Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

Na początek mały plebiscyt: H&M - hot or flop?
    Mój głos -> flop, ale proszę się tym nie sugerować.
    Czekamy na opinie o H&M oraz indie-looku. O indie-babes założymy temat osobny, więc tam się będze można bardziej wyprodukować.
  • panna pe

yyy..ja tam lubię :>
  • mefju

Hot to na pewno nie, ale czasem im się coś zdarzy fajnego, choć ostatnio to raczej zdecydowanie kiepsko... ale nie jest jeszcze tak źle jak w Cheap & Awful (C&A)
  • Anonim

Mauss: hehehehehe

indie babes lubią h&m i stamtąd mają najwięcej ciuchów; )))))

a co do c&a to ja mam świetną kurtkę stamtąd chociaż nie kupioną w sklepie tylko w lumpeksie, ale z tego co pamietam to kiedys tam mieli całkiem w po ciuchy.
  • Your own personal Jesus

C&A to rzeczywiscie sie zgodze... cheap&awful jak to Lost okreslil:)
    ale w H&M mozna cos jeszcze znalesc np. zwykla koszulke badz bluze, a potem sobie nadruk na nia walnac:-P
  • mefju

No aj też mam trochę "secondhandowych", pozwolę sobie użyć tego modnego słówka, ciuchów z C&A... kiedyś miewali fajne ciuchy, ale to już zamierzchła przeszłość, od przynajmniej 2-3 lat (bo tyle chyba są ich duże sklepy w WWA) to nie widziałem nic godnego najmniejszej uwagi...
  • panna pe

eheheh, moja matka lubi C&A; )
  • marta

90% to huge flop, ale pozostale 10% bywa calkiem niezle
  • ina

h&m tylko po zupelne basici na zasadzie "potrzebna mi do tego zolta koszulka, moge jej najwyzej wiecej nie zalozyc". chociaz zaiste zdaza sie _czasem cos_.

dla mnie mekka stylu indie jest topshop. w urban outfitters tez da sie cos upolowac. poza tym fajny vintage. a tak naprawde to i tak wszystko zalezy od tego jak rzeczy sie zestawi:)
  • ina

i all saints oczywiscie, najbardziej brytyjskie ciuchy jakie znam:)
  • Fru!

Cóz właśnie kupiłam nową trobę...z.....H&M......;]
  • Kaśia**

tez preferuję H&M
    tyle,że wkurza mnie ciagłe przewieszanie z jednego końca sklepu na drugi.
    Takim oto sposobem jakaś babka szybciej ode mnie znalazła moją wymarzoną marynarkę.

Fatalne uczucie.
  • ina

no bo w H&M mozna cos zlowic, ale lepiej nie zestawiac tego w wiekszej ilosci i tak jak to oni robia na wieszkach. zbyt doslownie to wychodzi, w anglii juz dawno tak sie nie ubiera;-)))
  • Anonim

A gdzie ja znajde waski krawat do czarnej koszuli w jakims jasniejszym kolorze?
  • ina

ja mam taki chyba. szary i bezowy. chcesz? wyrzucic mialam.
  • Anonim

no, chce.
  • Anonim

tzn. poprosze.
  • ina

-> priv.
  • кaro

biale krawaty rules :>
  • ina

biale? :>
| |

indie = independent I tak nikt nie wie do końca co to znaczy, ale wszyscy mniej więcej wiemy o ...

Fotki

Miejsca grona (0)