IINiSB UW II rok magisterka [157]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anna Pietrzak vel Ancor

Hej, mam pytanie: czy ktoś ma to pismo, które się daje wydawnictwu do podpisania (podanie o przyjęcie na praktyki), żeby potem dostać skierowanie na praktyki? Bo nie jestem pewna jakie elementy tam muszą być zawarte... na pewno prośba o przyjęcie i realizację programu, termin... coś jeszcze? Najlepiej jak ktoś już to zanosił i zostało zaakceptowane; )
  • Justyna

Napisałam w formie podania, imię nazwisko i adres, i do kogo podanie składam.
    Formułka:
    Zwracam się z prośbą o przyjęcie mnie na odbycie praktyki studenckiej zgodnie z programem praktyk specjalistycznych - ścieżka magisterska edytorstwo, w/w wydawnictwie w wymiarze 26 dni (156 godzin) w terminie od...do... .

Pokazałam im też program praktyk

Wystarczyło, mgr Gosiewski wypisał skierowanie.
  • Olcia

Ja dostałam od świata książki, że mnie przyjęli i wtedy Gosiewski wypisał mi ubezpieczenie i skierowanie.

A Ty już Ancor masz praktyki? Bo nie mogliśmy się dodzwonić do redaktora z Becka...

Ok, dzięki za odpowiedzi :)

No prawie mam, we wtorek idę się ostatecznie dogadać; ) dzięki za troskę :D i sorry, że nie dałam znać.

Sprawdźcie w USOSie, czy Was nie wrzuciło z automatu na "Praktykę informacyjną". Mnie owszem i musiałam zmienić na "Praktykę w wydawnictwie". To chyba dotyczy głównie tych, którzy się rejestrowali jeszcze przed "remontem USOSa".
  • Suri Kurume

A tak w związku z praktykami.... ktoś zna godziny przyjęć mgr Gosiewskiego?
  • Justyna

Wtorki i środy: 10-12
    Piątki: 11-13 (ale przyjmuje chyba od 10, przynajmniej jak byłam w piątek to przyjmował)
| |

Przyszłość polskiego bibliotekarstwa to my! Grono III roku Informacji Naukowej i Bibliotekoznaws...

Uniwersytet Warszawski

• do
Grona tematyczne:

Fotki

Miejsca grona (1)