-
Anonim
-
NiQ
-
Anonim
dodatków(np.klawiatura myszka stoły itd itp)ciuchów tez !!!!!!!!!!!buty itp itd(nie uzywam kosmetyków)! -
Anonim
-
-
Mathammor
Hm, u mnie jest najwięcej koszulek i takich tam dodatków, bielizny:) Mój niedoszły szwagier pomalował sobie pokój na czarno - miało to swój klimat:) Małgośka - RESPECT - za gust lakierowy;) -
Anonim
-
Mathammor
Serio:) Osobiście uwielbiam, kiedy kobieta pomaluje sobie paznokcie tym kolorem:) -
Anonim
-
Mathammor
-
Anonim
wiem, ale narazie ucze się, żeby najładniej i dokładniej je malować. Chociaż i bywały czasy kiedy malowałam sobie czarnym lakierem do paznokci po zeszytach; ) -
Mathammor
-
Anonim
-
Anonim
JA JA JA JA JA TEŻ MALUJE SZPONY CZARYM LAKIEREM, ŻEBY NIE BYŁO; D , tak poza tym ciuchy (koszulki, bluzki, spodnice, spodnie, bieliznę :D ), piórnik, buty, torbę, gumkę do włosów, etui na cedeki, teczkę na notatki z polskiego, segregator, biżuterie..... jeny, jestem psychol... :/ -
Anonim
-
Mathammor
-
Anonim
>Mathammor napisał
>Hm, u mnie jest najwięcej koszulek i takich tam
>dodatków, bielizny:) Mój niedoszły szwagier
>pomalował sobie pokój na czarno - miało to
>swój klimat:) Małgośka - RESPECT - za gust
>lakierowy;)
ja też chciałam mieć ciemne ściany, szare albo czarne, ale jak powiedziałam to mojej mamie, zapytałą się mnie czy dobrze się czuję, i zaczełyśmy się kłócić. Skończyło się na tym, że ona wybrała kolor. I jak się później skończyło? Tak, że jak wchodzi się do mojego pokoju ma się wrażenie jakbysię było we wnętrzy łososia albo brzoskwini...
-
Mathammor
Cóż, moja miała podobne odniesienie co do opcji czarnego koloru na ścianach, na szczęście aż tak bardzo nie angoażowała się w wybór opytmalnego koloru;) Aczkolwiek z łososiem mam do czynienia wyłącznie na talerzu;) -
Anonim
-
Mathammor
-
Anonim