IINiSB UW II rok magisterka [157]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

informuję, że wysłałam na maila skan listy lektur od dra Kaliszuka
  • Olcia

Dzię-ku-je-my!
  • Katarzyna Bednarska

Nie wiem jak Wy, ale ja mam bardzo słabą jakość :/ Po zbliżeniu, nie do rozczytania :(
    Może ktoś przesłać mi jeszcze raz?? :D
  • Anonim

wysłałam jeszcze raz. tym razem podczas skanowania ustawiłam super-hiper dobrą jakość, więc jak tym razem będzie niewidoczne, to ja już nic nie poradzę. i'm sorry :(
  • Katarzyna Bednarska

Panie Kapitanie, zgłaszam super-hiper dobrą jakość skanu; P
  • Anonim

na następnych zajęciach ze sztuki książki mamy coś tam zaprezentować. pytanie co i jak i w ogóle o co kaman? :D
  • Justyna

Mamy przedstawić wybraną ilustracje (chyba omówić jej funkcje), których ostatnio mu nie pokazaliśmy i przynieść prace zaliczeniowe, o 1 wybranej pięknej książce (pierwotnie to je mieliśmy podobno prezentować ale pozmieniał).
  • Anonim

prace zaliczeniowe?! ale jak to?! bez sensu :/
    i co z tą książką? opisać jak wygląda i o czym jest?
  • Olcia

no opisać, jak na zajęciach tak myślę. Łącznie z ilustracjami. Ale chyba mniej skupiać się na treści, a bardziej na estetyce, czcionkach itp.
  • Lulu_aga

ale skad mam wziąć takową piękną książkę? czy to na pewno juz na ten tydz?
  • Justyna

Nie wiem, chyba z netu, bo mało kto ma coś takiego w domu. Na pewno o tym mówił, chyba że znów coś wymyśli.
  • Olcia

No z biblioteki, jak sądzę :P

Mówił, mówił i to i na poprzednich zajęciach i na jeszcze wcześniejszych :(
    A wszyscy chyba wolelibyśmy, żeby to było po świętach :/
  • Anna Pietrzak vel Ancor

Ile to ma mieć stron? Czy jeśli znaleźliśmy coś z komentarzem to możemy go wykorzystać czy tylko własna inwencja interpretacyjna? :P Bo tak jak się nie ma w ręku oryginału to ciężko :/
| |

Przyszłość polskiego bibliotekarstwa to my! Grono III roku Informacji Naukowej i Bibliotekoznaws...

Uniwersytet Warszawski

• do
Grona tematyczne:

Fotki

Miejsca grona (1)