- 1
- 2
-
ja to ja
-
Anonim
nauczyciele? eee... jest takie jedno bóstwo, ale wśród uczniów... :) *rozmarzona* (; -
electrofreak
jak na moj gust Tekien wymiata....mrrrr....to jest dopiero HOT BITCH!:D -
Grono.Net
Noooo wymiata.... przejdzie się korytarzem i przez jego woń wszyscy wymiatają :P A z uczniów to niby kto taki przystojny?:> Bo ja mam pare typów :P -
-
Anonim
Tomaszku super temacik :-)
u mnie na pudle są:
1. konserwator
2. prof. Han
3. prof. żuber
hehehehehhee
pozdrawiam -
Anonim
-
Anonim
a ja swoj glos oddaje na kaloryfer. to najgoretszy chlopak w calej szkole. [ten na 1 pietrze na przeciw sali 42 - z innymi nie utrzymywalam blizszej znajomosci.] -
MJL
-
Anonim
1 Wincewicz - ten jego szczery usmiech jak kogos opieprza hyhyhy
2 J. Tekień - ten jego zapach i to, ze po rezytacji bodajze 'Bogurodzicy' doszedl do wniosku i oznajmil calej klasie, ze JA jestem dziewczynka O_o <-- w sumie nie wiem skad takie wnioski; )
3 I. Tylman - stwierdzila raz na PO, ze w klasie nie siedzi sie w ubraniu O_o
hmm na lekcji nie bylo zadnego 'golasa', wiec my sie chyba nie znamy na tym jak nalezy sie ubierac (a w sumie nie ubierac; P) do szkoly -
KaLeM
ejjjjjjj nie rozumiem:| Pierwsza powinno byc moje kochanie! Eksperymentalna Helenka! -
Izaak
ja bym stwierdziła, że najseksowniejsza jest broda prof Pawła Gawła :D -
Anonim
-
Anonim
Ks. Żdanuk rulez!
Wciąż robię się mokra jak o nim myślę..... a tyle lat minęło. -
Nat
Tylman nikt nie przebije a szczególnie jej "rozprawek" pod klasówkami, eh no i tego ze "siano sie zbiera przecież w lipcu"!!!! POzdro pani tylman
"D -
Anonim
pani szatniarka...ta subtelna blondyneczka <buja w oblokach>
ciut nie wyczuwam u siebie homoseksualistycznych zapedow w tym temacie; D -
Anonim
stanowczo bez konkurencji jak dla mnie profesor Rysio i koniec tematu.; ]
-
Netka
Miss Dobrzyńska.. i pozostawiam to bez komentarza; ) kto miał z nią ten wie...; ) -
Anonim
-
POPO
Pani Hela D. :) Ehh.... stare dobre czasy, ktore nie byly ani stare ani dobre; ) (jk oczywiscie) -
Grono.Net
Ciiiicho... Helka mieszka w bloku obok mnie... a kto blisko mieszka ten wie... że piesek pani Heli ją przebija :PPP
- 1
- 2
- Przeglądaj grona w kategorii Szkoły i Edukacja
- Przeglądaj grona w okolicy Białystok
- Załóż własne grono tematyczne