki książki mamy coś tam zaprezentować. pytanie co i jak i w ogóle o co kaman? :D -
Justyna
Mamy przedstawić wybraną ilustracje (chyba omówić jej funkcje), których ostatnio mu nie pokazaliśmy i przynieść prace zaliczeniowe, o 1 wybranej pięknej książce (pierwotnie to je mieliśmy podobno prezentować ale pozmieniał). -
Anonim
prace zaliczeniowe?! ale jak to?! bez sensu :/
i co z tą książką? opisać jak wygląda i o czym jest? -
Olcia
no opisać, jak na zajęciach tak myślę. Łącznie z ilustracjami. Ale chyba mniej skupiać się na treści, a bardziej na estetyce, czcionkach itp. -
Lulu_aga
ale skad mam wziąć takową piękną książkę? czy to na pewno juz na ten tydz? -
Justyna
Nie wiem, chyba z netu, bo mało kto ma coś takiego w domu. Na pewno o tym mówił, chyba że znów coś wymyśli. -
Olcia
No z biblioteki, jak sądzę :P
Mówił, mówił i to i na poprzednich zajęciach i na jeszcze wcześniejszych :(
A wszyscy chyba wolelibyśmy, żeby to było po świętach :/ -
Anna Pietrzak vel Ancor
Ile to ma mieć stron? Czy jeśli znaleźliśmy coś z komentarzem to możemy go wykorzystać czy tylko własna inwencja interpretacyjna? :P Bo tak jak się nie ma w ręku oryginału to ciężko :/