IINiSB UW I rok mgr (2011-2013) [161]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

Rozumie ktoś coś z tej książki o bazach, zwłaszcza rozdział o projektowaniu? Pytam, bo chciałam się poczuć lepiej - mam nadzieję, że nie jestem osamotniona w nierozumieniu :)
  • brilchan

Ja jeszcze się nie zabrałem za tą książkę ale przewiduję że nie będziesz osamotniona przynajmniej w moim przypadku xD :P
  • Anna

>brilchan napisał
    >Ja jeszcze się nie zabrałem za tą książkę ale
    >przewiduję że nie będziesz osamotniona przynajmniej w
    >moim przypadku xD :P
    w moim też! :-))
    nie jestem orłem z baz
  • Manaika マナイカ

może mi ktoś powiedziec co się działo tydzień temu na ćwiczeniach?? i powiedzieć co ewentualnie na jutro??
  • Anonim

podobają Wam się te zajęcia i sam prowadzący?
  • Anna

>Kamila napisała:
    >podobają Wam się te zajęcia i sam prowadzący?

mnie się nie podoba jedno i drugie.
    Ale nic trzeba jakoś wytrzymać
  • Anonim

Mnie sie podoba (zwlaszcza po ostatnich zajeciach, gdzie Kiku... sami wiecie, a wczesniej to sie go balam), ale boje sie zaliczenia...
  • Anonim

O jaaaaa Kiku, czy ty się tam rozebrałeś czy zjadłeś żywego gołębia że taka konspira? :D
  • Adelka P.

to drugie, Olu :)
  • Kikuchi

>Reda? napisała:
    >O jaaaaa Kiku, czy ty się tam rozebrałeś czy zjadłeś
    >żywego gołębia że taka konspira? :D

Było nas nie porzucać, to byś wiedziała! :P
  • Anonim

Dokładnie :D Czujemy się porzuceni!
  • estrell

jak to jest z nieobecnosciami u niego? moge sobie przyjsc na inna grupe? :P
  • Kasia Niemiec

mogłaś do ostatnich zajęć mniej więcej- od kolejnych będziemy już coś robili i wtedy mamy przychodzić na usosowe grupy.
  • Juzia

Już teraz nie....Od następnych zajęć prosił, wręcz kazał przychodzić wg Usosa, bo nie chce mieć w jednej grupie za dużo, a w drugiej za mało ludzi. A o nieobecnościach to stwierdził już na początku, że wg regulaminu. Z tego też jak on to rozumie i mówił, to myślę, że na przynajmniej połowie trzeba by się pojawić (najlepiej opuścić jednak standardowo najwięcej 2,3), bo na każdych zajęciach spisywana jest lista, którą on weźmie później pod uwagę do oceny końcowej. I to tak wygląda...
  • estrell

no to dzieki, bo bym miala smuteczek, jakbym znowu przyszla nie na swoja grupe, tak jak w piątek; )
  • Ania

Co do terminu kolokwium to będzie prawdopodobnie wcześniej – 17 stycznia na ostatnich zajęciach w godzinach 15-20 tylko w innej sali (możliwa 203).
    Termin ten jeszcze nie jest ustalony na 100%, p. Iwanowski ma ustalić z p. Krupą.

P.S. Kolokwium ma nie być trudne:) (tak na pocieszenie)
  • Kasia Niemiec

>Ania napisała:
    >Co do terminu kolokwium to będzie prawdopodobnie wcześniej
    >– 17 stycznia na ostatnich zajęciach w godzinach 15-20
    >tylko w innej sali (możliwa 203).
    >Termin ten jeszcze nie jest ustalony na 100%, p. Iwanowski
    >ma ustalić z p. Krupą.
    >
    >P.S. Kolokwium ma nie być trudne:) (tak na pocieszenie)
    >

a te pytania dostaniemy?:(
  • Kasia Niemiec

Aniu to pytanie nie było skierowane do Ciebie (bo zabrzmiało to ponaglająco:) ), tylko czy p. Iwanowski je dał- ale już zajrzałam na maila, wszystko jasne. Dziękujemy:)
  • Paula.

Słuchajcie, misie, te pytania, które mamy od Iwanowskiego (+ te, które poda w poniedziałek) to jedyne możliwe, czy po prostu przykładowe? Tzn. mamy ograniczyć się tylko do nauki odpowiedzi na te podane?
  • Anna

>Paula. napisała:
    >Słuchajcie, misie, te pytania, które mamy od Iwanowskiego
    >(+ te, które poda w poniedziałek) to jedyne możliwe, czy
    >po prostu przykładowe? Tzn. mamy ograniczyć się tylko do
    >nauki odpowiedzi na te podane?

nie wiem ale możliwe że tak jest? ciekawe
    mnie się te pytania nie otwierają, nie wiem jak sobie z tym poradzić.
| |

Bzium... ekhm, ekhm... a więc oto jest - grono naszego wspaniałego roku!;D Niech Estreicher i ś...

Fotki

Miejsca grona (1)