-
Anonim
Na początek mały plebiscyt: H&M - hot or flop?
Mój głos -> flop, ale proszę się tym nie sugerować.
Czekamy na opinie o H&M oraz indie-looku. O indie-babes założymy temat osobny, więc tam się będze można bardziej wyprodukować. -
panna pe
-
mefju
Hot to na pewno nie, ale czasem im się coś zdarzy fajnego, choć ostatnio to raczej zdecydowanie kiepsko... ale nie jest jeszcze tak źle jak w Cheap & Awful (C&A) -
Anonim
Mauss: hehehehehe
indie babes lubią h&m i stamtąd mają najwięcej ciuchów; )))))
a co do c&a to ja mam świetną kurtkę stamtąd chociaż nie kupioną w sklepie tylko w lumpeksie, ale z tego co pamietam to kiedys tam mieli całkiem w po ciuchy. -
-
Your own personal Jesus
C&A to rzeczywiscie sie zgodze... cheap&awful jak to Lost okreslil:)
ale w H&M mozna cos jeszcze znalesc np. zwykla koszulke badz bluze, a potem sobie nadruk na nia walnac:-P -
mefju
No aj też mam trochę "secondhandowych", pozwolę sobie użyć tego modnego słówka, ciuchów z C&A... kiedyś miewali fajne ciuchy, ale to już zamierzchła przeszłość, od przynajmniej 2-3 lat (bo tyle chyba są ich duże sklepy w WWA) to nie widziałem nic godnego najmniejszej uwagi... -
panna pe
-
marta
-
ina
h&m tylko po zupelne basici na zasadzie "potrzebna mi do tego zolta koszulka, moge jej najwyzej wiecej nie zalozyc". chociaz zaiste zdaza sie _czasem cos_.
dla mnie mekka stylu indie jest topshop. w urban outfitters tez da sie cos upolowac. poza tym fajny vintage. a tak naprawde to i tak wszystko zalezy od tego jak rzeczy sie zestawi:) -
ina
-
Fru!
-
Kaśia**
tez preferuję H&M
tyle,że wkurza mnie ciagłe przewieszanie z jednego końca sklepu na drugi.
Takim oto sposobem jakaś babka szybciej ode mnie znalazła moją wymarzoną marynarkę.
Fatalne uczucie. -
ina
no bo w H&M mozna cos zlowic, ale lepiej nie zestawiac tego w wiekszej ilosci i tak jak to oni robia na wieszkach. zbyt doslownie to wychodzi, w anglii juz dawno tak sie nie ubiera;-))) -
Anonim
A gdzie ja znajde waski krawat do czarnej koszuli w jakims jasniejszym kolorze? -
ina
-
Anonim
-
Anonim
-
ina
-
кaro
-
ina