• 1
  • 2
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • F.

Co sądzicie o zespole Editors......? słyszałem ich dwie piosenki Bullets i Blood.....gitarka i perka fajne, wszystko niby okej....ale cos mi nie pasuje....moze to wokalista....chyba zbyt mi przypomina głos wokalisty Depeche Mode....
  • yerba marta

slyszalam tylko "Munich", jest calkiem spoko, ale jak dla mnie brzmi troche jak kopia Interpolu.
  • slowdive

lubię to "Bullets" w sumie, ale nie wiem, czy warto aż o nich zakładać osobny temat
  • marta

jest osobne grono editorsów :\
  • Anonim

ale ich zjechali totalnie w dzisiejszym przekroju...
  • Anonim

od wszystkich bardziej slysze ze sa bardzo podobni do interpolu...
    gdy uslyszalam po raz pierwszy, oczywiscie jakies takie male skojarzenie, ale bez przesadyzmu..bardzobardzo sie podoba:)
    i co z tego ze jest grono?:>
  • Boy Division

Ja wiem, ze graja koncert w Berlinie 1 listopada.
  • Anonim

oj to sie zastanowic trzeba...bo bloc party w dreznie graja w listopadzie tez..
  • hellsbrothers

można pojechać na dwa, ja chyba tak robie
  • кaro

heheh jeszce sigur ros gra w dreznie w listopadzie...
  • hellsbrothers

to się przeprowadzam...
  • кaro

kurcze kurcze adas w dreznie pelno pustych mieszkan jest moze sobie zajmiemy jakies na miesiac?:> :P
  • hellsbrothers

a tam mieszkanie.... są ławki, zielona trawa, karton po dużym telewizorze....
  • кaro

hmmm ale to listopad.....ech.... to ja juz wole niespac i pojsc na jakies afterparty..wiesz w sumie bilet na pociag do drezna to jakies 50 zl tylko...damy rade....; )
  • hellsbrothers

ehh....... ale jeszcze pić trzeba..... mam nadzieje że duży heniek nie kosztuje 5 ełro ja w berlinowie.....
  • кaro

no berlin to jednak wiesz stolyca:P ale nie am to jak dworzec zoo :P
    w dreznie o ile dobrze pamietam taniej jest :P
  • hellsbrothers

stolica kurwica....
  • кaro

hłehłehłe dobre :D
  • bh

o zespole the editors: bez przesady, poczekam na więcej.
  • olimpia

No to jedziem!
    tylko wiecie wokół biletów to chyba sie trza wczesniej zakręcić, bo na październik na BP widziałam same "sold out".
  • 1
  • 2
| |

indie = independent I tak nikt nie wie do końca co to znaczy, ale wszyscy mniej więcej wiemy o ...

Fotki

Miejsca grona (0)