- 1
- 2
-
F.
Co sądzicie o zespole Editors......? słyszałem ich dwie piosenki Bullets i Blood.....gitarka i perka fajne, wszystko niby okej....ale cos mi nie pasuje....moze to wokalista....chyba zbyt mi przypomina głos wokalisty Depeche Mode.... -
yerba marta
slyszalam tylko "Munich", jest calkiem spoko, ale jak dla mnie brzmi troche jak kopia Interpolu. -
slowdive
lubię to "Bullets" w sumie, ale nie wiem, czy warto aż o nich zakładać osobny temat -
marta
-
-
Anonim
-
Anonim
od wszystkich bardziej slysze ze sa bardzo podobni do interpolu...
gdy uslyszalam po raz pierwszy, oczywiscie jakies takie male skojarzenie, ale bez przesadyzmu..bardzobardzo sie podoba:)
i co z tego ze jest grono?:> -
Boy Division
-
Anonim
oj to sie zastanowic trzeba...bo bloc party w dreznie graja w listopadzie tez.. -
hellsbrothers
-
кaro
-
hellsbrothers
-
кaro
kurcze kurcze adas w dreznie pelno pustych mieszkan jest moze sobie zajmiemy jakies na miesiac?:> :P -
hellsbrothers
a tam mieszkanie.... są ławki, zielona trawa, karton po dużym telewizorze.... -
кaro
hmmm ale to listopad.....ech.... to ja juz wole niespac i pojsc na jakies afterparty..wiesz w sumie bilet na pociag do drezna to jakies 50 zl tylko...damy rade....; ) -
hellsbrothers
ehh....... ale jeszcze pić trzeba..... mam nadzieje że duży heniek nie kosztuje 5 ełro ja w berlinowie..... -
кaro
no berlin to jednak wiesz stolyca:P ale nie am to jak dworzec zoo :P
w dreznie o ile dobrze pamietam taniej jest :P -
hellsbrothers
-
кaro
-
bh
-
olimpia
No to jedziem!
tylko wiecie wokół biletów to chyba sie trza wczesniej zakręcić, bo na październik na BP widziałam same "sold out".
- 1
- 2