IN BLACK [561]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

Ja chyba ubrań. i lakierów do paznokci; )
  • NiQ

ubrania i dodatki
  • Anonim

dodatków(np.klawiatura myszka stoły itd itp)ciuchów tez !!!!!!!!!!!buty itp itd(nie uzywam kosmetyków)!
  • Anonim

no (w szczególności trampki)
  • Mathammor

Hm, u mnie jest najwięcej koszulek i takich tam dodatków, bielizny:) Mój niedoszły szwagier pomalował sobie pokój na czarno - miało to swój klimat:) Małgośka - RESPECT - za gust lakierowy;)
  • Anonim

ale na serio czy sarkazm?
  • Mathammor

Serio:) Osobiście uwielbiam, kiedy kobieta pomaluje sobie paznokcie tym kolorem:)
  • Anonim

;) dzięki
  • Mathammor

Nie ma sprawy, bo są naprawde ekstra:)
  • Anonim

wiem, ale narazie ucze się, żeby najładniej i dokładniej je malować. Chociaż i bywały czasy kiedy malowałam sobie czarnym lakierem do paznokci po zeszytach; )
  • Mathammor

cóż, jakoś doświadczenie trzeba zdobywać;)
  • Anonim

tja...
  • Anonim

JA JA JA JA JA TEŻ MALUJE SZPONY CZARYM LAKIEREM, ŻEBY NIE BYŁO; D , tak poza tym ciuchy (koszulki, bluzki, spodnice, spodnie, bieliznę :D ), piórnik, buty, torbę, gumkę do włosów, etui na cedeki, teczkę na notatki z polskiego, segregator, biżuterie..... jeny, jestem psychol... :/
  • Anonim

ja lepiej nie będę wymieniać...
  • Mathammor

Oj, rozpieszczacie mnie z tymi szponami;)
  • Anonim

>Mathammor napisał
    >Hm, u mnie jest najwięcej koszulek i takich tam
    >dodatków, bielizny:) Mój niedoszły szwagier
    >pomalował sobie pokój na czarno - miało to
    >swój klimat:) Małgośka - RESPECT - za gust
    >lakierowy;)

ja też chciałam mieć ciemne ściany, szare albo czarne, ale jak powiedziałam to mojej mamie, zapytałą się mnie czy dobrze się czuję, i zaczełyśmy się kłócić. Skończyło się na tym, że ona wybrała kolor. I jak się później skończyło? Tak, że jak wchodzi się do mojego pokoju ma się wrażenie jakbysię było we wnętrzy łososia albo brzoskwini...
  • Mathammor

Cóż, moja miała podobne odniesienie co do opcji czarnego koloru na ścianach, na szczęście aż tak bardzo nie angoażowała się w wybór opytmalnego koloru;) Aczkolwiek z łososiem mam do czynienia wyłącznie na talerzu;)
  • Anonim

a ja już nie...egh...
  • Mathammor

i tak jesteś dzielna, że wytrzymujesz w takich barwach;)
  • Anonim

dzięki